Şimdi Ara

Super MNC Geldi ! # Steam AÇILDI !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Steam'e gelmiştir.

Oyunun Steam adresi :http://store.steampowered.com/app/104700/
    Oyunun Gameplay ve Fragmanı :

Oyun gayet eğlenceli , çizgi film tarzı grafiklerle güzel bi' hâl alıyor. Sistem gereksinimleri de çok üst safalarda değil.

Oyun classlardan oluşuyor.Assasian,Tank,Gunner,Support,Assault ve Sniper olarak ayrılıyor. ( Daha fazla bilgi en altta verdiğim linkte.)

Sistem Gereksinimleri

Processor: 2 GHz Processor
    Memory: 1 GB RAM
    Graphics: DirectX 9.0c/Shader3.0 compatible, VRAM 512 MB (NVIDIA GeForce 7800 series or ATI Radeon X1900)
    DirectX: 9.0c
    Hard Drive: 2 GB of free space
    Sound: DirectX 9.0c compatible sound cards

Oyun içi SS

Oyundan benim tarafımdan SSler !

Oyundan ssler aldım. Gayet keyifli bir oyun.Oyunda her classtan 1'er oyuncu oluyor.Takımlar 5'er kişilik !Bunun yanında oyunun kendi yönettiği turretler robotlar da var.Oyun içinde level atlayıp savaş sırasında skillerimizi level arttırıyoruz.Şuanlık skillerle ilgili bir şey söyleyemicem biraz karmaşık geldi orası.

Şuanlık SON SS'm. Oyundaki maçları downlaod edip izleyebilme şansımız da var. Hilecilere karşı birebir.

BUILD TEAM ! ( Steam arkadaşlarımızı oyuna davet edip savaşmak ! )

2 tane ss var aşağıda "Build Team" Steam arkadaşlarımızı oyuna davet edip (kendinizle beraber 5 kişi) diğer kişilerle savaşıyorsunuz.
    SS'lerde görüldüğü gibi "invite" deyip 5 kişiyi tamamlayınca oyundan rastgele 5 kişi ile eşleşiyorsunuz.Davet ettikleriniz sizin takımda oluyor.Arkadaşlarla acayip eğlenceli olur.

ASSAULT SKILL REHBERI & GENEL BILGILER

1) İlk SS'de karakterin üstüne tıkladıktan sonra "LOCK" diyoruz ve diğer kişiler bu class'ı seçemiyor.

2)Oyunda canavar çağirdiğimiz yerler vardır.Her mapta bulunur.Bu canavarların yaptığı kill-asist size geçer.

3)ASSAULT SKILL

1- "Shift"e bastığımızda atılan bombadır. Manuel olarak çalışır.Patlatmak için tekrar aynı tuşa basmamız yeterli. Bir den fazla canavarın-oyuncunun olduğu bölümde yüksek hasar verir.

2- Uçmamızı sağlayan skill. Teke tek savaştığımız adamlar olunca bu skilli "Q" tuşu ile veya iki kere Space yaparak kullanırız savaşırken uçarız ve boşluğa doğru gideriz sağ sol yaparak vericeği hasarı azaltabiliriz.Çok fazla dayanmaz. Levelini yükseltmek gerekir.

3- Bir boğa gibi ileri doğru kısa süreli hareket eder.Adamlardan bir anda kaçmak için kullanılsa da.Adamın üstüne bu skill ile gidersek adamı geri teptirir."E" tuşu ile kullanılır

4-Vericeğimiz hasarı arttırır.

5- Sağlık & Hız arttırır.

NOT: 4. ve 5. skilleri oyunda mutlaka 3-4 levele getirin. 4 ve 5. skiller için herhangi bir tuş gerekli değildir. Max. skill level : 4 'tür.
    Skilleri dengeli ilerletmek te gerekiyor. Yani bir tane skilli 4 yapıp diğerini 1 levelde bırakamazsınız.

4)

5)

Daha fazla bilgi burada .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 23 Kasım 2012; 20:55:43 >

• Sistemi TF2 gibi oturtabilirlerse tadından yenmez.
  • O tarzda olursa süper.Normal MNC'den daha güzel maplar falan var sanırsam ve F2P olması da iyi.Asas videosu bulamadım hiç bulduklarım MNC'den alınmış.
  • Lag sıkıntısı olabilir.Genellikle güzel oyunları TR'den oynamak biraz anormal oluyor

bknz:BF P4F.
  • Mesaj editledim ;çünkü

Kapalı beta keyim geldi ve şuan indiriyorum.
  • EDIT : Oyun için SS'ler gelmiştir.
  • Kapalı beta başvurusu yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince Zuko

Kapalı beta başvurusu yaptım

Keyi aktif edince 2 adet gift edebileceğin Super MNC de geliyor. Steam'ini söyle gift atayım boşuna bekleme.
  • EknCn arkadaşa atılmıştır e-mail adresine.

Prince Zuko , PM olarak e-mail adresini atarsan sevinirim.
  • Attım hocam.
  • Assault skill - genel bilgiler eklendi.
  • Fazla Keyi Olan Yollayabilirmi?

Bu Arada Oyun Oynamışlığım Vardı Daha Doğrusu Paralı Olan Versiyonda , Geliştirmişler Gibime Geldi Tf2 Bir Oyun Yapısına Sahip Olur İnş Tf2 Artık Çok Sarmıyo Alternatif Oyun Olur :)

Şimdiden Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzie23 -- 23 Ocak 2012; 23:37:11 >
  • Gift verebilecek var mı acaba?

steam id: skyblast3r

gerek kalmadı 1 günde key geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 28 Ocak 2012; 0:00:47 >
  • UP.

2 adet daha gift oyun geldi. İsteyenler Steam isimler ile beraber PM atabilirler.

edit: pm atamıyorum ,pm atanlar arasında 1 kişiyi arkadaş ekledim. diğer kişi So***pa** adlı kişinin üyeliği steamde bulunmuyor - isim yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 19 Şubat 2012; 9:02:12 >
  • Oynadım güzel oyun. MNC'nin aksine takım oyunu olmuş. Oyun da f2p olarak çıkıcak, tutucak bir oyun.
  • Banada key yollarmısın ?
    Steam id:teraxieria
  • 2 Gb boyutunda güncelleme geldi oyuna. Kendi boyutu bile bu kadar değildi herhalde.

Güncellemeden sonra biraz daha gezineyim bakalım oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap

2 Gb boyutunda güncelleme geldi oyuna. Kendi boyutu bile bu kadar değildi herhalde.

Güncellemeden sonra biraz daha gezineyim bakalım oyunda.

Yeni karakter , harita gelmişti en son.

Bu arada oyunda varsayılan/en başta size ücretsiz verilen karakterlerde değişiklik de yapıldı.Diğerlerini oyun parası ile veya gerçek para ile alabilirsiniz.
  • Güzel olacak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Two Stroke -- 25 Şubat 2012; 10:25:48 >
  • Gift key atabilecek varmı arkadaşlar? Varsa pm'den gönderiyim steam-id ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.