Şimdi Ara

Süper Kupa | Fenerbahçe v Galatasaray | 11.08.2013 | ATV & ATV HD (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
6
Favori
21.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • . BU NE LA 20 SATIR YAZI YAZDIM GÖNDER DEDİM '' BU KLONU YENİ CEVAP KABUL ETMİYOR '' ADAM GİBİ KONU AÇIK DURACAKSA DURSUN DURMAYACAKSA YAZDIKLARIM TASLAGA KAYDEDİLSİN ONU DA YAPAMIYORSA YAZILIMCILAR BENDE BUNDAN SONRA HER YAZACAGIM ŞEYE TEK TEK KONU AÇARIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

Adamsın Drogba (!)
    Ne de güzel vakit geçirdiniz :)
    Yatarak kazanan bir galatasaray var bir de şey var, anladınız işte

Bide hakem 2 dk uzatmayı 3.5 dk oynatmasaydı.

Anlayana.

O 2dakikalık uzatmada yatmadınız mı ?
  • oncelikle gs yi tebrik ederim ama bize caner bekir topuz baroni yi izlemek zorunda birakanlarada yaziklar olsun!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hep ayni.bence taktigi aziz veriyo. 15 senedir ayni futbol. Lan bi cift forvet dene ya. Ersun hani senin atak isiran futbolun.walla yazik billahi yazik

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

Tebrikler hakem

Saka misin kardesim sen ya?
    Hakem herkese adaletsizdi,fbye de gsye de.Sizin pozisyonlari takip etmedim ama hakemin korneri aut yaptigi 2 pozisyon vardi bu oyunda.
    Suclayacak bir sey ariyorsaniz kendi takiminizi suclayin,gs de fb de kotu oynadi,ancak pres olarak ve kadro olarak daha gucluyduk,hakettigimiz sekilde aldik bunu hakeme yuklemeye gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drogba büyük futbolcu efsane fln değil abi kasığı çekiyor maç bittiyor at gibi koşuyor seviniyor fln böyle mi efsane olunur.? canı saolsun fenerbahçemin.
  • Ulan kamil Ersun madem uzun oynayacaksın, topu ileri şişireceksin, doldur-boşalt yapacaksın neden Cardozo'yu iptal ettirdin...Bin tane top diktik, bir tane top indirmedik lan bir tane...

Bruno atılmasaydı herşey farklı olabilirdi.Mehmet yerine Gökhan Cristian yerine Raul geldiği zaman takım biraz daha oturacak.Tabii ki Webo gibi hiçbir özelliği olmayan bir oyuncu yerine Emenike de gelecek, inşallah Cardozo'yu da alır başkan; almazsa iyi küfür yiyecek bu sene çünkü...Bu arada savunma dörtlüsü Egemen gelene kadar; GG-Alves-Kadlec-HAK olmalı...
  • Black Raven kullanıcısına yanıt
    Konu sürekli açıktı, başka bir sorun oldu herhalde.
  • Webo , Kuyt, Bekir ve Topuz = Çöp

Daha çok transfer yapmamız lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapgan Kağan

quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

Tebrikler hakem

Yazık sana Maçı nasıl izlediğini anlamak güç. Diğer arkadaşların gibi takımın kötü yanlarını yönetimin kötü yanlarını ve oyuncuları eleştireceğin yere maçın başından beri tekrarı verilmeyen net pozisyonlarda sizin lehinize karar veren hakemi eleştiriyosun.

• NE YAPIP NE EDIP SAMPIYON OLMALIYIZ. BU SEZON
  • quote:

Orijinalden alıntı: Something

Konu sürekli açıktı, başka bir sorun oldu herhalde.

YAV 1 DEĞİL 2 DEĞİL 20 SATIR YAZI YAZDIM HEPSİ UÇUP GİTTİ BEN GÖRDÜĞÜMÜ BİLİYORUM ''BU KONU YENİ CEVAP KABUL ETMEMEKTEDİR'' DEDİ GİTTİ TÜM YAZDIKLARIM
    BU SÜREKLİ OLUYOR BUNA Bİ ÇÖZÜM BULUN YETER ARTIK YAV
  • Şu Kuyt'ın oynadıgı oyunu Alex gözü kapalı oynardı.
    Yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #define

Şu Kuyt'ın oynadıgı oyunu Alex gözü kapalı oynardı.
    Yazıklar olsun.

Kaptanımızı bu takımdan gönderenlerin ben....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Webo , Kuyt, Bekir ve Topuz = Çöp

Daha çok transfer yapmamız lazım.

AYNEN KATILIYORUM . ADAMLAR RESMEN EL FRENİ SAĞDA SOW BOMBOŞ GİDİYOIR KUYT EFENDİ GERİ DÖNÜYOR . WEBO ARAYA KOŞUYOR BARONİ ARTİSTLİK PEŞİNDE ÇALIMA GİRİYOR . BEKİR DESEN AYRI Bİ ALEM HER SEFERİDNE DROGBAYA KARŞI KENDİNİ ISPATLAMA PEŞİNE GİRİP ADAM ÇALIM ATMAYA ÇALIŞIYOR. LAN SEN STOPERSİN NE ÇALIMA GİRİYORSUN BİRAZ LUGANODAN ALVESTEN YOBODAN HİÇ Mİ ÖRNEK ALMIYORSUN
  • Mesajim yine silinmis sasirdim mi hayir
    @Something
  • Hahahaha adamın sesine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: #define

Şu Kuyt'ın oynadıgı oyunu Alex gözü kapalı oynardı.
    Yazıklar olsun.

OHAA YOK ARTIK , BU GECEKİ KUYT'IN OYNADIGINI DEĞİL GÖZÜ KAPALI SAĞ AYAGIO OLMADAN TEK SOL BACAGI İŞLE DAHA İYİSİNİ OYNARDI . ADAM 3 KEZ BOMBOŞ KALEYE GİDECEK ADAMA ATMADI TOPU GERİ DÖNDÜ POZİSYONUN YEDİ
  • Webo,bekir,caner,M.topuz,selçuk,M.topal,baroni gibi sıradan topçular fenere yakışmıyor, bu adamlarla şampiyon olunmaz.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.