Şimdi Ara

Super onlinenın modem inatçılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Ben 10mbit sınırsız kulanıyorum 1-1.5 yıldır.Pirelli modem kulanıodum 3Ay once bozuldu gelip Tiglon kurdular ama 3ayoldu modem gucten dustu 2 kat ustumdeki komsum uc çekiyor Alt komsum 4 çekiyor Yan odadakimodemim İse 1 çekiyor slondan Super online ıaradım kaç kere Gelcez 48 saat içinde dediler ve gelmediler.Artık mahkemeye gitmeyi dusunuyorum boyle bir hakım varmı kazanırmıyım(Tuketici mahkemesi)

• Bende de aynı dert var. 2 haftadır mailleşiyorum. Uzaktan girip ayar yapmaya çalışıyorlar. Bir işe de yaradığı yok. 20-25 mt gitmeden bağlantı zayıflıyor. Hız 20mbit olduğu halde kablosuzda maks 14mbit alıyorum. Kablolu bağlantıda sorun yok. Hayır, ellerinde de tilgin'in 802.11n destekli hg2301 modeli var ama değiştirmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 2 Ekim 2011; 19:09:32 >
  • Aynısı benim de başıma geldi.. Modemin yanında 4 çubuk , yan odalarda 1-2 çubuk çekiyor , salondan vs.. hiç çekmiyordu..
    Kaç kere aradım güya ayar yaptılar hiç bir yararı olmadı..Modem değişim talebi istedim hep , modemi değiştiremeyiz öyle vs.. dediler hep
    Neyse son aramamda adam ikna oldu da sorun olduğuna modem değişim için talebimi kabul etti ve yarım saat içinde eve gelip yeni modemi kurdular.. Telefona çıkana göre değişiyor davranışları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaPAxA

Aynısı benim de başıma geldi.. Modemin yanında 4 çubuk , yan odalarda 1-2 çubuk çekiyor , salondan vs.. hiç çekmiyordu..
    Kaç kere aradım güya ayar yaptılar hiç bir yararı olmadı..Modem değişim talebi istedim hep , modemi değiştiremeyiz öyle vs.. dediler hep
    Neyse son aramamda adam ikna oldu da sorun olduğuna modem değişim için talebimi kabul etti ve yarım saat içinde eve gelip yeni modemi kurdular.. Telefona çıkana göre değişiyor davranışları..

Hangi model ile değiştirdiler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

quote:

Orijinalden alıntı: CaPAxA

Aynısı benim de başıma geldi.. Modemin yanında 4 çubuk , yan odalarda 1-2 çubuk çekiyor , salondan vs.. hiç çekmiyordu..

Hangi model ile değiştirdiler ?

Tilgin HG1311 C
    Ayar yapmadan 20 mbit. tam alabiliyor muyum bu modemle..

Değişen modemin kutusuna baktım o da HG1311 miş..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.