Şimdi Ara

SUPER B - PASSAT - AVENSİS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 90 ile 100 bin civarında bütçem bulunmakta alacağım araç 0 olmak zorunda.

Benzinli ve dizel fark etmez.

Skoda superb'de düşündüğüm model ve fiyat

1.4 TSI ACT Green Tec Manuel / 150 HP Donanım : STYLE = 88,400 TL
    Aracın hızlanmasıda önemli benim için SuperB'de İvmelenme (0-100 km/h) 8,6

Passat'da düşündüğüm donanım ve fiyat

Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS Comfortline 89.200 TL
    0-100 km/s sn.9,7

Avensis'de düşündüğüm donanım ve fiyat

Yeni Avensis 1.6 Premium 90,950 ( Fiyat takas indirimiyle 83,950 TL'ye gelmekte )
    Hızlanma (0-100 km/sa) 10,4 sn

100bin TL'ye kadar araç önerilerinizi yapabilirsiniz, insignia ve honda civic dışında, iyi forumlar.

• LPG takılacak mı araca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

LPG takılacak mı araca?

Hayır tabiki, ne kadar yaktığı önemli değil.
  • Mondeo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2016 da yeni civic çıkacak diyorlar..videolarını izleyebilirsiniz mükemmel bir tasarım olmuş..
    Hemen alacağım derseniz Volvo s 60 veya superb öneririm..geçen bayii de gordum füme renk sunrooflu dolu superb çok sık duruyor..

• Gönül SuperB'den yana mantık Passat diyor... 1.4 tsi 150 ps ünitenin uzun dönemde (örneğin yağ yakma, turbo sorunları vb) neler getireceği bence muamma... hele 1.4 tsi 160 ps versiyonununda yaşanan problemler yüzünden artık üretimden kaldırıldığını düşününce bu riski almaya değer mi değmez mi bilemiyorum...
    Performans yönünden Avensis de bu araçlardan çok geride kalmaz ama VAG grubu yalıtım konusunda bariz daha iyi... LPG takılmayacağına göre aralarında yakıt açısından anlamlı fark olmayacaktır...
  • SW' lar daha spor gözüküyor hocam, Subaru Levorg 1.6 GTS CVT 4X4 170HP tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cupra Leon vs A3 Sedan
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu 3 araç arasındaki en üstünü passattır.Bariz farklar da yok diyebilirim hepsi D segmentinin iyi araçlarıdır.Eğer performans beklentiniz varsa superb en iyisi.Sorunsuzluk arıyorsanız 1.6 toyota en sorunsuzudur.üçü de kaliteli güzel üretimler.Eğer sürüş dinamikliği,tasarım ve yol tutuş arayışındaysanız mondeo bakın.
  • Baktım 2016 civic'e hocam hoşuma gitmedi civic hiç düşünmüyorum.
    Toyota avensis'e cumartesi günü gittim araç çok hoş fakat kalkarken çok ağır kalıyor araba, bildiğimiz hantal.

Passat ve Superb arasında kaldım fakat superb çok daha hoş duruyor ve performans ve kalite olarakta daha iyi geldi gözüme.
  • superbdeki motor daha güçlü.Avensis atmosferik olduğu için turbolarla karşılaştırıldığında daha ağır kalabilir,ama yeterli performansı verir.Superb donanım motor performans ve kalite olarak passatın altında bir araç değil.Burada tercih tamamen size kalıyor.Ne passat ne superb kullanıcısını üzecek araçlar değiller.Eğer al satçıysanız,değer kaybı sizin için kriterse passata yönelin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

superbdeki motor daha güçlü.Avensis atmosferik olduğu için turbolarla karşılaştırıldığında daha ağır kalabilir,ama yeterli performansı verir.Superb donanım motor performans ve kalite olarak passatın altında bir araç değil.Burada tercih tamamen size kalıyor.Ne passat ne superb kullanıcısını üzecek araçlar değiller.Eğer al satçıysanız,değer kaybı sizin için kriterse passata yönelin.

Değer kaybıda o kadar önemli değil, 5 - 6 yıl kullanacağım sonra satacağım. Bu cumartesiyede superb için test sürüşü istedim ondan sonra kararımı vereceğim.
  • Mondeo ve subaru levorg a bakın derim. İkiside çok dikkat çeken araçlar.

• Şahsen Avensis için doğru motorun 1.6 değil 1.8 (en az) olduğunu düşünüyorum... Ancak bizdeki vergi sisteminin sonucu 1.6 getiriyorlar... Neyse 1.8 ve 2.0'lar hem otomatik hem de vergi yükünden dolayı fiyatları bütçenizi aşıyor...
    Bu arada uzun zamandır Toyota'nın fiyat listesine bakmıyordum... Fiyatlar epey artmış... 1.6 motor üstünde tüm fiyatlar 100k üzerinde...
  • Ford'un sitesinde fiyat listesini göremiyorum bakımda olduğundan dolayı ve performans 0-100 kaç saniye olduğunu bulamadım bulabilirseniz sevinirim.

1.6 motor üstüne el değilmiyor
  • Superb derim hem performans hem de verim anlamında.
    Mondeo da ilave tercih olur.

• Avensisin takas indirimine çok güvenmeyin ama beklenen satışı yapamadıkları için uygun fiyata verirler diye tahmin ediyorum.

Üçü arasında önceliğim superb, sonra avensis sonra da passat olurdu. Passat donanım ve fiyat olarak bu araçların çok gerisinde kalıyor. 5-6 yıl satmayı düşünmediğiniz için kısa vadeli ikinci el avantajının da bir önemi kalmıyor.

Eğer lpg'ye sıcak bakıyorsanız öncelik avensis olur.

Alternatif olarak insignia ve 508den de fiyat alabilirsiniz. Aşağı kalır araçlar değil.
  • cok yakin bir arkadasim insignia 1.6 170hp 19"jant afl far bose muzik sistemi hafizali koltuklu dolu araca 97.000tl fiyat aldigini soylemisti..

ayni butcede hareket ediyor olsam levorg ve insignia'yi ciddi adaylar arasina alirdim..

şu anda ödediğiniz paraya karsılık size en az şeyi vaat eden arac passat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemUsUs -- 9 Kasım 2015; 15:58:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

cok yakin bir arkadasim insignia 1.6 170hp 19"jant afl far bose muzik sistemi hafizali koltuklu dolu araca 97.000tl fiyat aldigini soylemisti..

ayni butcede hareket ediyor olsam levorg ve insignia'yi ciddi adaylar arasina alirdim..

Kardeşimin insignia'sı bulunmakta, insignia'ya oturduğumda nedense çok rahatsız oluyorum ve performans bakımından çok hoşuma gitmiyor. Fakat nedense insignia kullanan herkes çok memnun.
  • Bence en mantiklisi passat ama highline olmali oda 103 bin lira galiba 100 bine kadar limit vermissiniz bence iyi bi pazarlikla 100 kusur e alinir. 0-100 olarakda 150 bg ile arasinda 1 saniyeden daha az bence cokta onemsiz.

• al bi passat geç. süperbeyi pek alan eden yok, gereğinden pahalı , bi de arkası hangar gibi , bence fazla geniş olmuş. battal. avensisin esamesi bile okunmuyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.