Şimdi Ara

Süper Lig Şubat'tan itibaren D-SMART'taymış. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeri burası mı? Bize ne

• bizim bakkala gittim geçen kolayla sigara aldım sordum bu lig ne olacak diye bizim toprak sahada oynanacakmış artık lig.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Star

quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

quote:

Tamam hocam vazgeçtim vermiyor yayını.Bana ne kızıyorsunuz!? Adam öyle dedi.

Ayrıca neden yalan söylesin zaten taktıyorduk D-Smart'ı ama vazgeçtim tamam.

adamlar darphane gibi para kazanıyor niye d-smarta versin mantık yürütmen yeterli

Yahu sözleşme bitmiş.D-SMART almış!? Digitürk'ün sözleşmesine görede bitene kadar,D-SMART'ta reklamda yapamıyormuş.

Bana kızmayın adam öyle dedi yaa

iyi laftan anlamıyorsun dostum heralde? yukarıda adam sana link vermiş 2017 ye kadar digitürkte bu sürede d-smarta yayın hakkı verebilir mi evet ama niye versin parasını misli misli kazanıyor zaten digitürk 2017 den sonrasınıda uzatmak istedi reddedildi bu durumda sen bu habere neden inanıyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

adamlar darphane gibi para kazanıyor niye d-smarta versin mantık yürütmen yeterli

Yahu sözleşme bitmiş.D-SMART almış!? Digitürk'ün sözleşmesine görede bitene kadar,D-SMART'ta reklamda yapamıyormuş.

iyi laftan anlamıyorsun dostum heralde? yukarıda adam sana link vermiş 2017 ye kadar digitürkte bu sürede d-smarta yayın hakkı verebilir mi evet ama niye versin parasını misli misli kazanıyor zaten digitürk 2017 den sonrasınıda uzatmak istedi reddedildi bu durumda sen bu habere neden inanıyorsun

Tamam hocam öyle olsun.Şubat'ta anlayacağız artık.Bide bana kızmayın adam dedii

• quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

/>

bune abi ya haha

• Servisciler atıyordur hiç yoktan D Smart aldıracak uyanıklar.

• quote:

quote:

/>

bune abi ya haha

Yılan çocuk

• quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

Yeri burası mı? Bize ne

Türkiye futbol 1.liginin yayınlanmasıyla ilgili,Playstation bölümüne mi açsaydım!
  • Şöyle bir durum var düzeltelim onu.
    TFF ile Digitürk ihalesiz uzatma yaptılar, bu yüzden ya başka platformlarada maç verecekler yada tekrar ihale ve ceza gelecek digitürk'e rekabet platformu tarafından.
    Tahminim Digitürk ceza yemek istemez.
    2015 yılından itibaren devam etmek için ortak yayınlar koyarlar, yani şubatta dsmart tivibu uydunet falan maç yayınlarsa şaşmayın.
  • çok güldüm arkadaş ya böyle trollere can kurban
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

Şöyle bir durum var düzeltelim onu.
    TFF ile Digitürk ihalesiz uzatma yaptılar, bu yüzden ya başka platformlarada maç verecekler yada tekrar ihale ve ceza gelecek digitürk'e rekabet platformu tarafından.
    Tahminim Digitürk ceza yemek istemez.
    2015 yılından itibaren devam etmek için ortak yayınlar koyarlar, yani şubatta dsmart tivibu uydunet falan maç yayınlarsa şaşmayın.

o dediğin şu şekildeydi, digiturk isteyen kanallara maç yayın hakkı satmak zorunda diye bir olay çıkarıldı. ama burda olay şu, yayın yapmak isteyen firma digiturkun istediği fiyatı vermek zorunda.
  • quote:

quote:

quote:

Acik arttırma usulü oldu onceki anlaşma.sozlesme ne zaman bitiyor bilmiyorum ama yine oyle olur.pazardan karpuz almıyosun

• quote:

quote:

quote:

/>

bune abi ya haha

Yılan çocuk

Mc yılan gibi süzülen

• Sözleşme bitmiş almış ne demek dışarıda ki esnaftan mı alıyor ihalesiz satış zaten olmaz ve ihale açık ve herkesin bilgisi dahilinde olmalıdır.
    Daha fazla zorlama bari adam sallamış sende bunda diretiyorsun amacını anlayamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeZiLay

Sözleşme bitmiş almış ne demek dışarıda ki esnaftan mı alıyor ihalesiz satış zaten olmaz ve ihale açık ve herkesin bilgisi dahilinde olmalıdır.
    Daha fazla zorlama bari adam sallamış sende bunda diretiyorsun amacını anlayamadım.

Yok hocam özür dilerim ya.Gelen adamın dediğini yazıyım dedim,PM'dn bela okuyup küfür eden bile var tamam hocam haksızım ben.Ne DIGITURK fanıymışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeZiLay

Sözleşme bitmiş almış ne demek dışarıda ki esnaftan mı alıyor ihalesiz satış zaten olmaz ve ihale açık ve herkesin bilgisi dahilinde olmalıdır.

ihalesiz satış olmaz değil oldu
    digi nin süresi bitiyor diye kafalarına göre tff ile anlaşıp uzattılar daha sonra rekabet kurumu iptal etti, daha sonra digi devletin eline geçince rekabet kurumu iptali iptal etti. sözleşme uzadı yani

sirk gibi ülke
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.