GENEL ÖZELLİKLER ÖN PANEL ÇIKARILABİLİR MOTORLU ÖNPANEL EKRAN BEYAZ AYDINLATMALI PARLAKLIK AYARLI RENKLİ EKRAN RADYO - İSTASYON HAFIZASI AM/FM 24 İSTASYON HAFIZA EQ POP/CLASSIC/FLAT/ROCK GİRİŞ ÇIKIŞLAR USB/SD/MMC/AUX SES ÇIKIŞI 4x40 WATT ANFİ ÇIKIŞI 4xRCA SUBWOOFER ÇIKIŞI VAR BASS/TİZ/BLANCE/FADER KONTROLÜ VAR RDS VAR ID-3 TAG DESTEĞİ VAR TİTREŞİME KARŞI CD MEKANİZMASI VAR DESTEKLENEN DİSK MEDYA CD/CD-R/CD-RW/USB/SD/MMC DESTEKLENEN FORMATLAR CD/MP3/TRACK/WMA HARİCİ HAFIZA USB MAX 2GB, SD/MMC MAX 2GB MUTE/LOUD/SAAT FONKSİYONU VAR BAS/TİZ DENGE KONTROLÜ VAR ESP (Elektronik Anti Şok Koruma) VAR AKSESUARLAR DİREKSİYONA TAKILABİLEN SWRC-OOO1 FUL FONKSİYON UZAKTAN KUMANDA, BAĞLANTI SOKET, .MONTAJ APARATI, MİNİ USB KABLO AÇIKLAMALAR SONSUZ DÖNEBİLEN SES DÜĞMESİ İLE DJİTAL KONTROL, XBASS/SUBWOOFER SEVYE KONTROLÜ
bu ürün hakkında kullanan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum......
BU KONUDA BİLGİSİ VEYA KULLANAN BİR KIMSE YOKMU YA
ben bu cihazı kullanmadım ama daha üst serisinin montaj yapıp dinledim sesi güzel değil, dolgun değil
ses çıkışı 4x40 falan filan yazıyo.bu teypler 4x10 bile vermez.kaliteli bir ses için alpine veya pioneer tavsiye ederim
arkadaşlarım benim arabamda anfi mevcut ben bu anfi yardımıyla sesi biraz daha iyi alamazmıyım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: audiocu
ben bu cihazı kullanmadım ama daha üst serisinin montaj yapıp dinledim sesi güzel değil, dolgun değil
audıoco kardeşim senin yorumlarını okuyorum bu konu hakkında bilgi sahibisin bana oyle abartılı bir ses düşünmüyorum normal bir ses alayım yeterlı pınoer ve sony su an bana biraz luks orta yollu bir şey düşünüyorum ustede belirttim arabamada pioneer anfi mevcut bununda yardımyla ses birazdaha iyi alamazmıyım...
quote:
Orjinalden alıntı: esen38
quote:
audıoco kardeşim senin yorumlarını okuyorum bu konu hakkında bilgi sahibisin bana oyle abartılı bir ses düşünmüyorum normal bir ses alayım yeterlı pınoer ve sony su an bana biraz luks orta yollu bir şey düşünüyorum ustede belirttim arabamada pioneer anfi mevcut bununda yardımyla ses birazdaha iyi alamazmıyım...
amfide sonuçta ana üniteye bağlanıyo.senin ilk önce ana üniten iyi olucakki sonra kaliteli ses bekleyebilesin ama tabiki son karar senin
quote:
Orjinalden alıntı: ant_alican
quote:
quote:
amfide sonuçta ana üniteye bağlanıyo.senin ilk önce ana üniten iyi olucakki sonra kaliteli ses bekleyebilesin ama tabiki son karar senin
tamam kardeşim anladım dediginide ben oyle abartılı bir ses beklemiyoru normal bir şey olsun yeter
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ant_alican
quote:
quote:
tamam kardeşim anladım dediginide ben oyle abartılı bir ses beklemiyoru normal bir şey olsun yeter
fazla beklentin yoksa alınabilir tabiki
yorum yapan arkadaşlara teşekkur ediyorum.ama herhalde sony pıoneer olmayınca yorum bile yapılmıyor saştım yanı amac burda insanlara yardımcı olmak bu form ların amacı bu degilmi zaten bende biliyorum sony pioneri iyi oldugunu ama imkanlar daha uygun bir ürün almak gerekiyor. garantili ürünlerin usb li en ucuzu 400 tl
fazla bir beklentiniz yoksa elbette yukarıdaki cihaz işinizi görür, pioneer,sony gibi ayrıntılı ses verememesinin yanında sağlamlığı da tartışılır. dediğim gibi işinizi görür
bu teyipten benim arabada var zangır zangır öttürüyo valla sanki pioner alınca bişimi oluo cok güzek bi teyp usb sd kard cd bluetooth araç telefonu özellikleri var daha ne gerekio ki seside gayet güzel
quote:
Orijinalden alıntı: bGöçmen
bu teyipten benim arabada var zangır zangır öttürüyo valla sanki pioner alınca bişimi oluo cok güzek bi teyp usb sd kard cd bluetooth araç telefonu özellikleri var daha ne gerekio ki seside gayet güzel
Nereden alınabilir bu alet?Sunny'nin sitesinde bile yok bundan...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme