Şimdi Ara

Sunny 'Sümela' Led TV, 'Desteklenmiyor' hatası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evime Sunny Sümela Led TV diye bir halt aldım, bilgisayar kasama bağladım. Tam oyun oynarken, böyle rastgele bir anda ekran kararıyor ve 'Desteklenmiyor' diye bir hata çıkıyor. nedir, ne yapmam lazım.

Bilgisayar Özelliklerim:

Intel(R) Core(TM) i7-4930K CPU @ 3.40GHz

RAM: Kingston HyperX 16 GB soğutma sistemli

Ekran kartı: GeForce GTX 770

Pixel Shader version 5.0
    Vertex Shader version 5.0
    Dedicated Video RAM 2.0 GB

Arkadaşlar, eklemeyi unutmayayım. Isınma sorunu olması imkansız, Seidon 120V su soğutma sistemi + kasaya bağlı sağ, sol, üst ve ön taraflarda bulunarak 6 tane fan kullanıyorum.

• -hdmi kabloyu değiştirin
    -tv nin güncellemesi varsa yükleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

-hdmi kabloyu değiştirin
    -tv nin güncellemesi varsa yükleyin

HDMI kablodan olduğuna emin misiniz, bazı oyunlara girmediğim taktirde hiç bir sıkıntı yaşamıyorum.

Televizyonun güncellemesini nasıl yapabilirim
  • turret001 T kullanıcısına yanıt
    hdmi kablodan olduğundan ancak kabloyu başka bir kablo ile özellikle 1.3 veya 1.4 hdmi özellikli kaliteli bir kablo ile deneyerek anlarsınız onun haricinde ben nede başkası bunu bilemez
    televizyon güncellemeside ne yazık ki sitesinde görünmüyor muhtemelen çinden gelen panellere sunny yazıp satıyorlar
    https://www.sunny.com.tr/
    Sunny Elektronik
    http://www.sunny.com.tr/sunny_tv.html

birde bunlara ek olarak ekran kartının eğer varsa sitesinde indirip fireware ını güncelleyebilirsiniz tabi bu ileri seviye bir kullanıcının yapabileceği bir iştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 12 Nisan 2014; 18:20:20 >

• dostum senin sorunun bence tv ile alakalı.... yazdığın pc sistemi ile tv hiç birbiri ile alakalımı bi baksana... bir tarafta son sistem pc bir tarafta sunny tv ne alaka anlamadın.... pcye dünyanın parasını harcayıp Sunny tv almak biraz komik olmuş bence.... seninki ferrari alıp lpg taktırmak gibi olmuş valla... sen o tv yi değiştir... tüm sorunların biter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi space0021 -- 13 Nisan 2014; 16:15:13 >
  • space0021 S kullanıcısına yanıt
    diyorsun... peki, ekran büyük diye kandım ama hataya düşmüşüm. teşekkürler :)
  • Basit bir VGA kabloyla deneyin. Aynı hata olmuyorsa HDMI girişinde ya da kabloda sıkıntı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarımda VGA girişi yok, kablodan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. bu arada, ekran 'Sümela' değil, Truva imiş. Sunny Truva 32.
  • yeni bir monitör aldım, konu kilit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.