Süper Loto Tesadüf Olamayacak Rastlantı mı?Biliyorum, pek çok kez yazıldı çizildi. Yeni yaşadığım bir durumu yazayım da siz karar verin.Dün tarihli Süper Loto Çekiliş Sonucu09.04.202014-24-25-26-32-4712.03.202005-24-25-26-32-49Bu kadarı da fazla.
Fetö zamanı mpi'deki yardakçılar hortumlayıp hortumlayıp yurt dışına kaçmıştı. Haberleri falan çıkmıştı muhalif gazetelerde.Zaten özelleştirildiğinden beridir çok katakulli dönüyor.Bi' zamanlar durmadan Yenimahalle'ye çıkardı. Hatrick yaptıydı mübarek. Ben de o zamanlar Ankara'daydım. O gün bu gündür oynamam. Ne loto ne piyango.Zaten epi topu 2 tl atıyordum.Oynamayın, oynattırmayın. Devlet; sıcak, hızlı, peşin (instant) vergi alıyor. İhaleyi alan şirkette milyar dolarlar cukkalıyor. Amerikaya falan giderseniz oynayın bak. Powerball falan sağlamdır.
Türkiye gibi bir ülkede o kadar milyonların şans eseri birilerine verileceğine inanırsan oynamaya devam edin,
Sayısal-piyango falan oynayacağınıza iddia oynayın, en azından yapılan şikeyi tahmin etme ihtimaliniz var.