Şimdi Ara

Süper Ligin En Yakışıklı Futbolcusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Daryl Dix0n

Tartışmasız.
     Süper Ligin En Yakışıklı Futbolcusu

birak tartismayi savas cikarir bu iddia.

tabiki drogba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

Kıvanç Tatlıtuğ değil mi bu
  •  Süper Ligin En Yakışıklı Futbolcusu

•  Süper Ligin En Yakışıklı Futbolcusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

Komik mi

• quote:

iyi kalecei olduğunumu idda edeceksi adam bildiğin kova bizim eray nerse sizn mert te o sen hiç izlememişsin bence merti ben izledim merti berbat bir kaleci. erayla yarışırlar.

sen merti izlediğine emin misin la. adam bir de en çok sizin maçlarda devleşiyor erayla yarışırmış

hep kıskançlık bunlar
  • futbolu nekadar bildiğin ortada fotoğrafınıda koydum iyice bak. bütün fenerliler küfrediyor buda çımış kıskançlık yedek kalecimizi kıskanıyorsun diyor. kafanmı güzel. adam Türkiyedeki en kötü kalecilerden biri bi ara manu adı çııkması onu iyi kaleci yapmaz. zaten şok olmuştum ozaman. bir kaç fenerli manu istedi diye haber çıktı diye adamı iyi futbolcu yaptı, aslı astarı olduğu belli olmayan bir haber. iyi amrabat ı da livirpol istemişş ozaman bizde amrabat kalsın diyelim.
  • quote:

futbolu nekadar bildiğin ortada fotoğrafınıda koydum iyice bak. bütün fenerliler küfrediyor buda çımış kıskançlık yedek kalecimizi kıskanıyorsun diyor. kafanmı güzel. adam Türkiyedeki en kötü kalecilerden biri bi ara manu adı çııkması onu iyi kaleci yapmaz. zaten şok olmuştum ozaman. bir kaç fenerli manu istedi diye haber çıktı diye adamı iyi futbolcu yaptı, aslı astarı olduğu belli olmayan bir haber. iyi amrabat ı da livirpol istemişş ozaman bizde amrabat kalsın diyelim.

tüm fenerliler nerde küfür ediyomuş? bu adam volkandan iyi kaleci neyse gsli olsa göklere çıkarırdınız neyse böyle bok atmaya devam et 2-3 sene sonra o adam as kaleci olur trilyonları götürür sizde çamur atmaya devam edersiniz

• transfer markt istatistikleri
    volkan 33 maç 2970 dakika 34 gol ortalama 87 dakikada bir gol yemiş
    muslera 39 maç 3.514 dakika 41 gol ortalama 85 dakkada bir gol yemiş
    onur kıvrak 46 maç 4.103 dakika 51 gol ortalama 80 dakikada bir gol yemiş trabzonun zayıf defansınıda düşünün.
    tolga zengin 36 maç 3.150 dakika 35 gol ortalama ortalama 90 dakikada bir gol yemiş

ve mert günok 7 maç 660 dakika oynamış 9 gol yemiş ortalama 73 dakikada bir gol yemiş hala bu çöp adama iyi kaleci diyecek varmı acaba merak ediyorum. eğer fenerin kalesini bu savunduğunuz adam korusaydı 2970 dakika daha korusaydı 40 golda ha yerdi yani toplamda 49 gol diğer kalecilerle bir karşılaştırın.
    adam genç demeyin değil onurla aynı yaşta kaçyaşında patlayacak bu adam
    musleranın yerinde olsa 48 gol
    onurun yerinde olsa 56 gol
    tolganın yerinde osla 43 gol
    volkanın yerinde olsa 40 gol
    bu aradaki faraka az demeyin bu fark herşeyi değiştirir şampiyonu 2.yi 3.yü
    volkanıda sevmiyorum çok kritik anlarda saçma hatalar tyapabiliyor ama merin yanında casillas kalır adam.inş. o çöp kaleci kaleciniz olurda görürsünüz.

• quote:

transfer markt istatistikleri
    volkan 33 maç 2970 dakika 34 gol ortalama 87 dakikada bir gol yemiş
    muslera 39 maç 3.514 dakika 41 gol ortalama 85 dakkada bir gol yemiş
    onur kıvrak 46 maç 4.103 dakika 51 gol ortalama 80 dakikada bir gol yemiş trabzonun zayıf defansınıda düşünün.
    tolga zengin 36 maç 3.150 dakika 35 gol ortalama ortalama 90 dakikada bir gol yemiş

ve mert günok 7 maç 660 dakika oynamış 9 gol yemiş ortalama 73 dakikada bir gol yemiş hala bu çöp adama iyi kaleci diyecek varmı acaba merak ediyorum. eğer fenerin kalesini bu savunduğunuz adam korusaydı 2970 dakika daha korusaydı 40 golda ha yerdi yani toplamda 49 gol diğer kalecilerle bir karşılaştırın.
    adam genç demeyin değil onurla aynı yaşta kaçyaşında patlayacak bu adam
    musleranın yerinde olsa 48 gol
    onurun yerinde olsa 56 gol
    tolganın yerinde osla 43 gol
    volkanın yerinde olsa 40 gol
    bu aradaki faraka az demeyin bu fark herşeyi değiştirir şampiyonu 2.yi 3.yü
    volkanıda sevmiyorum çok kritik anlarda saçma hatalar tyapabiliyor ama merin yanında casillas kalır adam.inş. o çöp kaleci kaleciniz olurda görürsünüz.

O nası bi mantık ya, 7 maçta 9 gol yedi diye her 7 maçta 9 gol mü yemek zorunda?

• bunun adı bilimdir adına'da istatistik denir. futbolcu alıp satarken bu tür istatistiklere başvurursun.
  • quote:

futbolu nekadar bildiğin ortada fotoğrafınıda koydum iyice bak. bütün fenerliler küfrediyor buda çımış kıskançlık yedek kalecimizi kıskanıyorsun diyor. kafanmı güzel. adam Türkiyedeki en kötü kalecilerden biri bi ara manu adı çııkması onu iyi kaleci yapmaz. zaten şok olmuştum ozaman. bir kaç fenerli manu istedi diye haber çıktı diye adamı iyi futbolcu yaptı, aslı astarı olduğu belli olmayan bir haber. iyi amrabat ı da livirpol istemişş ozaman bizde amrabat kalsın diyelim.

senin futbol bilgin ortada asıl. ironi mi yapıyorsun anlamadım ki arkadaş ya
  • quote:

bunun adı bilimdir adına'da istatistik denir. futbolcu alıp satarken bu tür istatistiklere başvurursun.

AHHAHA BİLİM DEDİ YA
  • konu hortlatıldı sandım yeniden açılmış :)
  • Onur kıvrak
    Burak yılmaz
    Mert günok

En karizma bizim sakallı Volkan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sporu ne zannediyorsunuz bilmiyorum ama spor tv başına geçip küfretmek demek değildir. artık günümüzde spor yöneticiliri bilimsel olarak yetiştirmek için spor yönetimi bölümleri var bunlara örnek verecek olursak Araştırma Yöntemleri ve İstatistik , felsefe , iktisat, işletme, spor hukuku vs.. gibi dersler okutulmaktadır. örnek dersprogramı merak edenlerehttp://dosya.marmara.edu.tr/besyo/belgeler/syt_ders_program.pdf Türkiyede her nekadar bu bölüme gidenlerin işinin zor olduğunu düşünsemde sonuçte bu bir bilimdir ve yeni yeni yaygınlaşmaktadır. bu konuyu daha fazla tartışmayacağım, futbol bilmeyen adamlarla futbol tartışmak kadar gıcık bişey yok.
    nedemiş imamı gazali cahilin karşısında susun. :D

• quote:

sporu ne zannediyorsunuz bilmiyorum ama spor tv başına geçip küfretmek demek değildir. artık günümüzde spor yöneticiliri bilimsel olarak yetiştirmek için spor yönetimi bölümleri var bunlara örnek verecek olursak Araştırma Yöntemleri ve İstatistik , felsefe , iktisat, işletme, spor hukuku vs.. gibi dersler okutulmaktadır. örnek dersprogramı merak edenlerehttp://dosya.marmara.edu.tr/besyo/belgeler/syt_ders_program.pdf Türkiyede her nekadar bu bölüme gidenlerin işinin zor olduğunu düşünsemde sonuçte bu bir bilimdir ve yeni yeni yaygınlaşmaktadır. bu konuyu daha fazla tartışmayacağım, futbol bilmeyen adamlarla futbol tartışmak kadar gıcık bişey yok.
    nedemiş imamı gazali cahilin karşısında susun. :D

Neyin kafasi arkadas. Ben senin yaptiginin bilim olmadigini savundum. Ilk macinda 3 gol atan adam sezonu yaklasik 120 gollemi bitiriyor?

• eski beşiktaşlı recep çetin vardı. hiç kimse futboluyla da fiziğiyle de boy ölçüşemez.
  • TARTIŞMAYA GEREK YOK ARADA DAĞLAR DEĞİL DÜNYALAR VAR
  • Serdar Kesimal ve Mert Günok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.