Ekran Türü : LCD TV Full HD : Evet/Var Ekran Boyutu : 106 cm (42") Ekran Çözünürlüğü : 1920 x 1080 px Kontrast Oranı : 30000 : 1 Ekran Formatı : 16 : 9 Tarama Yöntemi : 1080p PIP (Picture in Picture) : Evet/Var Tepki Süresi : 5 ms Ses Çıkış Gücü : 2X9 WATT Renk : Parlak Siyah Diğer Özellikler : TUNER, 2X SCART, S-VIDEO, RCA, YPBRP, VGA (PC), 2X HDMI, SES, KULAKLIK ÇIKIŞI 200 KANAL PROGRAM HAFIZASI
Ben sunnynin bir kaç modelini bire bir incelemişliğim var komşum da var hadda.. Memnun kalmadı.. Benim de hoşuma gitmedi ne kasa olarak ne de performans olarak.. Tatmin edemiyor insanı.
Ama tabi benim gücüm buna yetiyor diyorsanız televizyon televizyondur arkadaşım. :)
Mayıs'ta askerden gelmeden önce kantine almıştık , sanırım aynı üründen bahsediyoruz. Dvix film koyardı çocuklar , şöyle 2 metre uzağa geçip izlediğimizde 1 sıkıntı yaratmıyordu, özelliklerine göre gayet iyi fiyatı, kaçırmayın derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme