Bildirim
OYUN ESNASINDA KAMERA KİLİTLENİYOR !!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Şimdiye kadar bulduğum tek çözüm relog yapmak, bende de aynı sorun oluyor, nasıl kilitlendiğini ve neden açılmadığını bulamadım henüz. Bi bilgisi olan varsa yazsın pls
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
*oyunu sildim yükledim
*tuş takımından f1 ile Y yi kaldırdım
*Tam ekran modlarının hepsini denedim
şimdilik denediklerim bunlar düzelmedi -
Relog yapınca ya da ölünce düzeliyor bende. Genelde alt tab yapınca oluyor bu durum. Masaüstünde hiç başıma gelmedi ama Laptop'ta ara ara yaşıyorum bu sorunu. Sinir bozucu bir durum.
Bende de olmaya başladı güncellemeden sonra. mini maptan kendime basılı tutuyorum sağ tıklıyorum falan düzeliyor tabi uğraşıyorum biraz.
10 tl steam koduna çözüm söylenir stoklar sınırlı acil pm pls. -
Bu olay benimde başıma geliyor, çözümü mouse sağ ve sol tuşunu aynı anda basıp sağa sola çekmeye çalışın, düzeliyor. Defalarca denendi, onaylandı
Not : yukarıda ki ölücü arkadaşında üstüne toprak atın kod yerine. -
Haritanın üzerindeki kareyi tutup sağa sola çekmeyi denediğinde düzeliyor. -
bu bug olduğunda haritadan görüntüyü bi oynatın, ondan sonra space basın. ekran kilitlenmiş oluyor sonra y ye basınca kilit açılıyor.
%100 çalışıyor bildiğim tek çözüm bu. -
kesin çözüm: kitlendiğinde sağ alttaki mini haritadan bi yerlere oynatın. düzelecektir -
Hocam bendede arada nadiren oluyor mini haritaya fareyi getirip basılı tut solla ve biraz basılı tuttuğu halde sağa sola götür mini haritada. sonra olmazsa y ile aç kapa bende açılıyor. ufak bi bug gibi bişi bu 4-5 oyunda bir oluyor bende. -
Bende ara ara ayni sorunu yasiyorum. Y ye veya spaceye basinca duzeliyor genelde veya minimape tiklayip biraz oynatinca
quote:
Orijinalden alıntı: amyfm
kesin çözüm: kitlendiğinde sağ alttaki mini haritadan bi yerlere oynatın. düzelecektir
kesin çözüm
fakat riot buna bi çözüm bulmalı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X