Şimdi Ara

Sunucumuz açılmıştır [RPG] - [SURViVAL] - [FACTİON] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yakında skyblock da ekleyeceğiz savaşmak istemeyen skyblock girebilir !
  • Hayırlı olsun.
  • azep1299 A kullanıcısına yanıt
    işte bu güzel oldu
    Tf2
    hunger games
    skyblock
  • 16 gb makinemiz olunca :D
    ne b.k yeceğimizi şaşırdık :D
  • Adam flood rekoru kırdı konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: im Vendetta

Adam flood rekoru kırdı konuda.

:) .
  • 1.6.2 ye geçmeyeckmi bu server
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenon

1.6.2 ye geçmeyeckmi bu server

Tabiki geçecek ama permisson onaylanan sürümü yayınlandığında !
  • DiKKAT: Sunucumuzda bir birinin kopyası olan, diğer sunuculardaki gibi warp, lapis, hammede gibi oyunu kolaylaştıran ve anlamsızlaştıran şeyler yoktur. İhtiyacınız olan maddeleri ormandan toplayabilir veya görev yaparak para kazanıp pazardan alabilirsiniz.
  • sunucunuz çalışmıyor
  • ozan_k kullanıcısına yanıt
    Dostum ip mizi değiştiriyoruz da.
    16gb lik makineye geçiyoruz ve 3 aylık alacağız beklettiğimiz için özür diliyoruz.
  • başarılar. sunucunuz iyiydi. özellikle hammadde, lapis gibi oyunu kolaylaştıran olaylarının olmaması mantıklıydı. geçiş sürenizin oldukça uzadığını belirtmeden geçemeyeceğim.
    Saol dostum sunucu şuan açıldı 32gb ye geçtik iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azep1299

Saol dostum sunucu şuan açıldı 32gb ye geçtik iyi oyunlar.

dün akşam girdim server'a. son zamanlarda girdiğim en kalabalık server ve ciddi bir lag'la karşılaşmadım. oynanabilirlik hoşuma gitti. dedikleri gibi oyunu kolaylaştıran öğeler yok.

bir-iki tavsiyem olacak:
    1- oyuncuların yaş ortalaması sanırım çok düşük ve küfürlü konuşmalar çok oluyor. hatta adminler bile (admin mi operator mü tam ayrımını yapamadım) küfürlü konuşabiliyor. bu konuya çözüm bulmalısınız.

2-internet sitenizde komutları da içeren bir rehber hazırlamanız faydalı olur.

edit: bu kadar yazmışım ama serverınız YİNE ÇALIŞMIYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_k -- 22 Ağustos 2013; 19:40:30 >
    Dostum övgün için teşekür ederim.
    1- Küfür eden olursa benim gözümden kaçabiliyor kaçanları sen görüp bir resim alırsan ve bana bildirirsen direk gereğini yaparım.
    2- Bu önerim için teşekür ederim lakin /yardim yazınca sunucumuzda bulunan bütün komutları barından bir kitap geçiyor eline bu olduğu için siteye yazmayı gerek duymadık ama madem böyle bir ekisiğimiz var heme düzeltiriz önerin için teşekürler.
    Yine çalışmıyor derken ? :D dostum şuan açık sunucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azep1299

Dostum övgün için teşekür ederim.
    1- Küfür eden olursa benim gözümden kaçabiliyor kaçanları sen görüp bir resim alırsan ve bana bildirirsen direk gereğini yaparım.
    2- Bu önerim için teşekür ederim lakin /yardim yazınca sunucumuzda bulunan bütün komutları barından bir kitap geçiyor eline bu olduğu için siteye yazmayı gerek duymadık ama madem böyle bir ekisiğimiz var heme düzeltiriz önerin için teşekürler.
    Yine çalışmıyor derken ? :D dostum şuan açık sunucu.

dün akşam server çalışmıyordu. 19-21:00 arası aralıklarla denedim ama bağlanmadı. bu akşam tekrar denerim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.