Şimdi Ara

Sup ile plat olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda ne zaman gorsem herkes sup ile golddan yukari cikamassin der. Thresh ile plat 2 oldum dia olmayi planliyorum hele su ygs lys sitresi bitsin de merak edenlere:http://www.lolking.net/summoner/tr/5576370
    Not: Evet nick ergence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En kolay support rolü ile lig yükseliniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JJimi -- 28 Aralık 2015; 20:07:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JJimi

En kolay support ile lig yükseliniyor.

Thresh,kolay,thresh,kolay? Bira daha acar misin

• fenerlianil kullanıcısına yanıt
    Thresh kolay diye birsey belirtmedim. Oynayarak kendini gelistirirsin zaten bir heroda inceliklerini ogrenirsin, oyun bilgin gelisir. Öylede lig yukselirsin.

• quote:

Thresh kolay diye birsey belirtmedim. Oynayarak kendini gelistirirsin zaten bir heroda inceliklerini ogrenirsin, oyun bilgin gelisir. Öylede lig yukselirsin.

O zaman ozur dilerim hocam yanlis anlamisim. Dediginiz dogru bence. Threshte gelistikce lig yukseldim zaten sezona b1 baslamistim
  • quote:

O zaman ozur dilerim hocam yanlis anlamisim. Dediginiz dogru bence. Threshte gelistikce lig yukseldim zaten sezona b1 baslamistim
  • quote:

Tireş çok zor bokoro tomommo ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sup ile bronzdan cıkamazsın mesela ama üst liglerde en hızlı sup ile cıkılır bence
  • Sadece support oynayan adamdan korkacan. Çünkü taşınmaya muhtaçtır.
  • Şu anki Kore chall birincisi sup main.

• Bende süper oynamak platformu ikiye kadar yükseldim çok mu zor dersen hayır kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

Şu anki Kore chall birincisi sup main.

http://www.op.gg/ranking/ladder/
  • Adc pren varsa gerçekten kolayca atlayabilirsin. Blitzcrank ile bir günde 10 maç üst üste kazanmıştım. Gümüş 2den gold 5e çıkmıştım. Prem oyuna girmez oldu gold 3 den ileriye gidemedim. Yanına oynadığın sup herosunun özelliğini bilmeyen zeka problemi olan çokca insan geliyor. Sonrasında script patladı zaten sinirlenip weste geçtim. Westte gold seviyesinde adc varsa destekleyebilirim. Ayrıca benim en zorlandığım sup herosu thresh. Q skilinin atarkenki zaman kaybı olayına kolay alışamıyorum. Attack damage çok düşük başlıyor e skilinin pasifi vs çok kontrol edilmesi gereken özellikleri var. Thresh iyi oynayan kişilere onurlu rakip atarım her zaman.

• Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    Ben baskalarini destekleyip kendimi one atmaktan memnun biriyim. Bu yuzden thresh benim icin en iyi karakter. Adc sini bu kadar iyi bir sekikde koruyan nadir suplardan. Hareketlerini ogrendiginizde gercekten karsinda durulmasi guc bir champ. Tasinma meselesine gelince yeri geldiginde mid/adc de oynarim ama mainim degil tam beceremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerlianil

Ben baskalarini destekleyip kendimi one atmaktan memnun biriyim. Bu yuzden thresh benim icin en iyi karakter. Adc sini bu kadar iyi bir sekikde koruyan nadir suplardan. Hareketlerini ogrendiginizde gercekten karsinda durulmasi guc bir champ. Tasinma meselesine gelince yeri geldiginde mid/adc de oynarim ama mainim degil tam beceremiyorum.

Ben sup oynayarak climb yapılmaz ya da sup oynayanlar lowdur demiyorum. Benim de ikinci mainim supporttu. Bana kalırsa bu oyunda herkes support oynayabilmeli zaten. Ama sadece sadece sup oynayan, pick sırasında sup ta aşırı ısrarlı birileri varsa o kişinin oyun bilgisinden, öz güveninden, karar verme mekanizmasından şüphe ederim.

• Bronz ve gümüşten sadece sup oynayarak çıkmakta zorlanırsın

ama gümüşün üstünde aşağı yuları herkes bir şeyler bildiğinden olay takım savaşlarında supportun yapacağı işlere kalıyor.
    Yani gümüşün üstündeysen daha rahat lig atlayabilirsin iyi bir supportsan.

• türkiye nin nasıl leş bir server olduğunu bu konuya bakarak anlayabilirsiniz

sitres yazan adamlar plat2 oluo PUAHAHAHAAH
  • quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

türkiye nin nasıl leş bir server olduğunu bu konuya bakarak anlayabilirsiniz

İmla kuralı ile oyun liginin ne alakası var abi yahu elmayla armutu karıştırmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kb824

quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

türkiye nin nasıl leş bir server olduğunu bu konuya bakarak anlayabilirsiniz

İmla kuralı ile oyun liginin ne alakası var abi yahu elmayla armutu karıştırmamak lazım.

yok konuşamayan adamlar bu oyunda iyi sayılan bir ligeaship olabilio demek istedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.