süper babanın çekildiği evi görmek isteyenler gelebilir bizim oraya evin arkasındaki mumlar vr ağaçtaki bezler hala duruyor
quote:
Orjinalden alıntı: sevgili
quote:
Orjinalden alıntı: neuro
atv diziyi tekrar yayınlıcak DH'ye gelmiş nabız yoklaması yapıyo...
şaka bi yana harbiden iyi diziydi....
valla keşke yayınlasalar...ben istedikleri nabızı veririm onlara.
Geçen sene Kanal1'de tekrar yayınlanmaya başlamıştı ancak Kaln1'in yayın akışını tümden değiştirmesiyle dizi de güme gitmişti...Ayar veren bir mail atmıştım Kanal1'e ama cevap atmadılar.. Belki de mail yağmuruna tutarsak tekrar başlayabilir : ?
güzel diziydi vesselam özellikle şevval sam ın oldugu bolumler süperdi..
quote:
Orjinalden alıntı: edwird
süper babanın çekildiği evi görmek isteyenler gelebilir bizim oraya evin arkasındaki mumlar vr ağaçtaki bezler hala duruyor
Çengelköy'de mi oturuyosun?
ben orda şevval sam'ı çok seviyodum... çok tatlı kadın, insan yüzünü görünce rahatlıyo valla...
müziğide böyle birşeydi harbiden kaliteli diziydi dikkat ediyorsanız o tip sıcak denecek diziler yok artok meslea avrupa yakası tamam süper dizi ama o zamanki dizilerin sıcaklığı yok bence...
heyy gidi günlerrr heyy bir daha geri gelmezz
@lazuti
hocam nick süper
çok güzel bir diziydi.keşke diziyi koysalar ilk bölümden itibaren
quote:
Orjinalden alıntı: eros
@lazuti
hocam nick süper
Teşekkürler dostum
hayatımın en sıkıcı saatlerini o zamanlar yaşıyordum
herkes süperbaba izler , başka kanalı da açamazsın.
mecburen izleyeceksin.
uyuz uyuz muhabbetler, ıyyyyy
kim nederse desin süper baba çok güzeldi.Ben ozamanlar çok küçüktüm annemle babamın dizlerine yatar izlerdim ahhh ahhh
Bana bir masal anlat baba içinde denizler balıklar,yağmurla kar olsun güneş ve ay
quote:
Orjinalden alıntı: jxoch
valla bende severdim süper babayı ama ikinci baharın yeri bambaşkao girişteki müzik mutlu ederdi beni yaw varmı böle şey, atv de tekrarlarını kaç kere izledim hatırlamiorum
şimdi de favori lost galiba imzaya bakılırsa:)
evet çok severdim o diziyi. atv bütün dandik dizileri tekrar yayınladı ama bi bunu yayınlamadı. şimdi yayınlasalar yine izlenir o dizi
harbiden de çok güzel bir diziydi,beni eskilere götürüyor..
valla çok güzeldi be ne seyrederdik üstelik seyretmekle kalmazdım tam bizim sokakta çekildiği için kendisi gidip çekimi flnda izlerdm be ne günlerdi diziarsivi.comda bölümleri var
sabahları veriyolar dersaneye gitmeden önce izliyorum 10 numara
Evet yaaa akşamları böyle sobanın başında oturur bunu izlerdim çok güzeldi
evet arkadaşlar birde Bizimkiler VARDI
BENİM ADIM CEMİL
quote:
Orjinalden alıntı: eggy13
evet arkadaşlar birde Bizimkiler VARDI
BENİM ADIM CEMİL
Halil Pazarlama kapınızdaaaaa
bu arada süper babanın kasetini ben hala dinlerim.