Şimdi Ara

süper online dan aradılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar beni aradılar 20 mgbt 100 download olan paketten kullanıyorum bana digitürk + ligt tv şampiyonlar paketi hediye vereceklermiş direk 1 yıl üçretsiz bende hemen kabul etmedim defalarca sordum başka üçret felan ödiyecekmiyim diye yok dedi direk hediye veriyoruz dedi beni tekrar arıyacaklar kabul ediyim mi başkasınıda böle aradılar mı terredütdeyim lütfen yardım edin ?

• Bir arkadaşa da 10 lira demişler.

http://forum.donanimhaber.com/m_73040946/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Bir arkadaşa da 10 lira demişler.

hız alanı en az 100 gb olması gerekiyormuş arkadaşın hız alanı 100 gb deil ondan yükseltiyolar herhalde benim hız alanı 100 gb benım yükseltmeme gerek kalmıyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozngns

quote:

hız alanı en az 100 gb olması gerekiyormuş arkadaşın hız alanı 100 gb deil ondan yükseltiyolar herhalde benim hız alanı 100 gb benım yükseltmeme gerek kalmıyor :S

Valla hiçbir ek ücreti olmasa bile taahhüt süresinden önce iptal ederseniz bunun da parasını alırlar. Taahhüt süresinden önce iptal ettirme ihtimaliniz varsa hiç bulaşmayın derim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

quote:

Valla hiçbir ek ücreti olmasa bile taahhüt süresinden önce iptal ederseniz bunun da parasını alırlar. Taahhüt süresinden önce iptal ettirme ihtimaliniz varsa hiç bulaşmayın derim ben.

Yani zaten bedava gelicek iptal ediceğimi zannetmiyorum:D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

quote:

Yani zaten bedava gelicek iptal ediceğimi zannetmiyorum:D

İşte o bedavayı boşuna vermiyorlar, taahhütlü olduğunuz için veriyorlar. Olur da iptal etmeye veya daha düşük pakete geçmeye kalkışırsanız internet cayma bedelinin yanına digiturk de eklenecek

• quote:

quote:

Hayır benim adil kullanım kotası da 100 gb.
    Sen normalda superonline'ye ayda ne kadar ödüyorsun? Telefon var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01

quote:

quote:

Hayır benim adil kullanım kotası da 100 gb.
    Sen normalda superonline'ye ayda ne kadar ödüyorsun? Telefon var mı?

Telefon YOK 65 LİRA ödüyorum

• AKK varsa ve ekonomik olarak karşılarım diyorsanız. ve digitürk için çanak anten filan müsaitse güzel kampanya....

AMA

Bazı üyeler AKKsız internet kullanıyor. eğer sizde akksız ise akklı hale gelecek internetiniz. bunuda göz önünde bulundurun
  • Hocam taahhüt süreniz bitene kadar kullanacaksanız kabul edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkDeveloper

Hocam taahhüt süreniz bitene kadar kullanacaksanız kabul edin...

Ben 24 ay teahhüt imzalayıp taahhütü yeniledim ama bak ben bunu sormadım ha ne kadar kullanacam diye. Daha doğrusu imza için kapıya geldiler taahhüt nekadar süre dedim 2 yıl dedi. Ben digitürkü sormak istedim acaba doğru mu anladı digitürkü mü taahhütünü sordu anlamadım

@ozgns arkadaşım sana bişey dediler mi ne kadar digitürk kullanıcaksın hediye bitince ne kadar olacak falan filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 22 Mart 2013; 13:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01

quote:

Orijinalden alıntı: TürkDeveloper

Hocam taahhüt süreniz bitene kadar kullanacaksanız kabul edin...

Ben 24 ay teahhüt imzalayıp taahhütü yeniledim ama bak ben bunu sormadım ha ne kadar kullanacam diye. Daha doğrusu imza için kapıya geldiler taahhüt nekadar süre dedim 2 yıl dedi. Ben digitürkü sormak istedim acaba doğru mu anladı digitürkü mü taahhütünü sordu anlamadım

@ozgns arkadaşım sana bişey dediler mi ne kadar digitürk kullanıcaksın hediye bitince ne kadar olacak falan filan

1 yıl boyunca hediye bitene kadar üçretsiz söledikleri paketlerden kullanıcaksın bittikden sonra istersen devam ettirsin digitürke aylık üçret ödüyerek istersen kapatabilirsin dedi bana öyle

• Ne tesadüftür ki bugün beni de aradılar.100 gb akk li pakete geçersem 1 yıl boyunca hediye digitürk üyeliği vereceklermiş.Yalnız bunun haricinde damga pul,aktivasyon bedeli adı altında 45 lira daha verecekmişim tek seferlik.300dk konuşma paketi+20mbit 100gb akk 77 lira olacakmış.
  • superonline (turk telekom altyapılı) adsl için bu pakettle ilgili teklif gelen oldumu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm mevcut abonelere acık bi şey galiiba sadece tahattu uzattıyosun bedava 1 yıl digitürkün oluyo :)

• ben de 40 tl ye 10gb sonrası 3mbit hızında kullanıyorum. 1 yıl dt de içinde.
    Ama nedense 1 yıl sonunda dt yi kapatmak istersem kesin geçirirler diye de korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

ben de 40 tl ye 10gb sonrası 3mbit hızında kullanıyorum. 1 yıl dt de içinde.
    Ama nedense 1 yıl sonunda dt yi kapatmak istersem kesin geçirirler diye de korkuyorum.

Hocam onuda sordum 1 sonunda istersen kapatabiliyorsumuşsum digitürkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozngns -- 22 Mart 2013; 19:09:53 >
  • 08505200700 sizi arayan numara bu değilmi beyler?

Edit:Superonline görevlisi şifre ve serı noyu imza karşılığı teslim etti,kurulum için digititürk'ün kendi ekibi gelecek sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 23 Mart 2013; 15:01:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.