Şimdi Ara

Sunroof Fitili Yamalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar forumda yeniyim ve bu konuyla ilgili birşey aradım fakat bulamadım..

Ben fotografta görülen sunroof umun parçalanmış fitilinin lokal bir bölümünü farklı bir fitille yamalamayı düşünüyorum bunun için önceden bu işi yapmış birisi varmı yoksa bana güneşe ve suya dayanıklı bir yapıştırıcı önerebilirlermi bu uygulama için yardımlarınızı bekliyorum..

Fotoda görülen parçalanmış yerde daha önceden sıvı conta kullanışmış.. fakat kuruma yapıp pul pul içeri dökülüyor ve dışarıdan çok kötü bir görüntü oluşturuyor ben uydurma bir fitili oraya yapıştırmayı düşünüyorum..

Sert plastiğe yumuşak plastik yapıştırılıcak

Şimdiden ilginize teşekkürler eğer konuyu yanlış yere açtıysam belirtmenizi rica ederim
     Sunroof Fitili Yamalama

• Ebay'dan araştırabilirsiniz. Jeep Liberty'nin bulmuştum.
    Fotoğraftaki aracın tavanına ne olmuş, zımparalanmış beyaz lekeler nedir?
  • umarım sunroof fitiline birşey yapıştırmamışsındır :http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-GENUINE-MOPAR-OEM-SUNROOF-SEAL-5066896AA-/361438922127?hash=item542770458f:g:YT4AAOSwnipWWjMO&vxp=mtr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 18 Aralık 2015; 4:30:33 >
  • mtanhu kullanıcısına yanıt
    yok artık bi fitile bukadar paramı verilirmiş. pvc kapı pencere döşeyen yerlere gidin aynısı hatta daha iyisi maksimum 10 liraya alınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yırtılan Koltuk Döşemesi Hk.
    8 yıl önce açıldı
    Araba tavanı temizliği Hk.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.