Şimdi Ara

Supeer online abonelik sözleşmesi ile ilgili yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kasım 2009 da ttnet aboneligimi kapatıp superonline fiber e gectim. ttnet abonelik sozlesmem bitmeden iptal ettirdigim icin cıkarken ceza odedim ve o sırada olan super online kampanyasında bu ceza bedelini kendileri sonraki faturalardan dusuyorlardı.(musteri hizmetleriyle uzun bir ugras sonucu dustuler zorlada olsa)

Gecen gun telefonum caldı superonline den arıyorlarmıs bana dediki eski musterilerimizinde yeni fırsatlarımızdan yararlanması icin arıyormus yeniden sozlesme yapmam durumunda bir ay 9.90 vericekmisim falan filan dedim benim sozlesmem halen devam ediyor diye . adam bana sozlesmemin bittigini 1 yıllık sozlesme yaptıklarını soyledi ben ilk baglattıgımda. ben bu ttnet iptalini yaptırabilmek icin 2 yıllık sozlesme yaptıgımı hatırlıyorum oteki turlu odemiyorlardı cunku.
    sozlesmede sure ile ilgili bir madde goremedim. bunun hakkında bilgisi olan arkadas varmı yani bu adamlar diger isp lerden gecen abonelerin iptal bedellerini bir senelik sozlesmeye mi yoksa iki senelik sozlesmeye oduyorlardı.

Not: yeni sozlesme teklifini kabul etmedim telefonda kabul ettirtmeye calıstı ben dedim sizi yeniden arıyıcam bu konu hakkında arastırma yapıp.

Simdiden tesekkurler.

• Sözleşmenizin bitiş süresiyle ilgili konu hakkında bilgim yok ama limitsiz tarife kullanıcısıysanız yeni sözleşme yapıldığında adil kullanım şartlarına dahil ediliyorsunuz ve taahhüt vermiş oluyorsunuz diye biliyorum. Sözleşmesiz devam etmek en mantıklısı diye düşünüyorum.
  • Superonline, Tellcom iken 24 ay sözleşme yapıyorlardı. Daha sonra şirket Superonline ile birleşince bazı kampanyalar ortaya çıktı. Nedendir bilinmez o kampanyalardan yararlanılması durumunda, sistemde sözleşmenizin süresi 1 yıl görünüyordu. Daha önce yapılan 24 aylık sözleşme hala yürürlükte olsa bile eğer başka bir kampanyadan yararlanırsanız, sistemde siz 1 senelik sözleşmeli olarak görünüyorsunuz. Bu olayın benzerini ben de yaşadım çünkü. Sözleşme süremde bir tuhaflık vardı ama fazla da kurcalamak istemedim. Şu anda süresi doldu zaten çoktan. Birkaç kere arayarak sözleşme durumunuzu kontrol ettirin. Daha detaylı incelediklerinde ilk yaptığınız sözleşme görünüyor ama genelde telefonda sorduğunuzda ilk aşamada en sonuncusunu söylüyorlar. Sistemleri nasıl işliyor bilmiyorum.
  • Şimdi sizin iki tane kampanyanız bulunmakta.

Bir Normal Fiber internetle bu kampanyanın süresi 12 Ay 12 Ayı Doldurup iptal ederseniz size kampanyaya ilgli ücret çıkmaz. ikincisi ise Diğer ISS'den yarlanmış olduğunuz kampanya bu kampayanın süresi 24 aydır. Şimdi ne anladık bu işten.

Örneyin abonelik başlangıcından itibaren 18 ay geçti ve iptal ettirdiniz. size Kurulum v.s.iptal ücreti çıkmaz fakat diğer ıss kampanyasından süreniz dolmadığından superonline ödetmiş olduğunuz fatura tutarı size fatura edilir yani bu anlamda yeni bir sözleşme yapmak mantıklı. Sanırım iki ay 9.99 lık bir kampanyadan yararlanacaksınız. Bunu tercih edebilirsiniz.
  • Henuz super online ile gorusmedim arkadaslar ama eger sizin dediginiz gibi iki kampanyadan yararlandırıyorlarsa beni ve bunların birisi bitmis otekisi devam ediyor derlese bu demek oluyorki bunlar bana adil kullanımı uygulayamazlar fakat bu sekilde nasıl olurda bana pişkin pişkin adil kullanıma tabi tutulucaksınız derler. yani sen işimize geldigi yerlerde sozlesmeli gelmedigi yerlerde sozlesmesiz siniz diyorlar adama enayi dermis gibi.Bu fatura cayma bedeli icin bile iki ay ugrastım 30 kere aradım 20 kere faks cektim 15 kere de mail attım ttnet iptal faturasını ancak işleme koydular simdide bir bukadar ugraski kabul etsinler iki yıllık sozlesmeli oldugumuzu.

Bizde de hic mi işini duzgun yapan adam dolandırmıyan yaptıgı işin hakkını veren iss yok yaw al birini vur ötekine arkadaş sözleşmemin suresi konusunda ısrar edicem artık yapacak birsey yok oteki turlu yeniden sozlesme yapmam bu sekilde devam etsin adiil kullanımı uygulamaya baslarlarsa ileride hic degilse ayrılma hakkım olur.

cevaplarınız icin cok teşekkurler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.