Şimdi Ara

Şunun vücuda bakın (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
6.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayir alakası yok diyorum yorulmayla her insan yorulur doping yapanlarda doping yapinca vücuduna hormon aliyorsun testesteron büyümeyi hızlandırıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 2 Ocak 2008; 15:40:09 >
  • bence kaslı bir vücüda sahip olmak cok igrenc ne öyle ayı gibi...
  • zayıf ve kaslı bi kol kadar kötü bişey olamaz videodaki cocukta aynen öyle...............
  • gay forumlarına dönmüş topic. Öncelikle şunu söylemeliyim, o resimdeki elemanlar o kadar abartılacak derecede iyi değil. Tanıdığım, öptüğüm kokladığım kızlardan %99'u o derece kaslı birine göre normal birini daha çok tercih ediyor. Karın kasınız 4 parça olsa bile yeterli. Önemli olan omuz genişliği bana göre. Boyunuz uzun olsun, göbeğiniz olmasın bu bile yeterli.
  • Bu adamlar neden hep 0 beden ?
    Benim bildiğim yağın kas olma olasılıgı daha fazla.. Yanlış mı biliyorum ??
    Bu adamlar yüzüyor mudur ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornova_lı

Şunun vücuda bakın

EN SÜPER VÜCUT BU, KIZLAR BAYILIYOR BÖYLE VÜCUTLARA
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

Bu adamlar neden hep 0 beden ?
    Benim bildiğim yağın kas olma olasılıgı daha fazla.. Yanlış mı biliyorum ??
    Bu adamlar yüzüyor mudur ?

yağ asla kasa dönmez. sadece erir gider kaslar ortaya çıkar.

o ilk mesajdaki çocuğun da abartılacak bir yanı yok. 1 senede iyi bir beslenmeyle rahat yapılır o vücut. yaşı küçük olanlar da yapmasın bence zaten büyüyene kadar çıkıyor kaslar iyice.

ben 2,5 sene bu sporla uğraştım o videodaki çocuktan biraz daha iriyim ve ne beslenmeme dikkat ettim ne de çalışma programına. girdim ağırlığın altına Allah ne verdiyse yaptık birşeyler sonra sporu bıraktım ilk 3 ay kaslar patladı resmen olağanüstü bir gelişme yaşadım daha da irileştim biraz.

siz sakın denemeyin tabi.

biraz hatları çıkartıp üstüne az bir miktar yağ yapılsa vücut daha iri olur kadavra gibi dolaşılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELITTURK -- 2 Ocak 2008; 18:11:50 >
  • şu dersler yoğun olmasa gidicem bnde ama başımı kaldıramıyorum. tek boş vaktim 1 saat fln oluyor onda da foruma giriyom.
  • quote:

Orjinalden alıntı: w00tBoosT

Çocuk 16-17 Yaşlarında Ama Manyak Vücut var
    bende böyle vücut istiyom. nekadar çalışmam lazım ? 1 yılda yaparmıyım böyle

vücut yok ki bunda (adale babında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 2 Ocak 2008; 18:16:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt083

Sizin istediğiniz vücet tipi budur

http://www.metacafe.com/watch/860223/300_spartan_workout_training_superset_style_8/

iyimiş bu deneyem bakam
  • quote:

Orjinalden alıntı: w00tBoosT

valla ben 1.80 boyunda - 50 kiloyum - 16 yaşındayım çok zayıfım bugün arkadaşlarla gittik kayıt olmaya haftaya başlıcam hayırlısıyla hem kilo alırım. Protein tozu fln'da alıcam ama bağımlılık yapıyomuş sanırım ordaki adam öyle dedi

bende 177 yim 50 kiloyum bende mi gitsem ki ya çok bunalıma giriyorm bazen
  • 16-17 yaşlarında ki bir çocuğa göre fena bir vücut değil ama ben o çocuğun yaşlarındayken daha adaleliydim. Videoda ki çocuk epey zayıf ve bicepsleri çok kısa ya hereketleri tam yapmıyor çok ağır kaldıracam diye ...ını yırtıyor ya da kısa adaleli biri diyeceğim ama daha çok çalışmayla alakalı gibi görünüyor. Herneyse önemli olan temiz anlamda bu işi yapabilmek ve ilaçlara bulaşmadan istikrarlı bir şekilde bu sporu yapan çok fazla kişi yok. Çoğu kişi illa ki bir şekilde pisliğe bulaşıyor. 7 senedir bu spor ile ilgileniyorum ve asla sakıncalı şeylere bulaşmadım her zaman da doğal olmayı savundum devam da edeceğim. Önemli olan olabilecek en iri vücuda sahip olmak ve yüksek ağırlıklar kaldırmak değil kapasiteniz dahilinde kaldırabileceğiniz kadarı ile çalışmak ve hayatınız boyunca idealinizde ki vücudu koruyabilmektir Aranızda hiç o vücut geliştirme yarışmalarına katılan dev gibi kişilerin yarışma sonrası normal yaşamlarında da o şekilde yaşadıklarını sana var mı? Asla öyle sürdürmüyorlar yaşamlarını yani yarışma için uzun zaman çalışıp sakıncalı ilaçları kullanıyorlar (steroid, testesteron, growth hormonu vs..) ve dev gibi ama aynı zamanda define olarak yarışmaya çıkıyorlar ama sonra bulk dönemlerinde çoğu birer yağ fıçısına dönüşüyor ve müsabık sporculuğu bıraktıklarında çok daha farklı görünüyorlar. Özetle önemli olan ideal ölçülerinize ulaşmak ve bunu hayat boyu korumaktır
  • oha yav 10 numara Vücut valla
  • çocukta tam p*rnocu tipi var
  • 175 im 74 kiloyum yaş 15 tamam az biraz göbeğim olsada vucudumdan memnunum öle kas yığını olmaya gerek yok
  • off hakikatten süper vücut.
    sizce bu eleman toz kullanmışmıdır ? + Böyle Bir Vücut için Kaç Yıl çalışmam lazım ?

quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

çocukta tam p*rnocu tipi var

çocuğun diğer videolarını buldum.

Süper ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altitute5000 -- 26 Şubat 2008; 19:59:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Orjinalden alıntı: Buzmavili

quote:

Orjinalden alıntı: ravunos

toz var seker var:);)

Her türlüsü para ediyor

biz bi kere beyaz tozu adamlara satmak için anlaştık gittik aspirinleri rondoda bi güzel çektik aynısı oldu.
    50 kağıda satmıştık.
    parayı alır almaz toz olduk
  • Bu vücütla okulun reisi bile olurdum ama o adam 1 hafta bıraksın çalışmalara balon gibi söner
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qcu

quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Orjinalden alıntı: Buzmavili

quote:

Orjinalden alıntı: ravunos

toz var seker var:);)

Her türlüsü para ediyor

biz bi kere beyaz tozu adamlara satmak için anlaştık gittik aspirinleri rondoda bi güzel çektik aynısı oldu.
    50 kağıda satmıştık.
    parayı alır almaz toz olduk

oha ciddimi söylüyosun ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.