Bildirim
Super Meat Boy - Ben Bu Oyunu Bozarım!!
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
14 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
OOO Yapmayin Hocam Ya sizin Oynadiğinizi İzlemenin insanlara zevk vereceğini duşunduren nerdir bilmem. İnceleme demişinde Hocam programcimisin Yazilimcimi
Neyi inceliyorsun anlamiyorum Şu senin yaptiğin Oyunu Oyayan yada oynamak isteyene Keyif vermez Keyfini Kaçirir -
Ah be kardeşim ama sen bu eleştrinle bütün amatör ruhu öldürdün? belki eğlenceli bir şeyler yapmaya çalışmışımdır, nedir bu her yeni şeyin önünü hemen tıkayayım mantığı anlamadım? Yüzebilmek, koşabilmek için nasıl atlet olmaya gerek yoksa? Halı sahada oynamak için nasıl profesyonel futbolcu olmaya gerek yoksa, karaoke yapmak için nasıl şarkıcıya gerek yoksa, oyun incelemek için de yapımcı olmaya gerek yok paşam. İnanmazsın ama insanlar hiç ilgi alanları olmasa bile degerlendirme yapar hatta bunu yaparken seninki gibi negatif kafalar olmazsa eğlenirler bile :) Not: Sen yine de biz izle, belki seversin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X