Şimdi Ara

Sunucu Kiralama (Xserver mı Dedicated mı?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, günde ortalama 10-15.000 kişinin girmesini öngördüğüm bir site açmayı planlıyorum. Site tasarımı bitme noktasında.
    Artık kısa sürede bir sunucu kiralayıp siteyi açmayı istiyorum.

Uzun araştırmalar sonucunda turhost ve natro'yu finale bırakıp; natro'da karar kıldım. Ancak personellerinin biri canlı destekten Xserver yeterli olur dedi, diğeri tickete Xserver yetmeyebilir dedicated sunucu kiralayın isterseniz dedi. İkisi arasında tam tamına aylık 35 $ (75 TL) para oynuyor. Bir başka değişle senede 900 TL.

DEDICATED: INTEL CORE I5 4570 3.2 GHZ 6MB / 8GB RAM / 500 GB / 5 TB Trafik / 100 Mbps Port : 95,00 $
    XSERVER: INTEL CORE I5 2400 3.10 GHZ 6MB / 8GB RAM / 400 GB / 5 TB Trafik / 100 Mbps Port : 60,00 $

Özellikle bu konularda deneyimli olan arkadaşlara soruyorum; Sizce hangisini kiralamalıyım ?
    Xserver günlük 10-15.000 kişide sıkıntı yaşatmazsa onu alacağım, çünkü zaten belirlediğim bütçeyi aşmış durumdayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaszczyt

Merhaba, günde ortalama 10-15.000 kişinin girmesini öngördüğüm bir site açmayı planlıyorum. Site tasarımı bitme noktasında.
    Artık kısa sürede bir sunucu kiralayıp siteyi açmayı istiyorum.

Uzun araştırmalar sonucunda turhost ve natro'yu finale bırakıp; natro'da karar kıldım. Ancak personellerinin biri canlı destekten Xserver yeterli olur dedi, diğeri tickete Xserver yetmeyebilir dedicated sunucu kiralayın isterseniz dedi. İkisi arasında tam tamına aylık 35 $ (75 TL) para oynuyor. Bir başka değişle senede 900 TL.

DEDICATED: INTEL CORE I5 4570 3.2 GHZ 6MB / 8GB RAM / 500 GB / 5 TB Trafik / 100 Mbps Port : 95,00 $
    XSERVER: INTEL CORE I5 2400 3.10 GHZ 6MB / 8GB RAM / 400 GB / 5 TB Trafik / 100 Mbps Port : 60,00 $

Özellikle bu konularda deneyimli olan arkadaşlara soruyorum; Sizce hangisini kiralamalıyım ?
    Xserver günlük 10-15.000 kişide sıkıntı yaşatmazsa onu alacağım, çünkü zaten belirlediğim bütçeyi aşmış durumdayım.

Merhaba;

15000 ziyaretçi için xServer olarak bahsettiğiniz özellikteki sunucunun yeterli geleceği kanaatindeyiz. Ancak, bu temadaki hatalar ve kod döngüleri ile değişkenlik göstermektedir. İyi bir site için rahatlıkla yeterli gelecektir,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Merhaba

Xserver sunucuyu kullanıyorum şuan. Sıkıntı yok alabilirsiniz. Fakat 60$ ile bitmiyor. +15$ sistem (cpanel veya diğerleri) +KDV ($ ile). Aklınıza takılan konuyu imzadaki bilgilerle iletişime geçerek sorabilirsiniz. Yeni işinizde başarılar.
  • Çok ukalâ, ilgisiz cevap veriyorlar ticketlara. "Yazmaktan, konuşmaktan aciz" bireylermiş gibi bir izlenim bıraktı natro personeli bende.
    Bir yerden haber bekliyorum, olursa sunucuyu oradan kiralayacağım. Olmazsa, kanım ısınmamasına rağmen istemeye istemeye natro'yu tercih edeceğim fiyat ve referanslarından ötürü.

İkinize de verdiğiniz cevaplardan ötürü teşekkür ederim.
  • Webim.com.tr den sunucu kiraladım. Standart Sunucu Kiralama kiralamıştım çok iyi buldum başarılı bir ekiple yardımcı oldular bana kurulum ücreti almıyoruz dediler aldım ürünü kullandım çok mutluyum bu kadar işinde başarı elde etmiş bir firma çok disiplinli olması işine özen vermeleri beni çok mutlu etti ben webim.com.tr de çalışan arkadaşların başarılarının devamını diliyorum …

https://www.webim.com.tr/sunucu-kiralama.php
  • selam .
    proje websitelerinde genelde hedeflenen kullanıcıya birden ulaşılmıyor.
    hatta ilk 3 ay ölü geçer diyebilirim.
    ilk etapta dedicated gibi yüksek fiyatlı bir çözüm yerine basit bir bulut web serverla başlamalısın diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synan -- 5 Ocak 2015; 6:38:02 >
  • Konuyu hortlatmış olabilirim ama sorum şu;
    Günlük 50.000 (elli bin) sayfa görüntülemesi olan web sayfası için Dedicated mi xServers mi önerirsiniz.
    Dedicated kullanıyorum ama xServers taşımayı düşünüyorum?
    Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.