Şimdi Ara

Süper Lig | Konyaspor - FENERBAHÇE | 24.10.2016 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
0
Favori
5.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Süper Lig | Konyaspor - FENERBAHÇE | 24.10.2016
  • Sampiyonlukta iddiamiz yok bu mukemmeltaslilar neden cildirdi bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzaklardan Gelen kullanıcısına yanıt
    Sayin cumhurbaskanim saygideger cumhurbaskanim...

• quote:

Orijinalden alıntı: o8

Başlık altında fener taraftarından çok başka takım taraftarları var. Zamanında nasıl acıttıysak..

Hocam bizim bölümde bizde bıktık onlardan.Tavsiyem itibar etmeyinHep belli kişiler zaten bizim bölüme de girerseniz maç günü yada maç anında sizde görürsünüz.
    Maça gelecek olursak aklımda kalan tek pozisyon Rvp nin direk ve hemen ardindan kaleciyi iki kere yoklaması oldu.Fenerbahce 2.yari oyunu rakibe verdi bence penaltı olmasa iki takımda gol atamazdi biraz sıkıcı maç oldu maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

Sayin cumhurbaskanim saygideger cumhurbaskanim...

sizinkinin ne olduğu belli değil bir fetöcü bir erdoğancı , asena gibi kıvır kıvır
  • Selami Şahin 1.6 ie kullanıcısına yanıt
    Valla arada hatirlatin oyle bisey yaptigimizi cunku 8 yilda bir oluyor.bide farkindamisin bilmem ama konuda gsli ve bjk cogunluk.Anlamissindir biseyler?

• Uzaklardan Gelen kullanıcısına yanıt
    Daha dun canli yayinda mitin belgeleriyle rok azizi tehdit etti.Berat albayrak uefaya fenerbahce sikeci diye mesajlar yollamis.Bide asena gibi kivir kivir der kendi futbolcusu canerle baglantisi oldugunu bile bile

• Gönül isterdi ki şimdi aldığınız galibiyete çamur atma amaçlı gelip konuyu trolleyeyim kızdırayım sizi.
    Bikaç kişiyle laf dalaşına girelim tadı çıksın forumun ama oynanan oyuna bakıyorum dicke bakıyorum azize bakıyorum görüyorum ki sizin başınızdaki dert daha büyük. Allah yardımcınız olsun.

• tarihlerinde haklarıyla kazandıkları bir maç yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RapiD_

Gönül isterdi ki şimdi aldığınız galibiyete çamur atma amaçlı gelip konuyu trolleyeyim kızdırayım sizi.
    Bikaç kişiyle laf dalaşına girelim tadı çıksın forumun ama oynanan oyuna bakıyorum dicke bakıyorum azize bakıyorum görüyorum ki sizin başınızdaki dert daha büyük. Allah yardımcınız olsun.

İstemsizce güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: serden

quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

Tinerciler basmış yine konuyu. Şu kötü halimizde bile bizden korkuyorlar kudurun

fener ve ondan korkmak. Sürünüyorsunuz geçen seneden beri,korku salacak halinizmi var sizin artık.Oturunda ağlayın halinize.Takım rezalet top oynuyor ve çaresizce seyrediyorsunuz?

Kötü oynadığımızı cümle alem biliyor. Korkmasaydınız zaten bizim konuda bu kadar takılmazdınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serden

quote:

Tinerciler basmış yine konuyu. Şu kötü halimizde bile bizden korkuyorlar kudurun

fener ve ondan korkmak. Sürünüyorsunuz geçen seneden beri,korku salacak halinizmi var sizin artık.Oturunda ağlayın halinize.Takım rezalet top oynuyor ve çaresizce seyrediyorsunuz?

Kötü oynadığımızı cümle alem biliyor. Korkmasaydınız zaten bizim konuda bu kadar takılmazdınız

Bizim işimiz yok,fark attık,buralara takılıp zevk yapıyoruz işte.

• Oyun belli aziz sağlam tehdit etti nokta. Fenerin zeytinburnuyu yenmeye hali yok yoksa. Herşekilde potada tutacaklar..

• remiles01 R kullanıcısına yanıt
    Cekilin ozaman ligden

• Aziz Yıldırım tutuklanacak Ali Koç başkan olacak 61 milyon tl ve 2011 kupası trabzona verilecek
  • İğrenc bir oyun ama 3 puan iyi bee:)

• AdamsınDrogba kullanıcısına yanıt
    Dogrulari diyor fetocu ?

• Şunu da söyleyim sonra "objoktof bokmoyorsonoz" deniyor. Penaltı golü nizami

Golün geçersiz olması için penaltıyı atan adamın, destek ayağını topun yanına koyduğunda durması gerekir -ki emenike daha geride durdu. Yani gol nizami.

• Fenere yatan konya bize aslan kesilir

• coobain kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.