Bildirim
Super Mario Bros. filmi Netflix’e geliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
daha önce izledim, tam bir hayal kırıklığı.
-
ÇÖP
Başrol paşamız zahmet edip, ağzını 2 gevdirip şive yapmaya bile zahmet etmemiş.
Halk kendini seviyor diye adam zahmet edip kendini 1 gıdım dahi geliştirmiyor; tam bizim oyuncuların beceriksizlik seviyesinde
-
Nintendo bunun hatrına yeni oyun serilerine başlar, artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerçekten çok beğendim.. oyundan filme entegre etmek gerçekten çok zordur ama bunu başaran ender filmlerden tavsiye ederim..
-
İki saniye bile nefes almaya, duraklamaya imkân vermeden molasız bir aksiyon ve hareketlilik tufanı bir filmdi. Beğenmedim. Böyle aksiyonun hiç durmadığı animasyon filmleri (Madagaskar 3, Köfte Yağmuru 2 gibi filmler de böyle) artık izlerken yoruyor, izlerken aksiyondan sıkıyor insanı. Üstelik akılda kalıcı da olmuyorlar. Bu film de böyle maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Super Mario Bros. Wonder geçen ay çıktı bile.
-
Gelsin hemen izleyelim 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne Mario'ymuş ya,
Bir tek ben sevmiyorum herhalde bu karakteri.
-
Aşırı iyi fikir yorumlardaki sonic fanlarını umursamayın
-
Merhabalar türkiyede ki Netflixe gelmedimi acaba dün bakmıştım yok mario netflixde bilgisi olan var ise yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
-
Galiba Türkiye de yayınlanmayacak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X