|
Bildirim
|
Tvanda kullanmış olduğunuz ürünler öncelikle söylemek isterimki çok yanlış olmuş ..tavan temizliğinde amaç temizliğinden ziyade daha sonra sarkmaması olmalıdır..temizleme yaptığınız tüm ürünler alttaki yapıştırıcılı sünger tabakayı bozmaya ve çürütüp sarkıtmaya yönelik ürünlerdir ..kullanmanız gereken en basit temizlikse şöyle olmalıdır..Şaşal şişesine alttan ilk çizgisine kadar omo koyun iyice çalkalayıp bir gece bekletin daha sonra ince çok sert olmayan bir fırça ile bu omolu suyu köpürterek sadece köpüğünü kullanmak ve tavanı ıslatmamak şartıyla uygulayın ..sonucu gördüğünüzde konuşalım :))..bu kimsenin tam olarak bilmediği çok büyük bir şirkette uygulamasını bizzat gördüğüm bir temizlik şekli gördüğümde inanamamıştım yarısı yapılmıştı yarısı sanki yeniden aplanmış kadar yeniydi ..şimdiden kolay gelsin ve yeni ytavanınız hayırlı olsun..
Bu bilgiyide döşeme ve tavan kaplama yapan bir insanın vermesi zordur ..ama bende böyleiş olsun kaygısı pek olmadığından yardımcı olmak babında rahat olabiliyorum..Mesela dünde çok efendi bmw e46 cabrriosu olan bir arkadaşa döşemelerini yenilemeye gerek yok sadece boulan yerleri değiştireyim yeter de dedim ..belki enteresan bir tip diyeceksiniz ama ben böyleyim malesef tekra yeni tavanınız hayırlı olsun.. Saygılarımla A.CEM ADALI |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|