Şimdi Ara

SUPER B - PASSAT - AVENSİS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: manisa_tr

al bi passat geç. süperbeyi pek alan eden yok, gereğinden pahalı , bi de arkası hangar gibi , bence fazla geniş olmuş. battal. avensisin esamesi bile okunmuyor.

Passat ile SuperB karşılaştırırsak SuperB hem daha ucuz hem daha donanımlı ?
  • Passat, Suberb veya Mondeo alırdım ben. 100 bin lira verebiliyorsanız 1.4 tsi highline passat alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzinli dizel fark etmez, yakıt önemli değil, değer kaybı önemli değil, ivmelenme önemli

Bu mudur şimdi tüm kıstaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

benzinli dizel fark etmez, yakıt önemli değil, değer kaybı önemli değil, ivmelenme önemli

Bu mudur şimdi tüm kıstaslar?

Evet fakat sedan araç olacak
  • 2.el az kullanılmış 10-15bin kmde CLA200 benzinli bulunabilir, bunların da içinden geçer ama karar sizin tabii 0 istiyorsunuz.

Bunların arasından Passat öne çıkar diyorum ben.

• byshakram B kullanıcısına yanıt
    0 istemesem aracımı değiştirmem, teşekkürler.
  • Superb'ün yeni kasası gerçekten güzel olmuş.Avensis'in eksileri Passat ve Superb'e göre biraz daha fazla.Sizi bilmiyorum ama ben Passat görmekten sıkıldım bu nedenle Superb tercih ederdim.
  • Kesinlikle Passat veya super b diger seçeneği ele benim fikrimi sorucak olursan Passat

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakVw5

Kesinlikle Passat veya super b diger seçeneği ele benim fikrimi sorucak olursan Passat

Uzun süredir yollarda bende sürekli passat görüyorum ve biraz farklılığım olsun diye cumartesi superb'yi test ettikten sonra kararımı vereceğim o zamana kadar başka araçlarda önerebilirsiniz kaçırdığım bir şey olmasın..
  • yeni superb D segmentinin üzerinde olmuş bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jossicex

quote:

al bi passat geç. süperbeyi pek alan eden yok, gereğinden pahalı , bi de arkası hangar gibi , bence fazla geniş olmuş. battal. avensisin esamesi bile okunmuyor.

Passat ile SuperB karşılaştırırsak SuperB hem daha ucuz hem daha donanımlı ?

süpermenb kötü bi araç değil. arada passatla bi fiyat farkı da malum. ancak aradaki fark bence boşuna değil. hele ki 100 bin lira vereceksen süpere.
  • Yeni SuperB'i kullanmadım nasıldır bilmem ama yeni passatın direksiyonu rezalet.

Hiçbir şey hissedilmiyor direksiyonda. Bildiğiniz cansız ölü hareket etmeyen bi nesneyi tutuyorsunuz elinizde.

Kimisinin hoşuna gider belki bilmem ama benim açımdan sürüş keyfini sıfırlıyor böyle bir direksiyon.
  • FARUK USTA F kullanıcısına yanıt
    Patlıyor kardes bunlar tüpünüde al az ötede oyna.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avensis i direk eleyin hocam. passat ve superb test edin derim. bana passat daha makul geldi superb de beklediğimi bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Patlıyor kardes bunlar tüpünüde al az ötede oyna.

• Konu hort, LPG(ci) canlandırmış konuyu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daerohn

valla birader avensis yeni kasssı ile oldukça konforlu olmuş yalıtım da gayet güzel. sorun 1.6 atmosferik motor. o kasayı kaldırıyor ancak çok sakin bir araç. alt devirlerde araba çekmiyor gibi. ama devrini alınca 190-200 ne varsa gider. Ben aracın test sürüşünü yaptım ve aracı oldukça tatmin edici buldum. arkada şaft tüneli olmaması da bir artı ancak nedense arkada havalandırma kanalları yok.

superb gerek donanım gerek fiyat gerek motor olarak aynı fiyat aralığındaki passat'tan daha avantajlı bir araç. passat alt yapısı kullanıyor, içerisi bildiğin passat. ben olsam 150A CT 1.4TSI'yı alırdım passat 125 bu araca gerek donanım gerek motor olarak yetişemez ve vereceğin ekstra paraya kesinlikle değmez.

Her iki araç ta gayet güzel ve tatminkar araçlar. Avensis çarpışma testlerinden de çok yüksek puanlar aldı. Performans olarak ta yeterli ancak tabii ki bir 1.4 tsı 150 gibi gidemez. Ben olsam her ikisini de test eder içime sineni alırdım. Eğer 2. el önemli ise de Superb.

Hocam ben kimseye anlatamadım, Avensis bu iki modelden çok daha konforlu bir araç, geri kaldığı konu motor

• quote:

Orijinalden alıntı: ElishaCuthbert

quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

cok yakin bir arkadasim insignia 1.6 170hp 19"jant afl far bose muzik sistemi hafizali koltuklu dolu araca 97.000tl fiyat aldigini soylemisti..

ayni butcede hareket ediyor olsam levorg ve insignia'yi ciddi adaylar arasina alirdim..

Kardeşimin insignia'sı bulunmakta, insignia'ya oturduğumda nedense çok rahatsız oluyorum ve performans bakımından çok hoşuma gitmiyor. Fakat nedense insignia kullanan herkes çok memnun.

o bize özgü bir durum. bizim insanımız hata yaptığını kabullenemez. benim yoğurdum ekşi diyemez. insignia satışları resmen sürünüyor tüm avrupa ve türkiye'de. ingiltere'de astra baz fiyatından düşük insignia baz fiyatı, çünkü satmıyor. bildiğim kadarıyla superb büyük araç kategorisinde. 2. el değeri önemli değilse en konforlusu superb'dir diye tahmin ediyorum. öyle geniş bir araç güzel olurdu, aynı zamanda kaliteliyse tabii.

• quote:

superb'nin olayı o zaten. büyük araç kategorisinde. d sınıfının bir üstü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otosarrafı

Konu hort, LPG(ci) canlandırmış konuyu...

of ya. senin mesaja gelince farkettim anca.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.