DAHA ÖNCELERİ DE BU KONUDA YAZMIŞTIM. BENDE SUNNY 7010 DCI VARDI VE KEY GİREMİYORDUM. BURADAKI ARKADAŞLAR SARI MAVİ VE YEŞİL KOMBİNASYONUNDAN SONRA MENUYE BASARAK KEY GİREBİLECEĞİMİ SÖYLEDİLER, OLMADI. ANKARA ULUSTAKİ RECEIVER PAZARINDAN RECEIVERIN YAZILIMINI SUNNY NİN EYLÜL 2005 YAZILIMI İLE DEĞİŞTİRDİM YANİ FLASH BELLEK 2 MEGABİTE OLDU AYNI İŞLEMİ YİNE TEKRARLADIM AMA HALA ELLE KEY GİREMİYORUM. KUMANDADA YENİ YAZILIMA GÖRE DEĞİŞMELİ Mİ YADA NEDEN KEY GİREMİYORUM BİLEN VAR MI? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
sırasıyla sarı-mavi-yeşil-menü tuşlarına bas.önüne keylerin yazılı olduğu menü gelecek buradan istediğin yere key girebilirsin.
olmuyo kardeşim,kaç kere bastıysam olmadı
sarı tuşa bastığında önüne gelen menüde şifre istiyor oraya hiç bir şey yazma.yani seri olarak sarı-mavi-yeşil-menü tuşuna bas.birde başka bir kumanda dene belki kumandan bozuktur.
quote:
Orjinalden alıntı: arkinkyl
DAHA ÖNCELERİ DE BU KONUDA YAZMIŞTIM. BENDE SUNNY 7010 DCI VARDI VE KEY GİREMİYORDUM. BURADAKI ARKADAŞLAR SARI MAVİ VE YEŞİL KOMBİNASYONUNDAN SONRA MENUYE BASARAK KEY GİREBİLECEĞİMİ SÖYLEDİLER, OLMADI. ANKARA ULUSTAKİ RECEIVER PAZARINDAN RECEIVERIN YAZILIMINI SUNNY NİN EYLÜL 2005 YAZILIMI İLE DEĞİŞTİRDİM YANİ FLASH BELLEK 2 MEGABİTE OLDU AYNI İŞLEMİ YİNE TEKRARLADIM AMA HALA ELLE KEY GİREMİYORUM. KUMANDADA YENİ YAZILIMA GÖRE DEĞİŞMELİ Mİ YADA NEDEN KEY GİREMİYORUM BİLEN VAR MI? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
Size 2 MB olmadığını kim söyledi. Cihaz bilgilerini buraya yazsaydınız, ne kadar olduğunu söylerdik. Cihazın yazılımını değiştirmekle cihaz 2 MB olmaz. Cihaz 2 MB olması için cihaz tornavidayla içi açılarak flash'ı sökülerek yerine 2 MB flash takılması gerekir ki ben bunu hiç tavsiye etmem. Her neyse. Yazılım yüklettim, 2 Mb oldu diyorsun. Bunu yaptırınca herhangi bir şifreli kalanı çözdü mü?
Sistem bilgisinde görünen yazılım versiyonunu yazsaydın. Daha iyi olurdu.
sarı-mavi-yeşil-menü tuşlarına sırasıyla basınca key menüsü gelmesi lazım. Ama bunun için önce emu yazılım yüklenmiş olmalıdır. Yüklenmediyse istediğin kadar bas, hiç bir şey olmaz.
Eğer yüklüyse emu yazılımı etkinleştirmek lazım. Etkinleştirmek için Menü>>>Sistem Kurma>>>Kanal Kilidi -> Açık yapmanız. Gerekir.
sarı-mavi-yeşil-menü basmadan önce ekranda herhangi bir şey olmaması lazım. Kanaldan kanala geçince ekrana hangi kanal olduğunu yazan bilgi, sinyal seviyesini gösteren bilgi,... vs hiç bir şey olmamalı.
sarı-mavi-yeşil-menü tuşlarına basarken ekrana gelen hiçbir şeyi önemseme. Tuşlara sırasıyla basmaya devam etmelisin.
Arkadaşlar merhaba Benim "HEMCO GT-60030-DCI" model bir receiver ım var ben buna farklı bir menü yüklemek istiyorum PC ile bağlantıyı yaptım
FAKAT; 1. Hangi programı kullanacağım ve nerden indireceğim? 2. Benim receiver a uyan menüyü nerden bulacağım? 3.Örneğin ben ORA nın menüsünü yüklemek istiyorum, bunlar uyar mı?, nereden temin edebilirim
LÜTFEN BANA BU KONUDA YARDIMCI OLUN DAHA ÖNCE HİÇ BÖYLE BİR İŞLEM UYGULAMAIM İLK DEFA YAPACAĞIM; NELERE DİKKAT ETMEM GEREKİR