Bildirim
sunny sj 2080 oto teyp hakkında bilgisi olan varmıdır ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sunny ler genel olarak radyoları yolda fazla çekmiyor cızırtı-parazit sorunları var, ayrıca tesisatın varsa çıkışlarıda bir pioneer, jvc kadarda kuvvetli değil fiyatına baktım 180 ytl civarında sıfır sunny yerine 2.el pioneer sony almanı tavsiye ederim -
Yorumun için teşekkür ederim. Aslında haklısın marka secimi olarak ama ben arabayı kısa vadede elden çıkarmayı düşünüyorum bu nedenlede çok masraf edip zaten detaya girmicem bu üründe usb ve hafıza kartı var diye dikkatimi cekti ama dediğin gibi diğer cihazlarında ikinci eline bakıcam. Teşekkürler -
ENgüzeli hocam kaliteli bişey al 2,el de olsa farketmez.. -
quote:
Orjinalden alıntı: otomüzik
ENgüzeli hocam kaliteli bişey al 2,el de olsa farketmez..
katılıyorum.. biraz düşük model kaliteli bir cihaz tercih edilmeli... -
Arkadaşlar,
Yorumlardan sonra söyle bir modele Sony CDX-GT212 MP3 CD ÇALAR OTO TEYP baktım mosfet felan kullanıyor çıkışları çok daha iyidir diye tahmin ediyorum ama yinede fikrinizi almak istedim arada çok fak kalmıyor bununla diğeri arasında fiyat farkı olarak. İlgilenenlere teşekkür ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: f_eren
Arkadaşlar,
Yorumlardan sonra söyle bir modele Sony CDX-GT212 MP3 CD ÇALAR OTO TEYP baktım mosfet felan kullanıyor çıkışları çok daha iyidir diye tahmin ediyorum ama yinede fikrinizi almak istedim arada çok fak kalmıyor bununla diğeri arasında fiyat farkı olarak. İlgilenenlere teşekkür ederim
Aracınızı satarken teybi sökmenin bir mahsuru var mı ?
Genelde herkes öyle yapar üzerine eski bir kaset çalar takıp satar arabayı bütceniz yeterli ise alacağınız kaliteli ürün ü yeni aracınıza takabilirsiniz.
Ekleme:Sony 414u modeli 320/15 taksit bilginize.
Sağlıcakla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prokizya -- 30 Nisan 2007; 11:38:40 >
-
Haklısın aslında ama ben o kadar bütçe ayırmak istemiyorum şu dönemde ayıramıyorum yani. Sanırım daha çok gt-212 üzerinde duracağım gibi görünüyor. Ama başka alternatif birşey olabilirmiki ? çok bilgim yok yardımlarınız içinde teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X