Şimdi Ara

Super Online da işe başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa böyle bir sektörde çalışacağım. Saha satış elamanı olacam daha önce çalışmış bir arkadaş varsa fikir verebilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 16 demedik 16'ya kadar dedik.

BEYEFENDİ.
  • Beyfendi Devlet internet faturasına 15 lira zam yapacak gelin bu zamdan etkilenmeyin , 15 liraya digitürk için anlaşırsak eğer, zamdan muaf olacak ve üstelik digiturk sahibi olmuş olacaksınız.
    Ayrıca 16 dememiştik 16 ya kadar demiştik sövmeyin lütfen , görüşmelerimiz kayıt altına alınmakta.
  • Erenim benim amele gibi kapı kapı dolaşırsın,sabah çıkarsın akşam servis keyfine göre seni 8-9 da alır. Asgari ücret + prim yemek kendi cebinden. Sonrasında satış yapamazsan 1-2 hafta sonra gönderirler. Taşeron firmalar saha elemanı alıyorlar,kendi bünyesindekiler ist. daki genel merkezde çalışır ve sahaya çıkmazlar. İyi pazarlamalar
  • @erenlock insanlara yalan yanlış bilgi vermeden düzgünce doğruları ve ihtimalleri söyleyerek satış yapıver, yolun açık olsun, kolay gelsin..
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Ben super online ne hat olduğunu biliyorum ve vicdanım el vermez insanları kandırmaya bakalım kaç hafta sonra çıkartacaklar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.