Şimdi Ara

sunrooflu mu sunroofsuz mu nedenleri ile ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
125
Cevap
2
Favori
13.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden hic umrumda olmazdi sunroof ama son iki aracimi sunrooflu aldim. Kesinlikle araca ferahlik katiyor. Eksi yonu ise gunes gozunuzu aliyor. Kisin ve yaz aksamlarinda perdesi surekli acik tutuyorum. Yazin da gunesin altinda acik birakirsaniz iyi oluyor. Tabi goruntu olarak da bence araca cok sey katiyor. Ayriyeten aracin 2. Elde tercih edilmesini sagliyor. Bence kesinlikle olmasi gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colibaly -- 10 Temmuz 2013; 1:01:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sunroof'lu al hem keyfine bak hem ikinci el'de çabuk sat.
  • Sunroof sart degil bence , araclarimin cogunda vardi. Arac ilk alindiginda acilir , bir daha da yuzune bakilmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

beşiktaşlıyım o yüzden gerek duymuyorum.

Hahahahhahahahaha

• Cam tavan cok guzel hatta honda jazz+beyaz+cam tavan b sinifinda tek gecerim, cok zevkli bir arac oldugunu dusunuyorum sahsen.

Ama sunroof benim icin sart degil sifir aldigim aracima opsiyon ile ekletme geregi bile duymadim. Hic kullanmadigim icin suana kadar sunroof su akitma ihtimali ve ruzgar sesi ihtimali korkutuyor.

• cam tavan çok kullanışlı ferah
  • mesajlar güzel konu devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

sigara kullanan insanlar %80 i sunrooflu tercih ediyor duman kolay gitsin diye ...

ben de sunrooflu tercih ettim fakat farklı neden'den ötürü... içeriyi daha ferah yapmak için tercih ettim... özellikle gece bunu çok fark ediyorsun )

bence sunrooflu al

katılıyorum ve bende sigara kullanıyorum
  • SUNROOFLU :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Bencede sunrooflu daha mantıklı. Aracın gündüz içi aydınlı ve daha ferah. Akşam uzun yolculukta yıldızları izleme şansı felan hayal kurdum öyle bence çok güzel.

Gerçi çizik yemissin ama bu konuda bu ay yaptığım gece yolculuklarini hatirlattin.

Gece 12 civarı ve Ankara'dan Kayseri'ye gidiyoruz. Kırşehir civarında hiç yerleşim olmayan yerlerden geçerken eşim arkada yıldızları seyrederken iyi ki aracı degistirmisiz diyor.

Özelikle mpv sınıfında cam tavan ve geniş camlar aracı çok ama çok değiştiriyor. Bunu yaşamak için bir cmaxe binin bir de picassoya görürsünüz.

Bir de fiat stilolarin 1.9jtd modelinde görmüştüm katlanarak açılabilen büyük bir cam tavan. Arıza durumu nedir bilmiyorum ama katlanarak açıldığında serin yaz aksamlarinda tatil yörelerinde ufuk uful çok güzel olur.

• megane 2'lerdeki gibi açılabilir cam tavan -öncelikle sedanlar için- tercihimdir. hem güzel de duruyor. zaten iyice patladı son birkaç yılda, özellikle sedanlarda çok rastlıyoruz.

bunun dışında, açılamayan cam tavan veya klasik sunroofun bir numarası yok gibi. görüntü sadece.
  • kesinlikle sunrooflu araç çok aydınlık ve ferah oluyor
  • 2 ay önce aldığım ilk arabam cam tavanlı punto. Çok kullanışlı sık ve akşamları ayrı bir hava katıyor. Beyaz araç siyah cam tavan siyah cam filmi ile olmazsa olmaz.

• tabiki cm tavanlı
    daha ferah,geniş hissettiriyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

olsada olur olmasada olur çok aramam fakat olsa güzel duruyor uzun yolda camlardan daha az ses alıyor aracın içine o yönden iyi.ama üstteki arkadaşın dediği gibi güneş altında fitiller vs. ler durdukça sorunlar çıkıyor bir de her seferinde açık kaldımı diye arabanın tavanına bakmak can sıkıcı

alacağın 0 km araba nın sunrooflu 1000 tl fark varsa hangisini seçerdin :D

1000 tl fark ediyorsa hiç düşünmeden alınır.

• Jettada sunroof vardi kac kere actim en fazla 15 kere

Gereklimi kisiye gore degisir

Kendi gorusum xenon sunrooftan daha onemli

• aracımız sunrooflu 4 yılda 10 kere açılmamıştır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.