Bildirim
süper adsl modem asus wl-500w
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim bildiğim TTnet onaylı olmayan modemler çalışmıyor.Hatalıda olabilirim.Eğer alacaksan Ebay.com ' da bulabilirsin büyük ihtimal. -
Öncelikle ürünü ayrıntılı incelemeni tavsiye ederim, Avrupada ADSL over ISDN standartı yaygın olarak kullanılıyor yani alacağın modem Türkiyede çalışmayabilir çünkü ülkemizde ADSL over POTS standartı mevcut, ayrıca ürün adaptörü problem çıkaracaktır.Draft N ise lokalde kablosuz dosya paylaşımı yapmayacaksan hem pahalı hem de lüzumsuz, zira düşük hızda ADSL bağlantı tarifeleri sana zaten kısıtlı bir bandgenişliği sunacak yani Kartal -Pendik minibüs hattında ferrari kullanmak gibi birşey -
Bu modemi adsl olarak kullanmayı düşünmüyorum normal kablolu modeme baglamayıp. Modeme 2 tane webcam koyup internet üzerincen canlı olarak izlemeyi düşünüyordum bilgisayardan bagımsız olarak. -
quote:
Orjinalden alıntı: sarmatian
Öncelikle ürünü ayrıntılı incelemeni tavsiye ederim, Avrupada ADSL over ISDN standartı yaygın olarak kullanılıyor yani alacağın modem Türkiyede çalışmayabilir çünkü ülkemizde ADSL over POTS standartı mevcut, ayrıca ürün adaptörü problem çıkaracaktır.Draft N ise lokalde kablosuz dosya paylaşımı yapmayacaksan hem pahalı hem de lüzumsuz, zira düşük hızda ADSL bağlantı tarifeleri sana zaten kısıtlı bir bandgenişliği sunacak yani Kartal -Pendik minibüs hattında ferrari kullanmak gibi birşey
Zaten bu model modem değil sadece Router. Bende Bittorent webcam ve ftp server için arıyom bu modeli ha bide n draft ı var ama şimdilik o kadar önemli değil o kısmı kanadada 95$.. Her yerde satılıyor nerdeyse ama elbette yine Türkiye hariç
http://infonec.com/site/main.php?module=detail&id=342187
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 5 Mart 2008; 22:18:39 >
-
Bende eBay'den WL-500g Premium yada WL-500W sipariş etmeyi düşünüyorum. Ama bir şekilde Türkiye'den temin edebilirmiyim diye arıyorum hala.. -
Arkadaşlar elimde 1 adet aradığınız üründen var. ilgilenirseniz adresi
http://urun.gittigidiyor.com/ASUS-WL-500W_W0QQidZZ10259867
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunyassa -- 6 Haziran 2008; 19:39:26 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X