Bildirim
Super mario (ilginç)
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iyimiş..ama bilmemki yani her zıplayısında o cicekler kapanıyo mesela sans mı yani bu -
-
eskiden ne oynardık be şu oyunu ninatoyu ninanto yapan oyun -
çok enteresan, bazen çiçek açıkken boruya giriyor ama ölmüyor . bi de mario bu kadar hızlı gidemior ki, hızlandırma tuşu var ama yine bu kadar hızlı diildi diye hatırlıyorum. enteresan valla :) -
ole bisi olamaz -
ilk 3 turu izledim bi hile yok, bende bi ara bu am salak oyuna kaptırmıştım kendimi, bi parmak sürekli hızlandırma tuşunda duruyo elemanın, çiçekleride illa kapanmasını beklemene gerek yok boru içine girmen için, eleman ezberlemiş oyunu, helal olsun diyelim ne diyelim -
e oha adam ezberlemiş galiba herşeyi -
modlanmis mario bu. imkansiz zaten yorumlara bakarsaniz anlarsiniz. -
ii de çiçeklerin üstüne geliyo adam ölmüyo nası oluyo -
Demek ki 8 dakikalık oyunmuş. -
photoşop
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalysm -- 10 Şubat 2007; 18:50:56 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: MuLTeC III
Demek ki 8 dakikalık oyunmuş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X