Şimdi Ara

New Super Mario Bros U (-Wii U-) Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Can sıkıntısına çevirdiğim bir oyun. Ne senaryo var ne bişi, tamamen keyfi çevirdim ve ilk Türkçe Wii U oyunu oldu sanırım.
    Oyun Türkçe karakter destekliyor bende şaşırdım orjinali böyle, demekki niyetleri varmış Türkçe diline
    Bu Yama Wii U Oyun konsolu ve Cemu emulatörü ile çalışan New Super Mario Bros U oyunu içindir.

Görüntüler:

Kurulum:
    Wii U Cemu Emulatörü ve New Super Mario Bros U oyunu olduğuna eminseniz.
    Arşivde çıkan dosyaları
    \New Super Mario Bros U\content\US\English yoluna atın ve dosyaları değiştire basın (orjinal dosyaların yedeğini alınız.)

Orjinal oyununuza Wii U Konsoluna dil dosyanızı nasıl atacağınızı öğrenmek için: Araştırın kolay birşey

İndir:

Ek not: Wii'deki New Super Mario Bros Wii'yuda çevirdim ama 4gb'lık iso'yu upload etmeye üşeniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 28 Ocak 2019; 18:13:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aslanleo75

Bu mesaj silindi.
    Wii oyunlarını çevirmeyi planlıyorum. Cep telefonlarında (android( Dolphin emulatörü ile rahat çalıştığı için benim için telde wii oynamak çok keyifli oluyor.
    ve Mario Galaxy'e falan bakacağım. New Mario Wii'yi çevirisi bitti üşenmessem paylaşırm onuda
  • Aslanleo75 kullanıcısına yanıt
    Emulatörler içinde en mükemmele yakın çalışanı, en sorunsuzu dolphindir :D
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Muazzamdır PC kalitesinde Wii oyunlarının %80'nini rahat telde oynayabiliyorsun call of duty blackops, modern warfare serisi vs. Bide bende Ipega 9099 gamepad var teli takıyorum gelme keyfime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 28 Ocak 2019; 20:40:50 >

• Elinize emeğinize sağlık

Bu işi halen gönüllü olarak devam ettiren arkadaşları görmek beni mutlu ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 28 Ocak 2019; 21:22:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Ben Mate 10 kullanıyorum.Kirin 970 işlemcili.
    Bu tarz ağır emulatörler için (ps2 emulatoru, wii emulatoru vs) minimum snapdragon 835-845, yada kirin 970 işlemcili bir cihaz yeterlidir. epey.com da işlemci türüne göre telefon modellerine erişebilirsin. Şuan en ucuzu Honor Play kirin970 işlemcili.
  • elinize sağlık
    teşekkürler
    peki bu yamaları dolphinle telde de kullanabilecek miyiz ?
  • Hocam wii u ya nası atacagimi bulamadim soyleyebilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar.

CEMU emülatörü indirdim. Super Mario Bros U ' yu oynamak için ama tam oyuna girecekken komple emülatör kapanıyor. Giriş ekranı gayet güzel açılıyor, oyunu açmak için yükleyecekken kapanıyor. Neden olduğunu bilen var mı acaba ? Bu oyunu oynamayı çok istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.