Şimdi Ara

Süper Kahraman Filmleri Genel Tartışma ve Sohbet Konusu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.063
Cevap
12
Favori
17.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reboot filmi güzel çıkarsa eğer yeni seri olarak ekstra olarak bağlayacakları karakterlerde tutar diyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

Reboot filmi güzel çıkarsa eğer yeni seri olarak ekstra olarak bağlayacakları karakterlerde tutar diyorum ben.

Ya şey.. Silver Surfer Quicksilver gibi olamaz mı? Sonuçta Quicksilver hem X-Men de hem Avengers ta kullaniliyo..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çizgi Roman da F4'e bağlı. Silver Surfer solo film çıkar bence, Avengersa katılabilir.
  • quote:

Çizgi Roman da F4'e bağlı. Silver Surfer solo film çıkar bence, Avengersa katılabilir.

Daha film ciksinda sen Avengers'i sonra dusun.. Hem daha Spidey le Wolvi katilamadi oraya ...

• Punisher da Marvel'a geri döndü. Namor Marvel'da değil. Bir de Silver Surfer kullanılamıyor Quicksilver gibi. Benim bildiğim kadarıyla sadece Fox kullanabiliyor onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathstroke52

quote:

Çizgi Roman da F4'e bağlı. Silver Surfer solo film çıkar bence, Avengersa katılabilir.

Daha film ciksinda sen Avengers'i sonra dusun.. Hem daha Spidey le Wolvi katilamadi oraya ...

Aynen ya çıksada Avengers hikaye.

@Heisenberg61

Sizce Silver Surfer'ı niye çekmiyorlar? Kriter nedir yani? Bir bilginiz felan var mı? Yoksa bütçeleri mi yetmiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Punisher da Marvel'a geri döndü. Namor Marvel'da değil. Bir de Silver Surfer kullanılamıyor Quicksilver gibi. Benim bildiğim kadarıyla sadece Fox kullanabiliyor onu.

Anladım hocam teşekkürler.

• Daha çok çizgi romanlardaki bağlantılarıyla alakalı diye biliyorum. Quicksilver ve Scarlet Witch hem Magneto'yla bağlantılı mutantlar, hem de Avengers'la falan hatırı sayılır derecede bağlantıları var. O yüzden mutantlık ve Magneto yüzünden Fox kullanabiliyor, Avengers yüzünden de Marvel kullanabiliyor. Ama Marvel kullanırken mutant olduklarını veya Magneto'yla bağları olduklarını söyleyemiyor. Çünkü o kısımlar Fox'a ait. Mesela Wolverine de Avengers'la bağlantılı ama X-Men olarak daha çok bilindiğinden Marvel onu kullanamıyor filmlerinde. Daha çok çizgi romanlarda nereye bağlı olduğuna bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 10 Nisan 2014; 0:34:21 >
  • Heisenberg61 kullanıcısına yanıt
    Galactus mesela kimde? Marvel sahip herhalde o karaktere?
  • Galactus Fox'ta diye biliyorum. Bir ara geri vereceklerdi Marvel'a ama sonra vazgeçtiler sanırım. Silver Surfer da Fox'ta. Ama Fantastic Four'un yayın haklarının parçası olarak mı yoksa tek başına Silver Surfer olarak mı Fox'a ait orasını bilmiyorum.
  • süper kahraman filmlerinde genelde bayaa bi insan ölüyor ama sonunda herkes mutlu mesut oluyor insana değer 0 :D

• quote:

Galactus mesela kimde? Marvel sahip herhalde o karaktere?

Galactus vs koysalar Avengers da değinmek zorunda kalırlar.Ben hiçbir zaman Silver Surfer filmi çekilmeyeceğini düşünüyorum.
  • batman serisini izleme fırsatım olmamıştı.Oturdum izledim ve çok derinden etkiledi be aşırı iyi seri yapmışlar.Yalnız batman bildiğim kadarıyla dövüş gücü olarak dc comics tarafında üst düzeylerde ama bu bane denen eleman nasıl zorluyor onu anlamadım.Hani deathstroke falan deseler neyse dicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

batman serisini izleme fırsatım olmamıştı.Oturdum izledim ve çok derinden etkiledi be aşırı iyi seri yapmışlar.Yalnız batman bildiğim kadarıyla dövüş gücü olarak dc comics tarafında üst düzeylerde ama bu bane denen eleman nasıl zorluyor onu anlamadım.Hani deathstroke falan deseler neyse dicem

Bane dediğimiz adam çizgi roman da Batman'in belini kırmış adamdır. Gerçi Batman o zamanlar çok yorgun ve psikolojik olarak kötü durumdaydı ama yine de kırdı işte

Süper Kahraman Filmleri Genel Tartışma ve Sohbet Konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

batman serisini izleme fırsatım olmamıştı.Oturdum izledim ve çok derinden etkiledi be aşırı iyi seri yapmışlar.Yalnız batman bildiğim kadarıyla dövüş gücü olarak dc comics tarafında üst düzeylerde ama bu bane denen eleman nasıl zorluyor onu anlamadım.Hani deathstroke falan deseler neyse dicem

Bane dediğimiz adam çizgi roman da Batman'in belini kırmış adamdır. Gerçi Batman o zamanlar çok yorgun ve psikolojik olarak kötü durumdaydı ama yine de kırdı işte

yani sonuç olarak ras al ghul ve slade reisten güçlü mü oluyor bu eleman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

yani sonuç olarak ras al ghul ve slade reisten güçlü mü oluyor bu eleman

Ra's al Ghul'dan güçlü değil. Deathstroke ile olası bi kapışma da Deathstroke alır bana göre.

• Çizgi roman dünyasını iyi kötü bilmek için hangi filmleri izlemek gerekir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Vatandaşı

Çizgi roman dünyasını iyi kötü bilmek için hangi filmleri izlemek gerekir ?

Çizgi Roman dünyasını iyi bilmek istiyorsanız direk çizgi roman okumanızı öneririm. Yok iyi öğrenmeye gerek yok derseniz DC ve Marvel'ın bütün filmlerini izlemenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Vatandaşı

Çizgi roman dünyasını iyi kötü bilmek için hangi filmleri izlemek gerekir ?

Filmleri izle ,Oyun oyna , Forumlarda dolaş
    oyun misal marvel ultimate alliance oyunu oyna marvel için dc için injustice gods amongs us bu ikisini oynasan az çok anlarsın
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.