Şimdi Ara

ŞUNU MUTLAKA OKUYUN !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FIKRA: (BU BÖLÜME YAZDIIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM) bi gün fener ile real madrid maç yapcakmış madrid istanbula gelmiş ordan raul: takım arkadaşlarına beyler siz gidip istanbulu gezin maça ben tek çıkarım demiş takım yapamazsın falan filan demiş ama raul ikna etmiş ve türkcell'den madridlilere msj gelmiş : fb:0-r.mdrd:1 gol raul dk:2 diye bunu gören futbolcular inanamamış sonra yine trtcell'den msj gelmiş fb:1-r.mdrd:1 gol:alex dk33 futbolcular sevinmiş daha 1tane yedik diye sonra maç bitti diye msj gelmiş madridliler çok sevinmiş sonra raul gelmiş gözleri yaşlı fubolcular sormuş:neden üzgünsün tek başına fb ile berabere kaldın...Raul üzülerek 3.dakikada kırmızı kart gördüğü ve 90 dk oynayıp feneri gole boğamadığım için üzgünüm demiş...

• bahsettiğin takım fenerbahçe hani şu sizden daha fazla şampiyon olankitleyin bu topici
  • quote:

Orjinalden alıntı: emredici

bahsettiğin takım fenerbahçe hani şu sizden daha fazla şampiyon olankitleyin bu topici

Cok guzel dostum seni sonuna kadar desteklorum
    haha rambo yidin ni?
  • @rambo ormandan çık şehre inde at atabilirsen görelim hep beraber sizin alayiniz fisssss oğlum .....
  • cok eski bi fikra bu yaw simdi mi anlatiyosun bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: federaL

@rambo ormandan çık şehre inde at atabilirsen görelim hep beraber sizin alayiniz fisssss oğlum .....

ccoookkk dogruu
  • arkadaşım fıkra guzel espiri guzel ama alay ettiğin için biraz uzuldum ben bir cimbomluyum ama ensevdiğim arkadaşım fenerli bu yuzden lutfen alay konusu olan mesajlar atmayalım ve yeteneksizlerin yuzune yeteneksizliklerini vurmayalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zamanında gs ye 6 tane atan
    16 şampiyonluğu bulunan tek takım
    daha ne laf atıyorsunuz
  • bi fıkrada ben anlatayım bari....

Tarih 11 Kasım 2002.Galatasaray ezili rakibinden bir maçta tam 6 gol yemiş ve Galatasaraylı oyuncular yuzleri kızardığı için yolda yuruyemez hale gelmişlerdir.Arif kendinince bi yontem geliştirmiş ve bir peruk birazda mayaj yaparak kadın kılığına girmiş boylece yuzu kızarmada halk arasında dolasmaya baslamıs.bi çay bahcesine girmiş ve etrafı suzmeye baslamıs.aniden yaslıca bi kadın Arifin karsısına cıkmıs ve Arifle konusmaya başlamıs.
    "-Arif olum naber?"
    Arif tanındığını fark etmiş,yuzu kızarmıs,kosarak mekanı terk etmiş.ewe gider gitmez makyajını biraz daha arttırmıs daha cok kadına benzemek için etek giymiş we tekrar aynı çay bahcesine gitmiş.baslamıs etrafı suzmeye..derken aynı kadın karsısına dikilmiş
    "-Arif olum naber?"
    Arif titrek bi sesle kadına donmus.
    "-Teyzeciğim siz beni nereden tanıyorsunuz?"
    kadın pişkini bi yuz ifadesi ile cewaplamıs;
    "-Ne teyzesi olum,ben kaptan Bulent."

• quote:

Orjinalden alıntı: f85tr

fener mi???

Şampiyon olmadan kendisini şampiyon zannedip tur atan tek camia.
    Yayla Cup'a katılan ilk ve tek istanbul takımı.
    Pendik'e elenen ilk 1. lig takımı
    Kendi futbolcusunu jip içinde döven taraftara sahip ilk dünya takımı
    2.Liği kutlayan tek dünya takımı
    Ezeli rakibiyle berabere kaldıktan sonra sabahlara kadar kutlamalar yapan tek takım

espiri anlayısın muthiş.. ama futbolla pek alakan olmadığı kesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 25 Haziran 2005, 11:19:12 >

• Ya yeter be AYIP YA
  • • Hakim sanığa sorar:
    Uluslararası kaçakçılıkla suçlanıyorsunuz, ne diyeceksin bakalım.
    Sanık sakin bir ifadeyle cevap verir:
    "Tamamen iftira efendim. Biz fenerliyiz. Uluslararası ne işimiz olabilir ki bizim"
  • quote:

fener mi???

Ezeli rakibiyle berabere kaldıktan sonra sabahlara kadar kutlamalar yapan tek takım

• Hıcal Uluç yine hersabah olduğu gibi bebek ciwarlarında sabah sporu yapmaktadır.birden gozune kucuk bir kız cocuğu ilişir.kucuk kız henuz yeni doğmus kopeklerele oynamaktadır.kızın yanına yaklasır bi sure izler..kopeklerin daha gozleri açılmamıstır.Hıncal kıza sorar.
    -bu yawru kopekler hangi takımlı?
    kız cewaplar;-galatasaraylı
    Hıncal cok gurulanır..hemen gazeteye giderek butun arkadaslarına bu olayı anlatır.ertesi gun yanına bikaç gazetci arkadasınıda alarak tekrar aynı yere gelir..kucuk kız yine ordadır..Hıncal hemen yaklasır we kıza sorar..
    -kucuk kız ,bu yawru kopekler hangi takımlı?
    kız doner ve cewaplar.-Fenerbahceli.
    hıncal sasırır;-ama nasıl olur,daha dun galatasaraylıydılar.
    kız cewap werir;"-DÜN GÖZLERİ KAPALIYDI."
  • quote:

fener mi???

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.