Beyler size bir sorum olacaktı bilmiyorum ne kadar projeksiyonlarla ilgili. Bir sunum yapacağım ve benim için çok önemli. Bilgisayarla uğraşmakistemiyorum yok zaman ayarla tutmadı başa al hem anlatırken de elimde fare olsun veya zırt pırt arkama dönüm ayarlayayım da istemiyorum. Şöyle sunumlar için tasarlanmış bir şeyler var mı basınca bi sonrakine geçiyor falan kumanda gibi. Ben şimdiye kadar hiç görmedim ama vardır bence. Yardımlarınızı bekliyorum sunumum yarın lütfen çok acil!
umityilmaz55U
kullanıcısına yanıt
Yanlış anlamadıysam aranılan ürün ; sunum kumandası çeşitli modelleri var , sürekli kullanım için dersen "Logitech Wireless Presenter R400" nadiren kullanırım dersen "Everest PSN-04B" işini görecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: baybarut
Yanlış anlamadıysam aranılan ürün ; sunum kumandası çeşitli modelleri var , sürekli kullanım için dersen "Logitech Wireless Presenter R400" nadiren kullanırım dersen "Everest PSN-04B" işini görecektir.
basınca ileri geri gider vs işe yarar değil mi kusura bakma pek bilmiyorum
umityilmaz55U
kullanıcısına yanıt
Evet , önceki - sonraki sunum kontrolü sağlar dahası geniş alanlar için kullanışlı 15m'e kadar menzili var kusura bakılacak durum yok paylaşım için buradayız ... ikisinden seçim yapabilirsiniz.