Şimdi Ara

Süper sessiz bilgisayar... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
20.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biostan ayarlayabiliyorsun fare ile acamaya
  • her cd dvd yada diğer işlemler için odaya gitmenize gerek yok usb ihtiyaç duyarsanız zaten kablolu çoklayıcı aparatlar mevcut ve dvd ve cd içinde portable donanımlar mevcut pc açmak içinde biostan fareyi etkin hale getirmek yeter.
    ama mod yapmış ve kasasına hayran hayran bakanlar için ideal değil.
  • Öldüm yorumları okurken
    Jeriko süpersin
  • Fikir çok mantıklı bence. Çok az masrafla sessizlik sağlanabiliyor. Ama USB ve DVD Rom problem teşkil edebilir. Yorumları okurken yan odası olmayanların ortaya attığı fikirlere koptum. Yok komşunun odaya bırakırım, 3 defa vururum duvara açarlar Yok apartman boşluğuna geliyor ( Mandalla as o zaman ) Ya daha neler neler. Ben güldüm Allah'da sizi güldürsün inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAMPAG£

quote:

* Açma da mause la yapılmaktadır.

Hala -açmak için öbür odaya mı gidiyorsun- diyen Ortalama arkadaşlara duyurulur...

onu nasıl becerdin

BIOS->INTEGRATED PERIPHERALS->Power On Function->Mouse Right

Ya da şifre girerek de açabiliyorsunuz..
  • Bir diğer alternatifte bilgisayar kasasındaki fanları söküp, diğer odadan bilgisayar kasasının içerisine fanla hava göndermek. bir şirketin tüm bilgisayarlarına çatıdan boru indirip, havayı oradan fanlarla basıyorlardı. sessizlik için.

ama bu diğer odaya koyma yöntemi daha kolay ve ideal.

Yakında bina yönetmeliklerine konur bu yazı. klimayı cepheye taktırmak yasakya, pc kasalarının görüntüyü bozacak şekilde bina dışına monte edilmesi yasaktır diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_A_H

yaaa benm duvarın arkası apartmanın dışı....ben napcam?!...

duvarı delsem bilgisayarı dışarı koysam dedim 2. kat bi rüzgarda aşağı düşer...

• hem sesızlesdırmıs hemde baya bır kalabalıktan kurtulmus.
  • baba gel duvarı delelim yan odaya alalım şu kasayı desem....
    gerisine dilim el vermiyor
  • Güzel fikir ama kardeşim adilik olsun diye gider yan odadan güç düğmesine basar
  • aslında okadar zahmete gireceğine kasayı sessizleştirebilirdin ama biraz masraflı iş tabi
  • çok güzel bende hemen evde yapıyorum
  • çok güzel düşünce aslında ama delecek müsait oda yok evde
  • Forumdan ögrendigim bence en yararlı bilgi budur.. yapalı 2 seneyi gecti.. sıfır ses bilgisayar keyfi dolu dizgin devam ediyor

duvarı delmeye korkmanıza hiç gerek yok.. iç duvarlar zaten cok ince oluyor.. elinize bir tornavida alıp cekicle ufak ufak tıklatarak 5 dkda halledebilirsiniz.. acıtıgnız deligi begenmezseniz yada yerini degistirmek isterseniz 2-3 avuç alçı ile çok kolay kapatabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stif

bende duvarı deliyimde kasayı yan komşunun evine bırakıyım bari açıcağım zaman duvara 3 kere vururum komşu pc'i açar

gerek yok ona be hocam power kablo sunu uzat
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxX_ALİ_XxX

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stif

bende duvarı deliyimde kasayı yan komşunun evine bırakıyım bari açıcağım zaman duvara 3 kere vururum komşu pc'i açar

gerek yok ona be hocam power kablo sunu uzat

Alıntıları Göster
    yeni bir eve tasındım burda duvarın arkasına koridor denk geliyor .. delemiyorum 3-4 haftada kafam davul gibi şişti gürültüden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 25 Aralık 2013; 1:06:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

yeni bir eve tasındım burda duvarın arkasına koridor denk geliyor .. delemiyorum 3-4 haftada kafam davul gibi şişti gürültüden

üzüldüm...:)
  • jeriko77 kullanıcısına yanıt
    Konuyu yeni gördüm. Çok hoşuma gitti. Gerçekten de uygun koşulları olanlar için çok faydalı olacaktır.
    "Sıfır ses ile monitöre bakmak garibime gidiyor" gibi bir sözünüz vardı mesela, durumu özetleyen çok etkili bir yorumdu.
    Elinize sağlık. Mutlaka pek çok kullanıcıya örnek olacaktır çalışmanız.
  • jeriko77 kullanıcısına yanıt
    bende kapalı balkona uzay montaj olarak koymuştum kasayı sattığım için öyle oldu ama sıfır ses bendede
  • Aynı kasa akrabamda var 2 kapağını açıp kullanıyo
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.