Bildirim
Süper Kahraman Filmleri Genel Tartışma ve Sohbet Konusu (17. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: R.Light
quote:
Orijinalden alıntı: bLackMumbLe
quote:
Orijinalden alıntı: R.Light
İyi böyle.Ama Henry'nin göğüs kısmını kapatsalar çok daha iyi olur.
New 52 kostümü gibi diyorsun yani
Bu şekilde de olur ama demek istediğim yakasız olmasıydı.Henry'ninki yakasız olsa da aşağı doğru bir açıklık var.
Returns kostümü gibi diyorsun o zaman. Bana göre de böyle çirkin duruyor
-
-
Aynen.Sadece yaka kısmı öyle olsun tabii. -
Ben Affleck'in tipi daha uygun.Daha karizmatik -
-
Aratınca çıkan adamlara bakın.Çoğu diss atar Ben'in şuanki haline
-
Lafı klavyemden aldın
@Batman Beyond Koyduğun adamların o rolün ağırlığını kaldırabileceklerini sanmıyorum. -
Ben'in şuan ki hali demişsin ama şuan ki halinden pek haberin yok sanırım. Adamın biceps kalınlığı 43 cm. -
Ben Affleck üstün insanmış gibi konuştun.O adamların hepsi çok kaliteli oyuncular
@R.light
Tip diyorum gardaşşş.Batman dediğin şekil olur laVücudu herkes yapar.
@bLackMumbLe -
quote:
Orijinalden alıntı: Batman Beyond
Ben Affleck üstün insanmış gibi konuştun.O adamların hepsi çok kaliteli oyuncular
@R.light
Tip diyorum gardaşşş.Batman dediğin şekil olur laVücudu herkes yapar.
@bLackMumbLe
Jim Caviezel Batman için çok vitaminsiz -
-
-
Omuzları geniş.Kostüme cuk diye oturur.Çelimsiz falan değil.Affleck'den 4 yaş büyük -
quote:
Omuzları geniş.Kostüme cuk diye oturur.Çelimsiz falan değil.Affleck'den 4 yaş büyük
Omuzları geniş diye adamı Batman yapacaksak Biscolata reklamındaki adamları toplayalım. -
quote:
Omuzları geniş.Kostüme cuk diye oturur.Çelimsiz falan değil.Affleck'den 4 yaş büyük
Yüz olarak da uygun değil Batman'e onu ne yapcaz. Ayrıca vücudu hacimli değil Affleck gibi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X