Şimdi Ara

sunum yapcam konu arıyorum ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar benim hayat, şu,bu gibi konularda yani herhangi bir konu hakkında 5 dakikalık sunum yapmam lazım konu arıyorum sizlerin aklına gelen ilginç güzel bişey varsa söyler misiniz

mesela ben origami konusunu anlatacaktım. 4-5 şekil de yapmıştım ama o konuyu bugün anlattılar. bende başka bişey arıyorum. photoshop' u anlatmayı düşünüyorum. ünlülerin fotoşoplanmış halini sonraa burdaki fotoşopla yapılmış resimleri falan da örnek olarak gösterecem iyi mi yada aklınıza başka neler geliyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwerin -- 13 Aralık 2005, 20:29:45 >

• sunuş değil sunum
    ayrıca yerinde olsam daha güncel,daha yararlı konular seçerdim
  • evet haklısın aklımdan sunum gçmiş ama sunuş yazmışım kusura bakmayın

güncel derken nasıl konular olabilir? bu photoshop konusu bence baya ilgi çeker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwerin -- 13 Aralık 2005, 20:31:57 >
  • ne okuyosun,hangi ders için sunum yapıcan onu söylemen lazım sanırım önce
  • Bence internet, iletişim veya faydalı bir program üzerine sunum hazırla, insanları bilinçlenmiş olur. Ama karar senin tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 13 Aralık 2005, 22:49:19 >
  • fen öğretmenliğinde okuyorum ama konu önemli deil herhangi bir şey için olur. şimdi anlatacak bir sürü şey var konu sınırsız diyebilirsiniz ama işte bende ilgi çekici bişey arıyorum. yoksa konu çok

o faydalı programı da photoshop seçmeyi düşünüyorum ama anlatırken kesme şöyle yapılır arka plan şöyle değiştirilir diye söylemiycem

ilgilenip cevap yazanlara teşekkürler bu arada
  • mutlu olmanın yöntemlerini anlatabilirsin. bulunduğun şehrin güzel yerlerini tanıtabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.