Şimdi Ara

Sunucu Kiralamak İçin En Güvenilir ve Ucuz Site Hangisidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sunucu Kiralamak İçin En Güvenilir ve Ucuz Site Hangisidir ?

Site açmak için sunucu kiralamak istiyorum ve bu konularda yabancıyım hangi sunucu kiralayacağımı ve hangi sitelerde ucuz ve güvenilir bir site istiyorum.

Sunucumda 2-3 tane site bulunacak.

vps , vds gibi terimler nelerdir .

Teşekkür Ederim

• Sunucu kiralamak gereksiz eğerki siteniz çok büyük bir ziyaretçi kapasitesine sahip değilse. Benim önerim paylaşımlı host almanızdır. En iyi firmaların incelendiği http://eniyiyabancihosting.com/ sayfasına bir bakın derim...

http://eniyiyabancihosting.com/inceleme/hostgator-nasil-hostgator-hakkinda-hersey/ ben bunu seçmiştim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasitilim -- 6 Mayıs 2015; 18:49:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefret1998

Site açmak için sunucu kiralamak istiyorum ve bu konularda yabancıyım hangi sunucu kiralayacağımı ve hangi sitelerde ucuz ve güvenilir bir site istiyorum.

Teşekkür Ederim

Merhaba;

Bu konuda bilgi sahibi olmamanız, web sitelerinizi yeni açacağınızı göstermektedir. Tarafınıza, başlangıç olarak, paylaşımlı hosting hizmetlerini önermekteyiz. VDS veya diğer üst düzey sunucuların, birden çok sorunları olabilmektedir. Hatırlatmak isteriz ki, sunucu yönetimi size ait olacaktır ve bir sorun halinde tarafınız sorunla ilgilenmek zorunda kalacaksınız.

Yine de talep ederseniz, VDS sunucu hizmeti de sunabiliriz. Aylık 19.90 TL'den başlayan fiyatlarla VDS sunucu hizmeti sunmaktayız.

Ancak önerimiz, paylaşımlı hosting hizmetidir. 3. yılımıza özel Limitsiz Hosting hizmeti alan müşterilerimize ücretsiz alan adı hizmet sunmaktayız ve yıllık 58.80 TL'ye sağlamaktayız,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• quote:

Orijinalden alıntı: nefret1998

Teşekkür Ederim

Merhaba,

VPS

- VPS Nedir?
    + VPS tam açılımı ile Virtual Privite Server'dir. Paylaşımlı bir sanal sunucudur.
    - VPS Ne işe yarar?
    + VPS üzerinde Web sitelerinizi, basit server yazılımlarınızı, basit online oyunlarınızı sürekli olarak çalıştırmanıza ve dünyaya yaymanıza yarar.
    - VPS Nasıl çalışır?
    + VPS Fiziksel yani gerçek bilgisayar donanımlarından oluşur, fakat biraz açmak gerekirse örnek olarak: size tahsis edilen 2 GB Ram'i sizin VPS üzerinde çalıştırdığınız yazılımlar toplam 720 MB olarak kullanıyor ise kalan Ram miktarını diğer kullanıcılarda kullanabilir, VPS sisteminde böyle bir paylaşım söz konusudur. Böylece VPS sistemini size tahsis eden firma, daha az fiziksel donanım kullanarak, daha fazla müşteriye hizmet vermektedir.

VDS
    - VDS Nedir?
    + VDS tam açılımı ile Virtual Dedicated Server'dir. Paylaşımsız bir sanal sunucudur.
    - VDS Ne işe yarar?
    + VDS üzerinde Web sitelerinizi, ağır ve birçok server yazılımlarınızı, neredeyse bütün server dosyaları olan online oyunlarınızı, sürekli olarak çalıştırmanıza ve dünyaya yaymanıza, veya Backup yani yedekleme sunucusu olarak kullanmanıza yaramaktadır.
    - VDS Nasıl çalışır?
    + VDS Fiziksel yani gerçek bilgisayar donanımlarından oluşur, sanallaştırma sistemi VPS'den tamamiyle farklıdır ve dilediğiniz işletim sistemi ile dilediğiniz platform üzerinde çalışabilmektedir. Size tahsis edilen donanımı sadece siz kullanabilirsiniz yani biraz açmak gerekirse örnek olarak: size tahsis edilen 2 GB Ram'i sizin VDS üzerinde çalıştırdığınız yazılımlar toplam 720 MB kullanıyor ise kalan ram miktarı sistemde kalır ve başka kullanıcılar size tahsis edilen ram veya diğer donanım miktarını kullanamaz. Bu sebeple VDS fiyatları VPS'lere göre biraz farklıdır.

ProIrc Arkadaşın dediği gibi eğer bir web sitesi için VPS veya VDS tercih ettiyseniz, bu tercihinizden vazgeçmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Sebebi ise, VPS veya VDS aldığınızda bir web sitesi yayınlamak için kullanacağınız yazılımları ekstra olarak sizin kurmanız gerekmektedir ve bu yazılımlar tamamiyle ücretli yazılımlardır. Eğer tercihinizden vazgeçmeyip VDS veya VPS alırsanız, bu yazılımların kurulumu hakkında da bilgi sahibi değilseniz, PM yoluyla bana ulaşabilirsiniz.

VPS, VDS veya Bireysel Hosting hizmeti alabileceğiniz Firma linklerini aşağıda bulabilirsiniz.

www.bulutpartner.com
    www.segtor.com
    www.gamesbilisim.com
    www.sahinnetwork.com
    www.proirc.net
    www.yoncu.com

Daha profesyonel firmalar istiyorsanız;
    www.isimtescil.net
    www.natro.com
    www.sadecehosting.com
    www.netinternet.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pQslerTT -- 7 Mayıs 2015; 13:22:10 >

• Merhabalar öncelikle

Ben işim gereği (google adsense, adwords işleri yapıyorum) tarafıma ait 40 a yakın web site barındırmaktayım. Belirttiğiniz eğer sanal bir sunucu ise yani vps vds gibi ... o zaman benim önerebileceğim firmalar kısıtlanır.

Örneğin kişisel tercübelerime dayanarak 2 web siteyi sürekli kullanıyorum

1-www.cliaweb.com (TR lokasyon vps veya vds gerektiğinden kullanıyorum)
    2-www.leaseweb.com (Yurt dışı lokasyon vps gerektiğinden kullanıyorum)

Yukarıdaki sitelerin her ikisinden de memnunum, şükür ki şu zamana kadar beni yarı yolda bırakmadılar. Teknik destek farkı olarak cliaweb türk firması olduğundan yurt dışındakine göre daha ilgili. Bunu da not olarak düşeyim.

Saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.