Şimdi Ara

Sunum Sırasında Ekran Sabitleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar yaklaşan ve iş için çok önemli bir sunum hazırlıyorum. Bu aşamada birden fazla sunum ve site kullanmam gerekiyor. Bu siteler arasında geçiş yaparken takdir edersiniz ki sunum bölünüyor ve hoş olmuyor. Yapmak istediğim su ki mini hdmi ile projeksiyon cihazıyla aktarım yapacağım projeksiyon aletindeki görüntüyü bilgisayardan dondurup bilgisayar da işleme devam edebilir miyiz? Saçma şekilde anlattıysam sunu yapmak istiyorum ki bilgisayardan sunumu yaparken belli bir slaytta ekran donacak sunumu izleyenler için. Bilgisayarda ben ikinci plana geçeceğim. Sonra tekrar ekranı çözdüğümde insanlar geçişi görmeden sadece yeni içerikle karşılacaklar. O içerik bittikten sonrada yine dondurup önceki sunuma geçmek istiyorum. İnsanlar görürken alt tabla geçiş yapmak istemiyorum. Çifte ekran kullanmadan bu tarz bi işlem yapmak mümkün mü?

• yardımınızı beklerim :)
  • anladığım kadarı ile çözüm şöyle olacak sanırım.
    eğer projeksiyon cihazının kumandasında freeze vb. tuş var ise projeksiyon görüntüsünü dondurabilirsin. o arada bilgisayarda işlerini halledip tekrar bastığında bilgisayar görüntüsünü aktarmaya devam edersin.
    bu özellik epson cihazlarda var diye biliyorum.
  • newonw1 kullanıcısına yanıt
    bunu projeksiyon cihazından değil ama bilgisayar üzerinden gerçekleştirmenin bir yolu var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.