Şimdi Ara

Süper Kupa | Fenerbahçe v Galatasaray | 11.08.2013 | ATV & ATV HD (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
6
Favori
21.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mellun

maçın sonunda gs taraftarını gösterdi tarafsız atv(!) bebeler ulusal kanalın çektiğini görünce el hareketi yaptılar.gs taraftarının profiline uyan hareketler bunlar.

oradaki 16-17 yaşındaki ukala bebe hareket yaptı evet, yanlış. bunu diğer kişilere mal etmenin uygun olması nasıl karşılanabilir. Biraz düşünerek yorum yapalım lütfen.

Sen bana küfür etsen fenerli olarak ben yoldan geçen adamı mı döveyim aynı profilde diye. Hayret arkadaş.
  • Bu sene hiçbir maç izlemeden ve forma almadan geçirmeyi düşünüyorum. Kulübe en ufak mali katkım olsun istemiyorum çünkü paranın hakkı verilmiyor Fenerbahçe'de. İkinci ligden topçu getirsen aynı oyunu oynarlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sniper

quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

quote:

Orijinalden alıntı: Think Again

quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

Adamsın Drogba (!)
    Ne de güzel vakit geçirdiniz :)
    Yatarak kazanan bir galatasaray var bir de şey var, anladınız işte

Oha yatarak kazanan diyor

Farklı maçı mı izledik?
    Muslera kaç dakika yedi, Drogba kaç dakika yedi. Bunlar sadece 110dan sonraki yatışlar :)

Drogba'ya karakter abidesi diyosunuz ya, gördük kasığı çekti sözde , 30 saniye sonra koşmaya başladı.Muslera'nın yedigi dakikalara bak.Eboue degdigi topa degmedim der , Drogba turlu cirkeflikler yapar .

Abi yapmayın lütfen.Bruno'nun atılmasından sonra çalmadı mı Fener zaman.

Salih'e yazık yeimn ediyorum Alper'den de Baroni'den de iyi oynardı bu adam.oturuyor Kulübede.Mert'e de üzüldüm

Bizede Tebrik etmek düşer yinede.Ne diyelim

• Krone K kullanıcısına yanıt
    mehmet topuz tam rezaletti gg olsaydı 10 kişide kazanırdık bence ama geçti artık gökhan gönül ün arkasına muhakkak bi yedek gelmeli ama bu orhan şam olmamalı
  • skdaj kullanıcısına yanıt
    salih uçan neden oynamaz bunu anlamak mümkün değil emre çıkarken ne alaka caner giriyorda salih girmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBI-007

bruno alves neden öyle bişey yaptı anlamadım macın içine etti takımın en iyisiydi bu takım gökhan gönül, egemen, raul ,emenike olmadan adam olmaz ama mert günok süperdi ama keşke 5.dk da gol yeseydik

emrenin kaptırdığı top yüzünden oldu o emre artık ancak yedek olur bu alper forma felan vermez emreye meireles var daha salih var malesef emre bitmiş..
  • Aziz gitmeden bu takıma ruh gelmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet topuz çok kötü oyuncu 2.lig topcusu bekir deli bekir ne yaptığını kendide bilmiyor Mehmet topal şaban gezinip duruyo bi halt yediği yok
    Hasan ali bi halta yaramıyor daha yazacamda bu sefer kadroda topcu kalmıcak
  • Arkadas ben yenilmeye falan bisey demiyorum ama mahkum oynamak beni deli ediyo. Yedek bile olmasi zor webo kuyt caner baroni topuz selcuk hep kadroda.hep ayni oyun. Bu adamlar geriye yana oynamaya aliskin.nasil farkli bi takim bekliyor aziz pasa ersundan. Olmaz arkadas olmaz. Sisirerek gs yi yensek ne olur yenmesek ne olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk olarak şunu söylemek istiyorum ; bu akşam Galatasarayı tebrik edemiyorum, içimden gelmiyor. Çünkü Selçuk Yula için yapılan saygı duruşunda bile ıslık çalan taraftarın sevinmesini ben kutlayamam.

Drogbayı çok büyük adam olarak görüyordum, ama Kadıköydeki maçtan sonra yaptığı açıklamalar ve gaza getirmeler falan bugün kasıktan sakatlanıp 2 dakika sonra at gibi koşması ne kadar adam olduğunu ispatlamış oldu.

Oynadığımız oyuna gelirsek ; Mert Günok benim bugün yüzümü kızarttı, bu performansı hiç beklemiyordum ama bu adama helal olsun ki muhteşem bir maç çıkardı. İlk dakikadan son dakikaya kadar dimdik duran tek adamımızdı diyebilirim.

Mehmet Topuz mecburiyetten sağ bek oynamaya devam ediyor ve defansif hatalara devam ediyor. Bekir beklediğimden iyi çıktı çünkü Bekirden cidden çok korkuyordum. Kadlec oyuna girdikten sonra stoperde çok başarılıydı. Hasan Ali sol bekte formayı bırakmaz gibime geliyor. Bruno Alves yine 2 kişilik oynuyordu ki ; ilk sarı kartında yaptığı çok büyük bir saçmalıktı. 2.sarı kartındaysa emrenin gereksiz çalım sevdasıydı.

Baroni klasik baroni, şu takımı bana verseler anıda satarım bu adamı. Oyuna sonradan giren Alper çok daha fazla katkı sağladı. Kuyt ve Sow son dakikalarda çok çabaladılar fakat olmadı işte, top direkten döndü, Muslera çizgiden çıkardı, Kuytın volesini kornere çeldi falan. Ama Moussa beklediğimden durgundu. Aynı şekilde Webo'da.

Ha biz kötü oynadıkta Galatasaray iyi mi oynadı hayır, Galatasarayda hazır değil ve çok fazla lüzumsuz şut attılar. Belki Mertin tecrübesizliğinden faydalanmak istediler fakat Mert krallar gibi savundu kaleyi. Golde Drogbanın kafasıyla topu sektirmeyi aklına getirmesiyle oldu zaten.

Takımda şu hava devam ediyor ; Gol yiyelim öyle bastırırız. Geçen yıl çok fazla böyle maç oynadık ve bu senede Salzburg ile bu maçtan anlayabiliriz..

Salih Uçanın hemen takımdan yollanması gerek, yoksa bu adamıda çürütücez yazık olacak.

Eyyorlamam bu kadar, geçmiş olsun renkdaşlar.

• bu kadroyla 1,2 maglubiyetle sampiyon olurz

GS macinda Meireles,GG,Emenike,yoktu
  • Yenildiğimize hiç üzülmüyorum ama takımın bir formülünün olmaması,teknik direktörün oyuncu değişikliği hariç oyuna etki edememesi,elimizin kolumuzun bağlanması beni deli ediyor.
  • --------------------Volkan(Mert)-------------------
    -GG--Egemen(Kadlec)--Alves--Hasan(Kadlec)-
    -----------------------Topal------------------------
    --------------Meireles-----Alper(Emre)-----------
    -----Kuyt-------------------------------Sow-----
    --------------------Emenike----------------------

İdeal kadro böyle olacak gibi.
  • Öncelikle geçmiş olsun arkadaşlar.

Fenerbahçe gibi bir takımın böyle oynamaya hakkı yok bence.Siz ne dersiniz bilemiyorum.Hiç bir olumlu hareket yoktu koskoca 120 dakikada.Tehlikeli olan pozisyonların hepsini Sow tek başına yarattı.Bruno atılana kadar Drogba'yı iyi durdurdu.Fakat Fenerbahçe orta sahası forvetlerden çok kopuk top taşıyamıyor.Bu takımdan Webo ve Kuyt'un ayrılması gerek bence.Webo'dan doğan hakla yaratıcı orta saha Kuyt yerine de saf bir kanat oyuncu alması gerek Fenerbahçe'nin.Belki o görevi Emenike yapar.

Bu futbolla Arsenal'i elemek hayale yakın.Işık yok takımda.Kim hangi görevde ne yapmaya çalışıyor belli değil.Fenerbahçe'nin kimliği yok şuan.Aykut Kocaman'ın bile ne yaptığını biliyordu en azından.

Salih'i harcamasa bari.Yüzünü göremedik bu sezon doğru düzgün.
  • Baroni emre webo ölmüş, kuyt can çekişiyor ama Ersun hala Aykut'un taktiğiyle devam ediyor. Alper tarzı bir kişi daha olmalı. Forvette iki kişi yan yana olmalıydı. Topuz defanstan çıkmamalıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Something

--------------------Volkan(Mert)-------------------
    -GG--Egemen(Kadlec)--Alves--Hasan(Kadlec)-
    -----------------------Topal------------------------
    --------------Meireles-----Alper(Emre)-----------
    -----Kuyt-------------------------------Sow-----
    --------------------Emenike----------------------

İdeal kadro böyle olacak gibi.

Yazmayin su kuyt i arkadas artik yaw. Yetti be

• Bugünkü maç, spiker ve yorumcular tarafından katledildi. Tarihe kara leke olarak geçecek.

Bir Galatasaraylı olarak, tüm Galatasaray camiasını kutluyorum.
  • Gülcan bilgiç sanırım Baroni iyi oynuyo dedi ya,yuh be abi!
  • Gülcan Bilgiç diyince aklıma ''Isınamadı daha'' geliyor
  • Beyler kızacaksınız belki ama ben 11 kişiyken oynadıgımız oyunu beğenyordum.İyi alan kapatıyorduk,pozisyon arıyorduk...
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.