Şimdi Ara

Super Mario Run oyunu Android koşusuna başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Super Mario Run oyunu Android koşusuna başladı

Nintendo’nun iOS tarafındaki en popüler oyunu Super Mario Run nihayet Android kullanıcıları ile buluştu. Dün akşam saatlerine kadar oyun tüm ülkelerin mağazalarında yerini almış oldu.

İlgi büyük

Nintendo’nun doğrudan geliştirdiği ilk oyun olma özelliğine sahip olan Super Mario Run hatırlanacağı üzere geçen yıl ki Apple etkinliğinde iOS için duyurulmuştu. Aradan bir kaç ay geçtikten sonra oyun Android tarafına da geldi. Oyun ilk ayında 130 milyon kez indirilmiş ve 15 milyon dolar gelir getirmişti.

Android sürümünde belirgin bir fark mevcut değil. Yine sadece 3 bölüm açık ve kalanları satın almak için 10$ ödemeniz gerekiyor. Sadece Mario’yu göreyim diyorsanız 3 bölüm size yetebilir zira bir de dünya çapında oyuncularla kapıştığınız yarışmalar yer alıyor.

Ayrıca Bkz.Diriliş Ertuğrul temalı kılıç sallama oyunu denemesi ile tanışın

Oyunda kazandığınız para birimleriyle kendi üssünüzü kurabiliyor ve zaman zaman binalardan bilet kazanabiliyorsunuz. Bu biletler yarışmalarda size gerekiyor. Mario otomatik olarak koştuğu ve minik zıplamalar yaptığı için size daha çok paraları toplamak kalıyor.

• BENDE NEEN ÇIKMIYOR BU MERET OYUN
  • Indirdim dun sabah. Oynamak nasip olmadi daha

• Öğe bulunamadı diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be, başlıkta "SONUNDA GELDİ" "NİHAYET GELDİ" görmeyince gözlerim yaşardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: turyunus

Apk isteyenler için apk:https://www.apkmirror.com/apk/nintendo-co-ltd/super-mario-run-2/super-mario-run-2-2-0-0-release/super-mario-run-2-0-0-android-apk-download/

İndirdim, root'lu android 7 rom'unda çalışmıyor.
    Telefon general mobile discovery 4gb modeli..!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İndirin indirin.

1. level'a kadar oh mis.

Sonra "Ver parayı al mario'yu" diyor Nintendo.

$9.99

Pamuk eller cebe...
  • oyunu indirdim. denedim. eski mariodan farklı. yalnız ilk başta hata verip çalışmıyo. saati 1 saat geri alın oyun çalışıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaaydemir

quote:

Orijinalden alıntı: turyunus

Apk isteyenler için apk:https://www.apkmirror.com/apk/nintendo-co-ltd/super-mario-run-2/super-mario-run-2-2-0-0-release/super-mario-run-2-0-0-android-apk-download/

İndirdim, root'lu android 7 rom'unda çalışmıyor.
    Telefon general mobile discovery 4gb modeli..!

Bende Xiaomi Mi 5s Android 6.0.1 var, saat ve saat dilimi doğru olmalı, yoksa 804-7000 hata kodu ile karşılaşırsınız.

• Sildik bile...
  • Oyun zevkli Offline modlu apk çıktığında oynarız 35 TL çok

• 30 lira dalga geçiyorlar herhalde 10 tl den fazla mobil oyuna para vermem

• Beğenmedim.

• Güzel değil boşverin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipade indirdiğimin 5. dakkası silmiştim..
  • 1.bolum bitince tekrar download ustiyecek.Sonrasinda kapsamli oyun aciliyor...onda da birkac bolum oynanabiliyor.Bir nevi demo gibi,ondan sonra paralı mod'a geçiyor.

Esasinda normal mario tarzinda,koşu oyunu olduğu için hızlandırılmış hali diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 24 Mart 2017; 20:40:49 >
  • 2 sefer yükledim ikisinde de açılmadı ben de sildim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.