Şimdi Ara

süper lige suni denge teorisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    +
    emenike'ye verilmeyen kırmızı kart da dengelemektir.
  • Şu forumda her türlü saçmalığı savunmak adına çok mazeret üretildiğini gördüm ama "denge ayağı" nedir yaa?
  • bravo cüneyt çakır görevini yaptın aferin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fmpes

denge ayağını yesinler laflara bak

Futbol Temel Becerileri
    Ayak Üstü Vuruşa yaküstü vuruş alçak seviyede genellikle gol vuruşları için ayağın üstüyle topun merkez sayılan bölgesine yapılan sert vuruş tarzıdır Ayaküstü vuruşun en önemli özelliği ayağın en sert bölgesiyle sert alçak ve düzgün doğrusal açıyla hedefe atılabilmektirBunu yapabilmek için, ayaküstüyle topun merkezi denilen yere vurulması gerekir

Eğer topun merkez denilen orta bölgesinden aşağı vurulursa top yükseklik kazanır. Eğer topun sağ veya sol tarafına vurulursa, top falsolu şekilde yön değiştirir DESTEK AYAĞINIZI topun yanına (15 cm kadar) ve ayakucu topu vuracağınız yöne doğru dönük larmalı. Destek ayağı topun ne çok arkasında ne de çok önünde olmamalıdır. Eğer bu hata apılıyorsa isabetli ve güçlü vuruş yapmanız mümkün olmaz Vuruş sırasında topun fazla yükseklik kazanmaması için, vücut top üstüne doğru ve biraz ne eğik olmalı. Baş topun önüne doğru bakmalı ve vuruş ayağı dizi vuruş esnasında topun üzerinde olmalı Vuruş ayağı kalçadan yumuşak bir salınım hareketi yaparak, vuruş sırasında, diz ve bilekler mümkün olduğunca sabit olmalı, top ayaküstüyle topun ortasına vurmalı Vuruştan sonra, Ayak topun gidiş yönüne doğru hareketine devam etmelidir. Vuruş sırasında kolların ritmik olarak açılması vücut ve vuruş dengenizi korumanıza yardımcı olur

http://www.diyadinnet.com/YararliBilgiler-263&Bilgi=futbol-temel-becerileri

yazmadan önce araştır.futbol temel bilgisinden bile yoksunken gelip buraya yorum yazma.bilmemek ayıp değil netice itibarı ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gümüşyaka

quote:

Orijinalden alıntı: fmpes

denge ayağını yesinler laflara bak

Futbol Temel Becerileri
    Ayak Üstü Vuruşa yaküstü vuruş alçak seviyede genellikle gol vuruşları için ayağın üstüyle topun merkez sayılan bölgesine yapılan sert vuruş tarzıdır Ayaküstü vuruşun en önemli özelliği ayağın en sert bölgesiyle sert alçak ve düzgün doğrusal açıyla hedefe atılabilmektirBunu yapabilmek için, ayaküstüyle topun merkezi denilen yere vurulması gerekir

Eğer topun merkez denilen orta bölgesinden aşağı vurulursa top yükseklik kazanır. Eğer topun sağ veya sol tarafına vurulursa, top falsolu şekilde yön değiştirir DESTEK AYAĞINIZI topun yanına (15 cm kadar) ve ayakucu topu vuracağınız yöne doğru dönük larmalı. Destek ayağı topun ne çok arkasında ne de çok önünde olmamalıdır. Eğer bu hata apılıyorsa isabetli ve güçlü vuruş yapmanız mümkün olmaz Vuruş sırasında topun fazla yükseklik kazanmaması için, vücut top üstüne doğru ve biraz ne eğik olmalı. Baş topun önüne doğru bakmalı ve vuruş ayağı dizi vuruş esnasında topun üzerinde olmalı Vuruş ayağı kalçadan yumuşak bir salınım hareketi yaparak, vuruş sırasında, diz ve bilekler mümkün olduğunca sabit olmalı, top ayaküstüyle topun ortasına vurmalı Vuruştan sonra, Ayak topun gidiş yönüne doğru hareketine devam etmelidir. Vuruş sırasında kolların ritmik olarak açılması vücut ve vuruş dengenizi korumanıza yardımcı olur

http://www.diyadinnet.com/YararliBilgiler-263&Bilgi=futbol-temel-becerileri

yazmadan önce araştır.futbol temel bilgisinden bile yoksunken gelip buraya yorum yazma.bilmemek ayıp değil netice itibarı ile.

ben sana denge ayağı ne demek demedim. orda meireles kasıtlı bir şekilde bastı bize masal anlatma burda dedim. istersen sayfalarca alıntı yap şuan burda meireles'i savunman holiganlıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

asıl necibin gördüğü kart dengelemektir.

Neyi dengelemek yahu. Direk kirmizi mi verdi

Formasindan çekti iste. Oradan buradan duyup burada görmüş gibi yorum yapiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mur@t_fb M kullanıcısına yanıt
    arkadaş ordan burdan duyduğumu nerden çıkarıyorsun. maçı izlemesem, pozisyonu görmesem niye yorum yapayım.
    ikili mücadele, caner de formadan çekiyor, sarı kartlık bir hareket mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

arkadaş ordan burdan duyduğumu nerden çıkarıyorsun. maçı izlemesem, pozisyonu görmesem niye yorum yapayım.
    ikili mücadele, caner de formadan çekiyor, sarı kartlık bir hareket mi var?

Caner formadan çekiyorsa ben yanlis maci izlemisim.

Topu suren adam 1 adim geriden gelen oyuncunun formasini neden ceksin. Ki çekmedi de zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mur@t_fb M kullanıcısına yanıt
    Pozisyon ligtvde var.yan kameradan çekimi tam 30ncu saniye.35nci saniyede necip düşene kadar forma kaç santim uzamış, hesaplamasını sana bırakıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.