Arkadaşlar Değişik Alanlarda Uzmanlıklara sahip olan herkes bir araya gelip Güzel Projelere İmza Atalım herkes Projelerin bir bölümünde görev alsın ve düzenli bir organizasyonla projeleri neticelendirelim... ne dersiniz? bence cok hoş olur.. benim gibi düşünen kaç kişi var?
Projelerimize Elektronik Alanında uzmanlaşmış arkadaşlarıda beklemekteyiz.
ilk söyliyebileceyim 3000km menzilli roket ( bu israil için ) sonrada bizim f16 ları pilotsuz atari oyunu gibi kullanmak buda bizim için düşünsenizya istediyin pike manevra vs yapabiliesin ci kuveti derdin yok
güzel söylüyorsunda bu kacıncı topic bunla ilgili bilmiyorum
nedeni aradaki uzaklıklar olunca olmuyor bir araya gelip calısmak lazım bu tür konular için
Bu heves bir ara herkezde oluyor ama arkadaşın dediği gibi mesafe... Bundan başka bir işi olmayanlar için dediğin bence. Yok uzaktanda disiplinli bir şekilde yürütülse ne ala!
Evet Arkadaşlar söylediklerinize katılıyorum ama mesafe sorunun halledilebileceğini düşünüyorum. Eğer düşlerinin peşinden giden insanlarsanız mesafeleride halledebilir ve ortak bir noktada ofis açılması mümkün olur.
Ayrıca sözünü ettiğimiz şey ikinci iş anlamında düşündüğümüz bir şey değil.Tam tersine ilk iş anlamında düşünüyoruz.Yani boş zamanlarda artakalan zamanlarda bununla ilgilenmeyeceğiz.Yeterki istekleri görelim gerisi hemen gelecek