İnternette SP3+Office2003+Gerekli programların entegre edildiği bi windows cd imajı buldum.bunu 2 tane laptopa kurdum.Kurduktan bi kaç saat sonra 1. laptop windows açıldıktan tam 5 dk sonra her seferinde kilitlenmeye başladı.bende işlemcinin ısındığını düşünüp diğer notebooka geçtim.ama ne yazık ki onda da aynı sorun cıktı.işletim sisteminin bozuk olduğunu düşünüp orijinal sp2 entegreli xp leri kurdum ama sorun yine düzelmedi.en son care olarak windows vista kurdum problem cıkmadı.daha sonra 1. laptopa (MSI VR600) tekrar xp kurup durumu kontrol ettim sonuc yine aynı 5 dk sonra windows donuyor.fakat laptopu iş yerine götürünce calısıyor.sorunun kablosuz ağ bağlantısından olduğunu anladım hatta kablosuz ağ kapalıyken evde sistemi acıyorum hiç bi sorun yok saatlerce kullanabiliyorum kablosuz ağ acık fakat herhangi bi modeme bağlanmazsam yine sorun yok.ama modemime bağlanıp sitelerde dolaşmaya başlayınca yine kilitleniyor.modeme reset attım sistemi soğuk bi ortamda kullandım ne yaptıysam sorun düzelmedi.başına buna benzer bi olay gelmiş arkadaşlar varsa ve çözüm yolu varsa paylaşırsanız cok sevinirim.
bence sp3 ü kaldır sağlam bi kaynaktan indir tekrar kur sp 3 ün bazı sistemlerde ağ problemi benzer problemler yaptığını duymuştum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme