Şimdi Ara

Süper Lig Şubat'tan itibaren D-SMART'taymış. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adama ne diye küfür ediyonuz la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cahil insan böyle oluyor işte. evine bilmediği bir adam geliyor, bir şey diyor. burada 50 kişi düzeltemiyor onu. adam ilk duyduğuna inanmış gitmiş. bir de ne digiturk fanıymışsınız demiş. gel de çıldırma. ben gülemedim bu arkadaşa. acımakla ülke insanının durumuna üzülmek arasında bir yerdeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

cahil insan böyle oluyor işte. evine bilmediği bir adam geliyor, bir şey diyor. burada 50 kişi düzeltemiyor onu. adam ilk duyduğuna inanmış gitmiş. bir de ne digiturk fanıymışsınız demiş. gel de çıldırma. ben gülemedim bu arkadaşa. acımakla ülke insanının durumuna üzülmek arasında bir yerdeyim.

DETAYI UNUTUYORSUN!

ADAM D-SMART'TA ÇALIŞIYOR!?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Star

quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

cahil insan böyle oluyor işte. evine bilmediği bir adam geliyor, bir şey diyor. burada 50 kişi düzeltemiyor onu. adam ilk duyduğuna inanmış gitmiş. bir de ne digiturk fanıymışsınız demiş. gel de çıldırma. ben gülemedim bu arkadaşa. acımakla ülke insanının durumuna üzülmek arasında bir yerdeyim.

DETAYI UNUTUYORSUN!

ADAM D-SMART'TA ÇALIŞIYOR!?

evine gelip montaj yapıyor. kimsenin bilmediği bir bilgiyi biliyor. bir anlaşma yapıyor d-smart, medya bilmiyor, kimse bilmiyor, montajcı adam biliyor. çok pardon ya o detayı nasıl unutmuşum.
  • Bayram paralarımla oyuncakçıdan çocukken oyuncak almıştım.Adam satarken öve öve bitirememişti.Eve geldim ilk oynamada kırılmıştı.Siyah Power Rangers'tı ve hayatımda ilk kez öyle üzüldüğüm ilk şeydir belki.Midem ekşimişti ağlamıştım böyle.

Senin durumda böyle bir şey olmuş.
  • yanlış bilgi kablo tv vericek artık maçları.
  • YA HOCAM TAMAM KAPATALIM ŞU KONUYU YA.DAHA KİMSE CEVAP VERMEZSE MUTLU OLACAĞIM.AÇTIĞIMA AÇACAĞIMA PİŞMAN OLDUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

Şöyle bir durum var düzeltelim onu.
    TFF ile Digitürk ihalesiz uzatma yaptılar, bu yüzden ya başka platformlarada maç verecekler yada tekrar ihale ve ceza gelecek digitürk'e rekabet platformu tarafından.
    Tahminim Digitürk ceza yemek istemez.
    2015 yılından itibaren devam etmek için ortak yayınlar koyarlar, yani şubatta dsmart tivibu uydunet falan maç yayınlarsa şaşmayın.

Rekabet Kurulu onay vermiş çoktan. 26 Mart'ta Digiturk tarafından bildirilen yazı.

quote:

Rekabet Kurulu’ndan onay çıktı: Süper Lig maçları 2016 - 2017 futbol sezonu sonuna kadar Digiturk’te!
    Rekabet Kurulu, Spor Toto Süper Lig maçlarının yayın haklarına ilişkin kararını verdi. Digiturk, 2016-2017 sezonunun sonuna kadar maç yayınlarının tek adresi olmaya devam edecek.

Türkiye’nin lider televizyon yayıncılığı platformu olan Digiturk, 2001 yılından bu yana yayın haklarını elinde bulundurduğu Spor Toto Süper Lig maçlarını 2016-2017 futbol sezonu sonuna kadar yayınlamaya devam edecek.

Digiturk, son olarak 2010 yılında yapılan ihalede yaklaşık 2 milyar dolarlık en yüksek teklifi vererek 5 yıl süreyle yayın haklarını aldığı Süper Lig maçlarını, dünya standartlarında HD görüntü ve ses kalitesinin yanı sıra 3D olarak da futbolseverlere ulaştırıyor. Rekabet Kurulu tarafından 24 Ekim 2013 tarihinde açıklanan karar sonrasında Spor Toto Süper Lig maçlarını yayınlama hakkı 2 yıl daha uzatılmış oldu.
    Böylece, ligimizin yayın hakları aralıksız 16 yıl süre ile Digiturk tarafından gerçekleştirilmiş olacak. Digiturk, liglerin yayın hakları konusunda İngiliz BskyB’nin ardından aralıksız en uzun süre yayın yapan platform özelliğini kazanarak Türk futbolunun ana sponsoru olmaya devam edecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

Şöyle bir durum var düzeltelim onu.
    TFF ile Digitürk ihalesiz uzatma yaptılar, bu yüzden ya başka platformlarada maç verecekler yada tekrar ihale ve ceza gelecek digitürk'e rekabet platformu tarafından.
    Tahminim Digitürk ceza yemek istemez.
    2015 yılından itibaren devam etmek için ortak yayınlar koyarlar, yani şubatta dsmart tivibu uydunet falan maç yayınlarsa şaşmayın.

Rekabet Kurulu onay vermiş çoktan. 26 Mart'ta Digiturk tarafından bildirilen yazı.

quote:

Rekabet Kurulu’ndan onay çıktı: Süper Lig maçları 2016 - 2017 futbol sezonu sonuna kadar Digiturk’te!
    Rekabet Kurulu, Spor Toto Süper Lig maçlarının yayın haklarına ilişkin kararını verdi. Digiturk, 2016-2017 sezonunun sonuna kadar maç yayınlarının tek adresi olmaya devam edecek.

Türkiye’nin lider televizyon yayıncılığı platformu olan Digiturk, 2001 yılından bu yana yayın haklarını elinde bulundurduğu Spor Toto Süper Lig maçlarını 2016-2017 futbol sezonu sonuna kadar yayınlamaya devam edecek.

Digiturk, son olarak 2010 yılında yapılan ihalede yaklaşık 2 milyar dolarlık en yüksek teklifi vererek 5 yıl süreyle yayın haklarını aldığı Süper Lig maçlarını, dünya standartlarında HD görüntü ve ses kalitesinin yanı sıra 3D olarak da futbolseverlere ulaştırıyor. Rekabet Kurulu tarafından 24 Ekim 2013 tarihinde açıklanan karar sonrasında Spor Toto Süper Lig maçlarını yayınlama hakkı 2 yıl daha uzatılmış oldu.
    Böylece, ligimizin yayın hakları aralıksız 16 yıl süre ile Digiturk tarafından gerçekleştirilmiş olacak. Digiturk, liglerin yayın hakları konusunda İngiliz BskyB’nin ardından aralıksız en uzun süre yayın yapan platform özelliğini kazanarak Türk futbolunun ana sponsoru olmaya devam edecektir.

YA TAMAM TÜKENDİM.BİR DAHA İNANMAYACAĞIM! KAPATALIM ŞU KONUYU

• quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

/>

bune abi ya haha

qarizma rap. Bilmeyen terketsin forumu. Youtube'a yazın, sonuçlarıyla karşılaşın. Çok beğeniyorum müzikleri bir sürü klipleri var. O 8 yaşındaki yumurcağa selamlar.

• Maç öncesi ve sonrası röportajlarda Yumurcak tvde olacakmış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

quote:

/>

bune abi ya haha

Yılan çocuk

• 09.04.2014 Çarşamba 17:16

yeni bişey değil bu, benim önceki mesajda yazdığım şey. Digiturk te buna karşı değil, istediğim parayı versinler vereyim diyor. Sen olayı çok yanlış anlamışsın.
  • Sen ona tüm forumun selamini söyle.

Şimdi acildedir gerçi kulak çiamasindan.

• Adamın üstüne çok gitmişsiniz yahu yazık

Keşke TRT'de olsa tüm maçlar sonuçta maç TRT'de izlenir
  • Takmaya gelen ağabey seni KANDIRMIŞ :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Forum evlere şenlik

gece gece kahkaha attım

• takmaya gelen abi takmış
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.