Şimdi Ara

sunrooflu mu sunroofsuz mu nedenleri ile ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
2
Favori
13.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0 km veya 2.el alırken hangisini tercih edersiniz nedenleri ile cevaplarınızı bekliyorum

• Bu zamana kadar aldigimiz araclar hep sanrufluydu. Ozellikle degil tamamen tesaduf. Onun tadini alinca sanrufsuz almak istemiyorsunuz.

Biraz daha farkini verir gider sunrooflu alirim ki 15gun oncede aldm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sunroof kullanisli degil. Sadece şik duruyor. Ve guneşin altina parkediyorsaniz lastikleri curuyup su almaya baslayinca artik arabayi satmaniz gerektigini size animsatiyor. Contayi degistirince de iceri ruzgar sesi alip sizi satmaniz konusunda iyice fitilliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Sunroof kullanisli degil. Sadece şik duruyor. Ve guneşin altina parkediyorsaniz lastikleri curuyup su almaya baslayinca artik arabayi satmaniz gerektigini size animsatiyor. Contayi degistirince de iceri ruzgar sesi alip sizi satmaniz konusunda iyice fitilliyor
    olsada olur olmasada olur çok aramam fakat olsa güzel duruyor uzun yolda camlardan daha az ses alıyor aracın içine o yönden iyi.ama üstteki arkadaşın dediği gibi güneş altında fitiller vs. ler durdukça sorunlar çıkıyor bir de her seferinde açık kaldımı diye arabanın tavanına bakmak can sıkıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

olsada olur olmasada olur çok aramam fakat olsa güzel duruyor uzun yolda camlardan daha az ses alıyor aracın içine o yönden iyi.ama üstteki arkadaşın dediği gibi güneş altında fitiller vs. ler durdukça sorunlar çıkıyor bir de her seferinde açık kaldımı diye arabanın tavanına bakmak can sıkıcı

alacağın 0 km araba nın sunrooflu 1000 tl fark varsa hangisini seçerdin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 9 Temmuz 2013; 9:28:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

sanırım sanruflu alırdım almışken bir kere alıyorum hepsi olsun mantığı

• quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

Alıntıları Göster
    sigara kullanan insanlar %80 i sunrooflu tercih ediyor duman kolay gitsin diye ...

ben de sunrooflu tercih ettim fakat farklı neden'den ötürü... içeriyi daha ferah yapmak için tercih ettim... özellikle gece bunu çok fark ediyorsun )

bence sunrooflu al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta mi C4 mu Corolla mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sigara içenler çok kullanışlı olduğunu söylerler. Ben içmiyorum ama aracımda var. Bahar akşamlarında veya sabaha karşı serindeki yolculuklarda oldukça keyifli oluyor.

Ama bu her marka için geçerli değil. Mesela bende eskiden 2001 clio vardı. Onda da sunroof vardı ve açınca içerideki havayı olduğu gibi çekiyordu, hiç kullanışlı değildi. Ama bazı markalarda ciddi serinlik ve devirdaim yaratıyor.

Son olarak bazı lüks markalar için olmazsa olmaz bir donanım. Kullanmasanız dahi ikinci el kıymeti, görselliği ve satış rahatlığı açısından olmazsa olmazdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle panaromik cam tavan.aracin ici daha ferah , daha aydinlik , daha goze hos gelen bir goruntu sagliyor(disaridan) , camlari kapatip sadece yukari dogru acmak bile serinlemek icin yetiyor ve yan camlara gore daha az rahatsiz ediyor ruzgar sesi.(sikisik trafikte degil tabi )

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Sigara içenler çok kullanışlı olduğunu söylerler. Ben içmiyorum ama aracımda var. Bahar akşamlarında veya sabaha karşı serindeki yolculuklarda oldukça keyifli oluyor.

Ama bu her marka için geçerli değil. Mesela bende eskiden 2001 clio vardı. Onda da sunroof vardı ve açınca içerideki havayı olduğu gibi çekiyordu, hiç kullanışlı değildi. Ama bazı markalarda ciddi serinlik ve devirdaim yaratıyor.

Son olarak bazı lüks markalar için olmazsa olmaz bir donanım. Kullanmasanız dahi ikinci el kıymeti, görselliği ve satış rahatlığı açısından olmazsa olmazdır.
    Neredeyse tüm araçlarım sunroofluydu. Hiçbir zaman tavandan su akıttığını görmedim.

Genelde sunrooflu aracı olmayanlar su akar vs diyerek kendini avutuyorlar veya son bindikleri sunroflu araç 20-25 yaşında diye düşünüyorum. 10 yıl geçse bile hiçbir sunrooflu araç kolay kolay su falan akıtmaz veya fitili bozulmaz.

Zaten üst sınıfta sunroofsuz araç almak intihardır emsallerinin altına verseniz bile galericiler dahi almak istemez.

Sadece uzun yolda hafif aralamak ve trafik lambalarını, gökyüzünü rahatça görmek için bile sunrooflu olmayan araç almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Sigara içenler çok kullanışlı olduğunu söylerler. Ben içmiyorum ama aracımda var. Bahar akşamlarında veya sabaha karşı serindeki yolculuklarda oldukça keyifli oluyor.

yeni araçlarda iyide araba yaşlanınca ne sanuf ne cam tavan iyi değil bence çünkü bozulma,su alma gibi problemler oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

sigara kullanan insanlar %80 i sunrooflu tercih ediyor duman kolay gitsin diye ...

ben de sunrooflu tercih ettim fakat farklı neden'den ötürü... içeriyi daha ferah yapmak için tercih ettim... özellikle gece bunu çok fark ediyorsun )

bence sunrooflu al

Alıntıları Göster
    Daha ferah, daha aydınlık iç mekan ve yaz geceleri sahilde, doğası güzel yerlerde yapılan küçük gezintiler. Bu nedenler benim için fazlasıyla yeterli.

Ben çok da önemli bir sıkıntı yaşamadım, 7 yıldır bir kere su damlattı, o da su tahliye borularının pislikten tıkanması nedeniyle olmuş, basit bir temizlik ile halledildi. Daha da ilerleyen yaşlarda ne olur bilemem. Açık kalma, açık unutulma konusuna gelince de; aracı anahtardan kilitleyince zaten sunroof da dahil bütün camları kapatıyor. Normalde bu özelliği olmayan araçlara da eklenebilen basit bir fonksiyon aslında, neden sorun gibi yazılmış anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: rst78

Daha ferah, daha aydınlık iç mekan ve yaz geceleri sahilde, doğası güzel yerlerde yapılan küçük gezintiler. Bu nedenler benim için fazlasıyla yeterli.

Ben çok da önemli bir sıkıntı yaşamadım, 7 yıldır bir kere su damlattı, o da su tahliye borularının pislikten tıkanması nedeniyle olmuş, basit bir temizlik ile halledildi. Daha da ilerleyen yaşlarda ne olur bilemem. Açık kalma, açık unutulma konusuna gelince de; aracı anahtardan kilitleyince zaten sunroof da dahil bütün camları kapatıyor. Normalde bu özelliği olmayan araçlara da eklenebilen basit bir fonksiyon aslında, neden sorun gibi yazılmış anlamadım.

Alıntıları Göster
    Sunroof görüntünün dışında iç mekanı da ferahlatıyor aydınlık sağlıyor. Perde kapalıyken aracın içinde boğuluyorsunuz resmen, perde açınca ferahlatıyor.

Bir de şampiyonluk turlarında işe yarıyor sunrooftan çıkıp bayrak meşale tutmak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Sunroof görüntünün dışında iç mekanı da ferahlatıyor aydınlık sağlıyor. Perde kapalıyken aracın içinde boğuluyorsunuz resmen, perde açınca ferahlatıyor.

Bir de şampiyonluk turlarında işe yarıyor sunrooftan çıkıp bayrak meşale tutmak için.

Alıntıları Göster
    Sunroof hem sigara dumanını atar hemde arabaya şık bir görüntü katar..
    2. eldede satışını kolaylaştırır bence 1000 tl vermeye değer..

• OnurD7 kullanıcısına yanıt
    beşiktaşlıyım o yüzden gerek duymuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

• quote:

hahahahahah
    iyiydi valla ben galatasaraylıyım o yüzden bize mecbur

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam__K

quote:

hahahahahah
    iyiydi valla ben galatasaraylıyım o yüzden bize mecbur

Alıntıları Göster
    Biri sanroof'mu dedi bende burdayım ama aracımda yok fena bağımlılık yapar hastasıyım

• quote:

• Daha once almadim ama bundan sonraki aracimi buyuk ihtimalle cam tavanli alacagim. Araba daha zengin duruyor, koyu renk ic dosemeyi guzel telafi edip icerisini ferahlatiyor, beyaz araca spor bir gorunum kazandiriyor, yagmur gunes ve geceleri gorsel solene donusuyor, sigara icmek kolaylasiyor.
    Ne ovdum be.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.