Şimdi Ara

Süper Kahraman Filmleri Genel Tartışma ve Sohbet Konusu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
12
Favori
17.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

quote:

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1

The Winter Soldier ve The Amazing Spiderman 2'yi heyecanla bekliyorum.Bir de 2015 te çıkacak Age Of Ulltron ve Ant-Man .

Sinemaya çağ atlacak "Silver Surfer" adlı süperkahraman filmini bekle. Thanos, Galactus, Infinity, Eternity ve Death ile tanışmak sinema tarihi açısından yeni bir boyut.

Ne zaman çıkacak hocam? Tarih açıklanmadı galiba daha.Film çıkana kadar kim öle kim kala

2014-2020 yılları arasında yapılır diye düşünüyorum.

2020Heyecan var mı?

Yurtdışında izleyeceğim zaten. Açıkcası solo olacağı için heyecan var Galactus'u göreceğiz zaten ayrıca Shalla Bal, Zenn-La ve bir çok yerleri göreceğiz. Memphisto ile kavgasını gösterirler herhalde filmin 40-50 dakikasına bunu sığdırırlar. Galactus'un açlığını anlatırlar ve 2.filme büyük patlama yaparlar en az 3.lük film olur diye düşünüyorum.

@bLackMumbLe ve Batman

Aslına bakarsanız Trilogy'e F4: Reboot adlı Fantastik Dörtlü filmi net olarak 1 ve 2'si açıklanmış durumda

F4: Reboot 1 (2015 yılında),
    F4: Reboot 2 ise (2017 yılında)

Arada 2 yıl farkların olacağını düşünürsek ilk filmde Dr.Doom var bu neticeyle Silver Surfer olmaz ilk filmde şu anlık 2.de ise Dr.Doom yok gözüküyor planlamalar tam yapılmadı sanıyorum ki güncellerdi ki zaten Reboot 1'e başlamışlardır sanırım pek bir bilgim yok şu an içerisinde ilerleyen dönemlerde genel olarak basın toplantısı veya söyleyişi görebiliriz yönetmen den.

F4: Reboot yapıyorsun(Fantastik Dörtlü yeniden inşaa ediliyor otomatik olarak Silver Surfer 2005'lik F4 filmi devamındaki yükseliş(garip bir yükseliş sanki düşüşü olmuş) gibi olmayacak farklı tarzda olacak, Silver Surfer'ın geleceğine inaniyorum ve solo olarak Iron Man gibi bir 3'leme veya Batman gibi bir 3'leme bekliyorum fakat Hasılat'ın bütçeye bağlı olacağından bütçe yüksek olursa 250-300 milyon arası rahat bi 800 milyon yapar diye düşünüyorum, size biraz ekstirim gelebilir fakat 500 milyon dolarlık bir kâr olabilir diye düşünüyorum bir de devamında F4: Reboot ardından Silver Surfer'ın nasıl oluştuğu ve sonrasında yükselme diye buna derim asıl sonrasında zaten Reboot 2 ve devam filmleri gelir, CR'ye bağlı olacak olursak zaten rahat 800 yapar diye düşünüyorum Nolan veya Spielberg gibi yönetmenin yönetmesi dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 18 Nisan 2014; 14:14:58 >

• Batman TDK serisi bence çok kötüydü... Zaten benim için hiçbir zaman Batman filmide olmadılar.
    Man of Steel çok iyiydi. Superman' i izlemek her zaman heyecan vericidir. tabii Returns saçmalığı hariç.

Captain America' nın öteki kimliği çok iyi kurgulanmış. Benzer bir durumu Peter Parker konusunda da görüyoruz. Ama Captain daha başarılı.
    Captain' ın kas gücü ve çevikliği ön plana çıkartılırsa çok daha iyi olacaktır. Yeni kostümüde iyi görünüyor.

Avengers zaten sabırsızlıkla beklediğim bir film, keza spiderman de öyle...
    Tam bu aralar, bir Punisher film haberleri gelse ne güzel olur.
  • Yalnız sen ciddi ciddi Silver Surfer filminin geleceğini düşünüyorsun Mephisto, Galactus falan demişsin bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 9 Nisan 2014; 23:13:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Yönetmen bile seçtim yani bunlar gelirse 500'ün altında alması imkansız gözümde ki insanların bu isimleri gördükten sonra ne olursa olsun bakacaklarını/izleyeceklerini düşünüyorum. Zaten ekipleriyle gelirse yemede yanında yat. Ee Silver Surfer başlangıç hikayesinde Galactus olmak zorunda.
  • quote:

Yönetmen bile seçtim yani bunlar gelirse 500'ün altında alması imkansız gözümde ki insanların bu isimleri gördükten sonra ne olursa olsun bakacaklarını/izleyeceklerini düşünüyorum. Zaten ekipleriyle gelirse yemede yanında yat. Ee Silver Surfer başlangıç hikayesinde Galactus olmak zorunda.

Yalnız bir sorun var sen bunları hayal dünyanda kuruyorsun Yönetmen bile seçtim diyorsun sen yapımcımısın

• quote:

IMDB'den alıntı

In 1992, Quentin Tarantino approached Constantin Films with a script and offered to direct the film, but was turned down.

Çekse efsane olurdu be
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Yalnız bir sorun var sen bunları hayal dünyanda kuruyorsun Yönetmen bile seçtim diyorsun sen yapımcımısın

hayal dünyasıyla değil ÇR ile birleştirince yine bu tarz isimlerin yönetmesini doğru buluyorum, yani ben olsam o yönetmeni seçerim kafasındayım, diğerleri atma değil zaten

@Batman

Çapsız adamları yönetmen yaparak filmleri ve karakterleri soğutarak küfür ettireceklerine adam gibi yönetmen bulup seyir zevkini arttırmalı Marvel dünyası bana kalırsa. Ayrıca Black Widow adlı karakterin %100 onaylandığını gördük fakat Silver Surfer niye olmuyor anlamıyorum ben tahminim tabii ki bunlar Memphisto olayı çr'de geçiyor Silver Surfer adlı karakterin. Ayrıca Silver Surfer Zenn-La gezegeninde Norrin Radd idi ve kendini Galactus'a veda etti bi zahmet solo olarak yapıyorsun filme bunuda koymak zorundasın. Çr ile hareket etsende etmesende.

• Hayallerini yıkmak istemiyorum ama Marvel Silver Surfer'a çok ama çok zor film çeker. Çekse de ilgi göreceğini sanmıyorum.

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Senin gibi DC sever ve özel mesaj ile belirttiğin üzere Marvel üzerine kurulu çizgi romanların bile seni çekmediğini ve sempati duymadığını söylemiştin. Zaten böyle bir cevaba hiç şaşırmadım desem yalan olmaz yani, herkesin düşünceleri farklı neticesinde başkası der Nolan'ın Batman 3'lemesi mal gibiydi, ama rakamlar konusunca rezil oluyor.
  • quote:

Senin gibi DC sever ve özel mesaj ile belirttiğin üzere Marvel üzerine kurulu çizgi romanların bile seni çekmediğini ve sempati duymadığını söylemiştin. Zaten böyle bir cevaba hiç şaşırmadım desem yalan olmaz yani, herkesin düşünceleri farklı neticesinde başkası der Nolan'ın Batman 3'lemesi mal gibiydi, ama rakamlar konusunca rezil oluyor.

Sadece ilgi çekemeyeceğini düşündüm ama mesela bir Doctor Strange filmi bir Black Panter filmi benim bile ilgimi çeker.

• quote:

Hayallerini yıkmak istemiyorum ama Marvel Silver Surfer'a çok ama çok zor film çeker. Çekse de ilgi göreceğini sanmıyorum.

Stan Lee, Silver Surfer filmi için neden olmasın demişti ama yakında zor olacağını söylemişti.
  • Stan Lee'nin zaten favori kahramanı Silver Surfer açıklamalarında görürsün zaten biyografisine veya özel yaşantısına baktığında yazıyor veya röpörtajlarını takip edebilirsin. Yani bi nevi ilgi gerekiyor karaktere ve bütçe önemli, arkadaşlar Silver Surfer şu an kimin elinde? Sony? WB?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

Hayallerini yıkmak istemiyorum ama Marvel Silver Surfer'a çok ama çok zor film çeker. Çekse de ilgi göreceğini sanmıyorum.

Stan Lee, Silver Surfer filmi için neden olmasın demişti ama yakında zor olacağını söylemişti.

Bir ara bakarız demek hele bi dursun, sırası gelirse ona da bakarız demek tabi benim açımdan böyle

• quote:

Stan Lee'nin zaten favori kahramanı Silver Surfer açıklamalarında görürsün zaten biyografisine veya özel yaşantısına baktığında yazıyor veya röpörtajlarını takip edebilirsin. Yani bi nevi ilgi gerekiyor karaktere ve bütçe önemli, arkadaşlar Silver Surfer şu an kimin elinde? Sony? WB?

20th Century Fox
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

Stan Lee'nin zaten favori kahramanı Silver Surfer açıklamalarında görürsün zaten biyografisine veya özel yaşantısına baktığında yazıyor veya röpörtajlarını takip edebilirsin. Yani bi nevi ilgi gerekiyor karaktere ve bütçe önemli, arkadaşlar Silver Surfer şu an kimin elinde? Sony? WB?

20th Century Fox

Ne zaman bitiyor kontratları? Bunların çekeceği yok en iyisi Sony felan onlara versinler en kötü. Sizce bunlardan en iyisi hangisi arkadaşlar?
  • Daredevil'in suresi doldu dimi o Marvel'a gecti?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya aslinda su Fantastic Fourmu bi yil daha cekmeselerdi bitiyodu..

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathstroke52

Daredevil'in suresi doldu dimi o Marvel'a gecti?

Evet, geçen yıl Marvel'a döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 10 Nisan 2014; 0:06:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

quote:

Orijinalden alıntı: Deathstroke52

Daredevil'in suresi doldu dimi o Marvel'a gecti?

Evet, geçen yıl Marvel'a döndü.

Şuan X-Men, Fantastic Four, Spider man disinda Marvel'da olmayan karakter var mı hocam? Bir de Punisher başkasında sanırım?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.