Şimdi Ara

Süper Kahraman Filmleri Genel Tartışma ve Sohbet Konusu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
12
Favori
17.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Omuzları geniş.Kostüme cuk diye oturur.Çelimsiz falan değil.Affleck'den 4 yaş büyük

Daha geçen gün filmin konusunda kadroda yıldız oyuncu yok diye ağlıyorlardı. Affleck yerine bu adam olsa kim izlemeye gidicek bu adamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

quote:

Omuzları geniş.Kostüme cuk diye oturur.Çelimsiz falan değil.Affleck'den 4 yaş büyük

Omuzları geniş diye adamı Batman yapacaksak Biscolata reklamındaki adamları toplayalım.

Ne alaka? Blackmumble çelimsiz dedi diye söyledim ben onu.Önce lafı anlayalım
    @R.Light

Affleck'ten 2 kat uygun
    @bLackMumbLe

Jim Caviezel o kadrodaki hepsinden iyidir.İsa'nın Çilesi, Monte Kristo Kontu ve daha birçok filmde başarıyla oynadı.Person of Interest dizisinde de çok sevilen bir oyuncu
    @Batman

• Dizi oyuncusundan Batman yaparsan fanboylar gelip WB stüdyolarını tarar valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Dizi oyuncusundan Batman yaparsan fanboylar gelip WB stüdyolarını tarar valla.

Bak bakıyım başrolde kim varmış? Sinema oyuncusu dizide oynayamaz diye bi kural yok.Ayrıca tam tersi dizi en az sinema kadar kabiliyet istiyor.
    http://www.imdb.com/title/tt0758790/
  • Hollywood'da bir adam sinemadan sonra dizide oynamaya başlıyorsa bu sinema sektöründe iş yapamadığı anlamına gelir.

Şimdi yiyorsa oynat bakalım Henry Cavill'i bir dizide. Henry 2010'a kadar Tudors'da oynadı ondan sonra Immortals filmiyle büyük bütçeli filmlere geçiş yaptı, kendini kabul ettirdi sektörde kabul ettirdi yani.
  • quote:

Hollywood'da bir adam sinemadan sonra dizide oynamaya başlıyorsa bu sinema sektöründe iş yapamadığı anlamına gelir.

Şimdi yiyorsa oynat bakalım Henry Cavill'i bir dizide. Henry 2010'a kadar Tudors'da oynadı ondan sonra Immortals filmiyle büyük bütçeli filmlere geçiş yaptı, kendini kabul ettirdi sektörde kabul ettirdi yani.

Jim Caviezel'in oyunculuğuna kimse laf edemez ki.Adamın herkes tarafından sevilen filmleri varken diziye geçmesi onun tutulmadığını göstermez.Ayrıca Henry Cavill'in geçmişinde çok iyi filmler var.Sinema-dizi-sinema diye gidiyor.Jim ise sinema-dizi-sinema olarak duruyor şuanda.Yani bi farkları yok.Ayrıca ilk cümle cidden alakasız
    http://www.imdb.com/title/tt1211956

• quote:

quote:

Hollywood'da bir adam sinemadan sonra dizide oynamaya başlıyorsa bu sinema sektöründe iş yapamadığı anlamına gelir.

Jim Caviezel'in oyunculuğuna kimse laf edemez ki.Adamın herkes tarafından sevilen filmleri varken diziye geçmesi onun tutulmadığını göstermez.Ayrıca Henry Cavill'in geçmişinde çok iyi filmler var.Sinema-dizi-sinema diye gidiyor.Jim ise sinema-dizi-sinema olarak duruyor şuanda.Yani bi farkları yok.Ayrıca ilk cümle cidden alakasız
    http://www.imdb.com/title/tt1211956

Başrol değil ki zaten bu filmde. Adam bi 2002'de Monte Cristo, 2004'te de Hz. İsa'nın Çilesi'nde oynamış. Diğer filmleri de öyle büyük yapımlar değil zaten.

• quote:

Ben Affleck üstün insanmış gibi konuştun.O adamların hepsi çok kaliteli oyuncular
    @R.light

Tip diyorum gardaşşş.Batman dediğin şekil olur la Vücudu herkes yapar.
    @bLackMumbLe

Jim>Ben. Kendi fikrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

quote:

Ben Affleck üstün insanmış gibi konuştun.O adamların hepsi çok kaliteli oyuncular
    @R.light

@bLackMumbLe

Jim>Ben. Kendi fikrim

Yok artık ha Bale ha caviezel hiçbir fark yok. Elmacık kemiği çıkık Batman olmaz. Dolgun olacak yüzü gözü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

quote:

@R.light

@bLackMumbLe

Jim>Ben. Kendi fikrim

Yok artık ha Bale ha caviezel hiçbir fark yok. Elmacık kemiği çıkık Batman olmaz. Dolgun olacak yüzü gözü.

Bak şimdi Bale'de profesyonellik var o ayrı bir boyut fakat sen diyorsun bla bla. Jim çalışır vücud, kas felan. Estetik ve dublör ile arayı kapatır. Adamın dubloru iyi.

• Jim daha prof.Bale'nin filmleri vs. Jim'in filmleri arasında müthiş uçurumlar yok ki
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@R.light

@bLackMumbLe

Jim>Ben. Kendi fikrim

Bak şimdi Bale'de profesyonellik var o ayrı bir boyut fakat sen diyorsun bla bla. Jim çalışır vücud, kas felan. Estetik ve dublör ile arayı kapatır. Adamın dubloru iyi.

Bak bazı insanlar vardır ne kadar kas yaparsa yapsın hacim olarak geniş değilse bi cacık olmaz. Affleck öyle değil mesela adam vücut olarak geniş o yüzden uygun bu role.

• quote:

Jim daha prof.Bale'nin filmleri vs. Jim'in filmleri arasında müthiş uçurumlar yok ki

Var var. Jim dizi oyuncusu Bale film.
  • quote:

quote:

Jim daha prof.Bale'nin filmleri vs. Jim'in filmleri arasında müthiş uçurumlar yok ki

• quote:

quote:

quote:

Bu Henry abimiz de öyleymiş baksana.

• Jim bence rolün altından harika şekilde kalkardı.Bale'de aynısı olacak mı görücez bakalım
  • Ne çok uzattınız bu Caviezel mevzusunu ya abi allah aşkına adamın incecik suratı var yüzüne maske bol gelir ya şu ikisi arasındaki farka bi bakın

Süper Kahraman Filmleri Genel Tartışma ve Sohbet Konusu

• quote:

Ne çok uzattınız bu Caviezel mevzusunu ya abi allah aşkına adamın incecik suratı var yüzüne maske bol gelir ya şu ikisi arasındaki farka bi bakın

Adam hiç karizmatik değil.Böyle 50 adam bulunur sokaktan.Woody Harrelson'a benziyor aynı.

• quote:

Ne çok uzattınız bu Caviezel mevzusunu ya abi allah aşkına adamın incecik suratı var yüzüne maske bol gelir ya şu ikisi arasındaki farka bi bakın

Bu adam ikisinden de iyi.

• Rolün ağırlığını kaldıramazdı.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.