Şimdi Ara

SÜPER LİG | Akhisar Belediye - Fenerbahçe | 24. Hafta (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
0
Favori
7.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hidolgoo kullanıcısına yanıt
    Rvp sempatik bir oyuncu adam her güldüğünde bizde gülüyoruz bende artık gol atsın istiyorum. Forvetsen golde atacaksın takım oyununa katkı yetmiyor maalesef taraftarı tatmin etmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde vitorda artık işinin kılıfını öğrenmeye başladı. Rvp ısrar ede ede ferdiyide kazanıyor. İleride kimse niye rvp oynamıyor da demez böyle giderse
  • Van Persie gol atan Fernandao'nun keline şaplak attı.

https://twitter.com/JurnalSpor/status/706555608804302848
  • şener-volkan şen-ferdi

bursa team işi bitirdi zor bi deplasmanı ezdik geçtik
  • Akhisar Akın Akın üzerimize geliyordu
    Sağlı sollu ataklar, şutlar direkte patlıyordu
    İşte tam o dakikalarda hakem Alperin faulünü vermedi
    Masa başı iş başındaydı
    Yoksa kazanamazdık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3arbar

feneri paolo fonseca nın çalıştırdığı braga maçında görcez aga.bütün defoları ortaya çıkacak.

Hehehehe
  • Arkadaşlar bakın yine yanlış iş yapıyorsunuz. Bu seferde Rvp'yi eleştiriyorsunuz.

Ben oynadığı ilk maçların aksine çok daha güçlü olduğunu görüyorum Rvp'nin. Arkasında oynayan adamlar ne kadar Rvp'nin kafa yapısından anlarlarsa o kadar iyi olacaktır.

İki tane forvetimiz var zaten, ligin sonuna kadar ikisini de kullancağız işte. İlla birini harcamak zorunda mısınız?

Geçen sene yenemediğimiz Akhisar'ı yendik, umarım şampiyonluğun habercisidir ama daha ligin bitmesine çok var. Hangi takımın nerede ne yağacağı belli olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Van Persie gol atan Fernandao'nun keline şaplak attı.

https://twitter.com/JurnalSpor/status/706555608804302848

Sevinç değil hocam bu Rvp Ferdiyi öldürmeye çalışıyordu baksana nasıl vuruyor kafasına.
  • Bjk liler aglamasın. RvP Vitor Fernandao sorunu cözüldü herkes anlayıslı artık. Aziz Baskan bozuk saat bile günde 2 sefer dogru gösterir misali ilk kez tam vaktinde işe el attı. Savunmamız saglam. Kanatlar akıyor. Yedek Beklerimizi bile görüyorsunuz. Orta sahada ofansif adam eksigi var ama oda Meireles Ozan falan bir şekilde hallediyoruz. En önemlisi takım arkadaslıgını oturttuk. Vitor Pereira egosuyla adam degistirirdi tek kızdıgım oyuncu secimiydi onuda Azizsilinle bitirdi artık egosunu. Artık mantıklı degisiklikler ve secimlerle gözüme giriyor... Ve son olarak.... OOoooOO Oleeeyyyyyy
  • reyizin ingilizcesi fena
  •  SÜPER LİG | Akhisar Belediye - Fenerbahçe | 24. Hafta
  • Fenerbahçe tarlayı sürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brkfba7171

Bjk liler aglamasın. RvP Vitor Fernandao sorunu cözüldü herkes anlayıslı artık. Aziz Baskan bozuk saat bile günde 2 sefer dogru gösterir misali ilk kez tam vaktinde işe el attı. Savunmamız saglam. Kanatlar akıyor. Yedek Beklerimizi bile görüyorsunuz. Orta sahada ofansif adam eksigi var ama oda Meireles Ozan falan bir şekilde hallediyoruz. En önemlisi takım arkadaslıgını oturttuk. Vitor Pereira egosuyla adam degistirirdi tek kızdıgım oyuncu secimiydi onuda Azizsilinle bitirdi artık egosunu. Artık mantıklı degisiklikler ve secimlerle gözüme giriyor... Ve son olarak.... OOoooOO Oleeeyyyyyy

Ne kadar önemli bir skor taraftarı olduğunu yorumundan anlamak mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

akhisar 0-3 bursa

Siz yillardir trabzon taklidi yapiyorsunuz genc, dusunmeden yorum yapma.

pff yoruma bak sanki kötü bir şey yazdık fanatiklikten kinden nefretten çiğeriniz çürümüş be az ufkunuzu geliştirin.
  • noldu akhisar size de mi yattı?
  • mavizaman kullanıcısına yanıt
    Onlar yatmadı biz yatırdık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Orijinalden alıntı: Brkfba7171

Bjk liler aglamasın. RvP Vitor Fernandao sorunu cözüldü herkes anlayıslı artık. Aziz Baskan bozuk saat bile günde 2 sefer dogru gösterir misali ilk kez tam vaktinde işe el attı. Savunmamız saglam. Kanatlar akıyor. Yedek Beklerimizi bile görüyorsunuz. Orta sahada ofansif adam eksigi var ama oda Meireles Ozan falan bir şekilde hallediyoruz. En önemlisi takım arkadaslıgını oturttuk. Vitor Pereira egosuyla adam degistirirdi tek kızdıgım oyuncu secimiydi onuda Azizsilinle bitirdi artık egosunu. Artık mantıklı degisiklikler ve secimlerle gözüme giriyor... Ve son olarak.... OOoooOO Oleeeyyyyyy

Ne kadar önemli bir skor taraftarı olduğunu yorumundan anlamak mümkün.

Hayırdır neye dayanarak skor taraftarı ettin beni? Yorumumu okumadıngaliba okuman yazman varmı senin? Bu takımı iyi gününde kötü gününde tuttum ben. Antalya macındaki mesajım kayıtlıdır. Kötü skor aldık ama bu bir geri dönüş olur insallah gaza gelmeyin dedim. Vitoru cok sevmezdim ama doğru yaptıgı işte hakkını vermeyelimmi? RVPyi sizlerin hepinizden daha fazla severim taa 2004 ten beri izlerim bu adamı. Diyorumki RVP Vitor buzları eritti artık. Fernandao Rvp arası yumuşadı. Senin gibi at gözlügüyle bakanlarda bizleri iyi gün taraftarı skor taraftarı etti. Hep cefasınımı cekecegiz takımın? Vitoru sevmedik diye kazandıkca dogru iş yaptıkca bu adam sevinmeyelimmi? Varın skor taraftarı edin beni umrumda bile olmaz

• Fenerbahçe anca böyle beleş maçları kazanıyor rahat rahat sanırsın lig değil antreman maçı. Ama sıkı dur Fenerbahçe! Beşiktaş bu sezon 1.ci olacak 2.ci de Fener

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.