YaralıPanda "Çok Önemli" serisinin ikinci konusuna hoş geldiniz. Konumuz "Sunum Becerileri" Belirli temel "kurallar" üzerine sürekli duruluyor, ortaokul/lise/üniversite, ama belirli hatalar hala çok yaygın. Birkaçını yazayım, - Sunumda yazı asgari düzeyde olmalı. 6 satırı aşmasın. Yazı tipi uygun, boyutu uzaktan okunabilecek şekilde olsun. - Okumayalım. Eldeki kağıttan/telefondan veya "akıldan". Doğal olmayan sunum kendini belli ediyor. - "Filler words" kullanmaktan kaçınalım. İster istemez dikkat dağıtıyor, akış bozuluyor. Sunum yaparken ağızdan çıkan kelimelere hakimiyet devam etmeli. - Teşekkür ederek bitirmemek daha iyi. Bu videoyu kesinlikle izleyin.
|
Sunum Becerileri Çok Önemli.
-
-
Sunuma gelene kadar hocaya bir şey anlatıncaya kadar elim ayağıma dolaşıyor bildiğim quizi yanlış anlatıyom yav
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
akademi falan boş mühendislik okuyorsanız 1. sınıftan sevgili yapın yok stajmış erasmusmuş ort kasmakmış üni bitecek galataya çıkamadık manitamızla aww
-
Haklı ama illa sevgili olmak zorunda değil tutkunuz olan şeyleri yapın full akademiye odaklanmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sevgili olmak boş iş hocam fb daha mantıklı bu yaşlarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen, staj ararken de boş cv ile gezme keyfini tecrübe edersiniz sonra
-
2. Sınıf stajına dolu cv ile nasıl gidicez ki? Önemli olan okul, gpa veya torpil değil mi? Yani 2. Sınıf biri cv’yi başka nasıl doldurabilir?
-
Forumda iyi okullarda okuyan veya mezun olmuş bi sürü kişi var, abartı olmuş biraz
en basitinden tkr. Ben o kadar dolu bi cv görmedim (22 yaşında olmasına rağmen)
-
Hay Fenerbahçen batsın
-
Olm +18 konular bunlar yaşıt yetmiyor henüz.
lan bazen üzülüyorum forumda çoluk çocuk var kötü örnek oluyorum diye.
-
aynen kardeşim hiçbirimizde yok, oradan bir touch blue
bir yıl önce burada hoca sınavda nokta koymadım diye puan kıracak diyordun, ne oldu cgpa 4.0 mı geldi? Yazın staj ararken de buraya yazmıştın bulamıyorum diye
yalan yanlış tavsiyeler vermeyin insanlara, azıcık dürüst olun, full ortalamak kasan birisi değili ama kasana da saygı duyarım, "ortamlardan" uzak kalınca bir şey kaybedilmiyor, ama cgpa bir sınırın altına düşünce ise işe alımlarda ret sebebi olabiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 23 Ekim 2024; 9:47:43 > -
banane senin CV'den, yazdığımı oku
-
benim orada demeye çalıştığım şey şu ben ortalama kastım akademik kariyer kastım ama mutsuzum. Ben o staj konusunu açarken 1. sınıftaydım. Bir insan 1. sınıftan staj aramamaya başlamamalı. Biraz ortamın tadını çıkarmalı.
-
Yararlı bir konu olmuş hocam. Konuşma yeteneğimin hep iyi olduğunu düşünürdüm video daha da bilgilendirdi beni bu konuda ☝️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X